bugün
- kadın olsaydım çok açık giyerdim16
- sürekli kendine hatırlatmak zorunda olduğun o söz7
- kimsesizlerin kimsesi zall'a açık mektuptur15
- kızımın ismini teresa koymak istiyorum4
- en büyük pişmanlığınız6
- türkiye avustralya maçı8
- namus takıntısı olan erkek17
- kadınların en büyük düşmanı3
- kavurmalı yumurta7
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi17
- bir şeyi ararken başka bir kayıp şeyi bulmak4
- ece irtem6
- sözlük yazarlarının suları5
- hayatın planladığımız gibi gitmemesi5
- sürekli gözünün içine bakan kız2
- kadınsı erkek4
- insan değişmez ortaya çıkar3
- futbol8
- nesrin cavadzade2
- namus5
- kürtlere hırt diyen paramesyum3
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek11
- 15 haziran 2026 ispanya yeşil burun adaları maçı2
- neden oy veriyoruz2
- ekber ve erşed kanunları3
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- yardımda bulunulan kişinin lüks harcamalar yapması4
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı7
- deniz undav2
- yerli malı haftası2
- geçmişi çok fazla düşünmek3
- savaşların ana sebebi dinlerdir2
- yazarlar birbirlerine laf atmaktan tanım yapamıyor4
- regl dönemi çirkinliği5
- açık giyinebilmek özgürlüktür2
- dünya kupası mağlubiyetinin arkasında siyonizm var4
- ulaşınca sıkılmak2
- platonik aşk4
- karton toplayan cocuk evlenirse karısına bakar mı4
- iran'a iltica etmek3
- güzel kızların isimleri9
- emek hırsızı patronları ifşa etme akımı5
- kadınlar sözlük5
- yanık kremi2
- evlenmeyi başaramamış kadın17
- talkan ve curcan katliamları4
- curaçao6
- diyete başlama pazartesisi5
- true'ya arkadan sahip olmak3
- bilgi için mi like için mi yazılır7
sevdiği entry'ler
Sırf AKP'yi desteklemediği için yandaşların hışmına uğramış güzel, akıllı ve cesur kadın. Umarım işinden olmaz.
Konu nedir, boykot haklıdır ya da değildir konusuna girmeyeceğim.
Ancak bu kadın terör örgütü övmemiş.
Ve bu ülkede herkesin bir fikri, ideolojisi yahut desteklediği bir partisi olacaktır ki bu herkesin aynı olmak zorunda değildir.
TRT'nin ilkeleriyle uyuşmuyor gerekçesiyle işine son verilmiş.
TRT'nin ilkesi gereği çalışanları tek tip bir ideoloji, duruş yahut davranış demek midir?
TRT tüm ülkeden vergi alıyorsa tüm ülkenin çeşitliliklerini, zenginliklerini barındırması gerekmiyor mu? Bu alınan karar bu durumla ne ölçüde bağdaşmaktadır?
Boykot yapanlar umrumda değil ancak yaşanan gelişmelere taraf diye birinin işine son vermek bana hiç mantıklı gelmiyor.
Aybüke pusat bir birey olarak doğru ya da yanlış bir taraf elbette seçebilir.
Lakin bu işine son verme eylemi ile tüm ülkeden vergi alınan ve bağımsız olması gereken TRT 1 kurumu tarafsızlığına gölge düşürmemiş midir?
Ancak bu kadın terör örgütü övmemiş.
Ve bu ülkede herkesin bir fikri, ideolojisi yahut desteklediği bir partisi olacaktır ki bu herkesin aynı olmak zorunda değildir.
TRT'nin ilkeleriyle uyuşmuyor gerekçesiyle işine son verilmiş.
TRT'nin ilkesi gereği çalışanları tek tip bir ideoloji, duruş yahut davranış demek midir?
TRT tüm ülkeden vergi alıyorsa tüm ülkenin çeşitliliklerini, zenginliklerini barındırması gerekmiyor mu? Bu alınan karar bu durumla ne ölçüde bağdaşmaktadır?
Boykot yapanlar umrumda değil ancak yaşanan gelişmelere taraf diye birinin işine son vermek bana hiç mantıklı gelmiyor.
Aybüke pusat bir birey olarak doğru ya da yanlış bir taraf elbette seçebilir.
Lakin bu işine son verme eylemi ile tüm ülkeden vergi alınan ve bağımsız olması gereken TRT 1 kurumu tarafsızlığına gölge düşürmemiş midir?
1 günde kimse batmaz...
güzel kız umarım gericiler yüzünden işini kaybetmez.
tayyip recep televizyonu...
6 okun anlamina sahip ciksalar yeterdir.
Artik bu ruzgar basladiysa, eko ile birlikte tanju ozcan, mansur yavas ve muharrem ince ile surekli govde gosterisi yapmalilardir.
