C
cockolate8 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
C
cockolate9 yıl önce
sinirlenip telefonu kırmak
negatif enerjiyi boşaltma yöntemlerinden biri.
C
cockolate9 yıl önce
ntv spor
su an için sadece `dsmart` ve `türksat` üzerinden yayın yapan kanal.
C
cockolate9 yıl önce
politikacıların röportajlarda ekrana sığma dramı
insanı derin bir hüzne boğar. Ama ben kendimi pek insan gibi hissetmediğim için sadece gülmek ile yetindim. (img:#1310296) Ayrıca teknik olarak bir metafor koydum. Alın size sinema. Edit: kaç kişi var sayamadım.
C
cockolate9 yıl önce
viyana da kaka yapmak
Zordur efendim. Ben gibi ilk defa vize alıp bu tarafa gelen adam için zordur. Bu resimdeki delik beni derin bir felsefeci yapmaya zorlamaktadır. (img:#1306208) Ve popoya çlop diye su akmasını saglayan taharat musluğu da yoktur. Duvara cocko yazıp g… devamını gör
C
cockolate9 yıl önce
01 17 aşırı sıkılmam rezaleti
hapsurup'un aşırı sıkılması rezaleti. atom fiziğine de profesörlüğe de lanet olsun aynen.
C
cockolate9 yıl önce
ya başkanlık ya kaos
28 ocak 2016 yeni akit gazetesi manşetidir. Ülkenin bir gazetesi açık bir şekilde milleti tehdit ediyor ve kimse ''hey , ne yapıyorsun" diyemiyor. Başka yerlerden de tanıdık geliyor ama başım belaya girmesin şimdi. (img:#956827)
C
cockolate9 yıl önce
iphone un sözcük düzeltme özelliği
verem olunası durumdur. yanarım diyeceği yere iPhone yüzünden yalarım yazıp sevgilisinden ayrılan tanıdığım da vardır.
C
cockolate9 yıl önce
geceye bir fotoğraf bırak
(img:#1400537) ıstırırın yalarınnn dercesine...
C
cockolate9 yıl önce
yaran capsler
insanı güldüren capslerdir. http://galeri.uludagsozluk.com/r/yaran-capsler-329617/
C
cockolate9 yıl önce
sözlük yazarlarının benzediği ünlüler
klişe bir giriş yapayım şöyle yaldır yaldır; nasıl olup da bu zamana kadar başlığının açılmadığına şaşırdığım hede... ha bu arada; (bkz:recep bülbülses)
C
cockolate9 yıl önce
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
C
cockolate9 yıl önce
sansar bey in neşet ertaş a olan müthiş benzerliği
Nasıl daha önce farketmedim dediğim benzerliktir. (img:#1222331)
C
cockolate9 yıl önce
kadın peygamber yok çünkü
çünkü semavi dinler ataerkil bir form ihtiva eder. insan doğasına çok uygun. inandigin bir kadın peygamber için, "abi inanıyoruz inanıyoruz da ne biliyim insanın zoruna gidiyor, kadına burda asılmalar, hurma ikram etmeler" havası yaratır cemiyette. b… devamını gör
C
cockolate9 yıl önce
erdoğan dövme yaptırsaydı ne yazdırırdı
aklıma recep ivedik geldi. g*t yazdırırdı heralde.
C
cockolate9 yıl önce
kürk mantolu madonna
isminden dolayı önyargıyla başlamıştım, ilk önce basit bir aşk romanı sandım, birkaç sayfa sonra ise feci yanıldığımı anladım. duygu ve insan tasvirinin mükemmel işlendiği bir solukta okunacak, ince romancık. ~arka kapak yazısı gibi oldu bu da~ daha … devamını gör
C
cockolate9 yıl önce
kedi
Leonardo da Vinci'ye göre tabiatın şaheseri olan [bkz]hayvan[/bkz].
C
cockolate9 yıl önce
teselli etmeyen teselli sözleri
teselli konusunda faydasız kalan sözlerdir. şu videoda değinilmiş: (vid:#135021)
C
cockolate9 yıl önce
marketten 32 li tuvalet kağıdı almak
Sağlam sıçılan bir evde oturulduğuna delalettir. (img:#1204558)
C
cockolate9 yıl önce
sosyalist bir ülke olsun istiyoruz
sosyalizmi bilmeden yorum yapmayın.sosyalizm emek aşamasıdır.emeğe göre maaş verilir. -sosyalizmde maaş,leo huberman- usta işçi,usta olmayan işçiden,ve yönetici de,işçiden daha fazla alır.büyük müzisyen,ortalama bir müzisyenden daha fazla alir.400 k… devamını gör
C
cockolate9 yıl önce
bedenime sahip olabilirsin ruhuma da diyen kadın
(img:#1181483)
C
cockolate9 yıl önce
herkesi talih siker bizi kör salih
(img:#1181025)
C
cockolate9 yıl önce
su hayatsa neden boğulma olayları oluyor
(img:#1180997)