Zafer, memleket, iyi parti ve chp birlesmeli veya ittifak yapmalidir.
Gorunurde oyle su an ama bunu resmiyete dokup tum turk halkinin destegini ve gonullerini almak zorundadirlar.
Artik bu ruzgar basladiysa, eko ile birlikte tanju ozcan, mansur yavas ve muharrem ince ile surekli govde gosterisi yapmalilardir.
Zafer, memleket, iyi parti ve chp birlesmeli veya ittifak yapmalidir.
Gorunurde oyle su an ama bunu resmiyete dokup tum turk halkinin destegini ve gonullerini almak zorundadirlar.
Yav isterse benim boykot uyguladığım mağaza, kafe, dükkan hınca hınç dolu olsun, önemli olan benim iç huzurum. Benim param senin yavşak boğazından geçmesin bana yeter.
sizin de anneniz öyle olsa siz de yazarsınız böyle şeyler...
Siyasetçilerin çoğunluğu yavşak olduğu için kötüler, uzun yaşarmış derler.
soru şu: Recep Tayyip Erdoğan'ın ardından Hakan Fidan'ı mı yoksa Selçuk Bayraktar'ı mı cumhurbaşkanı olarak görmek istersin, neden?
ben hakan fidan derim. çünkü selçuk bayraktar ülkenin savunma sanayisine çok büyük hizmetleri olan başarılı bir mühendis. devam ededursun.
hakan fidan'a yakışır.
ben hakan fidan derim. çünkü selçuk bayraktar ülkenin savunma sanayisine çok büyük hizmetleri olan başarılı bir mühendis. devam ededursun.
hakan fidan'a yakışır.
Ölüsü bile zararlı olanları var.
Devlet bahçeli.
Devlet bahçeli.
Her seyi psikolojiye bağlamayı bırakın yahu. Kısa saçı kendime yakıştırıyorum, daha küçük gösteriyor o yüzden kestiriyorum.
Kürtçü sol gerici SJWlerin zoruna giden yadsınamaz acı bir gerçektir. Yılmaz Güney, bir barzodur hatta hırtodur. Yaşadığı süre içinde karısı Nebahat Çehre'yi durduk yere dövmüş, Sefa Mutlu diye masum bir hakimi keyfince öldürmüş, siyasette Güneyizm kavramını ortaya atarak Türk solunu bölmüş ve Cannes Filim Festivali'nde mikrofonda meydanda "yaşasın Kürdistan" diye böğürmüş ahlaksızın tekiydi.
Yılmaz Güney, göklere çıkarılacak iyi birisi değildir tam tersine ibret alınacak kötü birisidir. Atatürk biraz daha fazla yaşasaydı Yılmaz Güney'in anında tepesine çöküp o bölücü hergeleyi darağacına asardı.
Yılmaz Güney, göklere çıkarılacak iyi birisi değildir tam tersine ibret alınacak kötü birisidir. Atatürk biraz daha fazla yaşasaydı Yılmaz Güney'in anında tepesine çöküp o bölücü hergeleyi darağacına asardı.
1989 yılında kızıl faşist Çin'in başta Uygur Türkleri olmak üzere Çin'deki azınlıklara Tiananmen Meydanı'nda yaptığı katliamdır. öğrencilerin, işçilerin ve aydınların önderliğindeki 1989 Tiananmen Pırotestoları'nın sebebi ise Çin'in baskıcı politikaları ve enfilasyondur. Tiananmen Katliamı'nda muhalif öğrenci örgütlerinin verdiği gerçek ölü sayısı 2000-3000 olsa da Çin Hükümeti'nin manipülasyonlarına göre göre 200-300 arasıydı.
görsel
görsel
görsel
görsel
siyasi meseleler uğruna siktir edilen,
yeraltı kaynakları açısından çok zengin bir bölgeye sahip
başta uygurlar ve kazaklar olmak üzere bir çok türk boyunun yaşadığı
%85 hatta %90'ının islam inancına sahip olduğu
ve alfabeleri arap alfabesi olan
esaretteki türk yurdu.
yeraltı kaynakları açısından çok zengin bir bölgeye sahip
başta uygurlar ve kazaklar olmak üzere bir çok türk boyunun yaşadığı
%85 hatta %90'ının islam inancına sahip olduğu
ve alfabeleri arap alfabesi olan
esaretteki türk yurdu.
En sonunda bu rezalet de oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hüdapar'ın isteği üzerine Hizbullah hükümlülerini affetti. Türk bayraklı ve Atatürk resimli gençler içeride ama domuz bağcı dinci katiller dışarıda. AKP, gelmiş geçmiş en büyük suç örgütüdür.
ilgili link: https://x.com/etkiiihaber.../1906093366342996046?s=46
ilgili fotoğraflar:
görsel
görsel
ilgili link: https://x.com/etkiiihaber.../1906093366342996046?s=46
ilgili fotoğraflar:
görsel
görsel