bugün
- türk vatandaşları türktür8
- true'nin acile kaldırılması8
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci7
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- sözlük yazarlarının kombinleri8
- ilk öpüştüğüm kız6
- canımın yubari kavunu çekmesi8
- eczacının sağlıklı günler demesi5
- şeriatçıların başarılı olduğu şeyler3
- rus milfi3
- almanyada çok insan öldü haklı mıydı4
- bebek katili4
- mahalle kültürünün yok olması2
- koreli ucube ile evlenen kadın3
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı20
- burası instagram değil sözlük4
- osuruktan şiirler41
- hepsi rüyaymış diye 10 yaşında uyanmak2
- adana kebap10
- akrabayı engelleme havası2
- rusya'dan ingiltere'ye iha tehdidi2
- dünya asla vazgeçme günü4
- haftanın gammazları listesi26
- muadil ilaç2
- şu an sizi ne mutlu ederdi3
- ince memed3
- gece pencereyi açık unutup yatmak5
- uzaylılara açıklamakta zorlanacağımız şeyler2
- türkiyenin ukraynaya füze satışına putin uyardı3
- günün tweeti2
- tulumba tatlısı6
- zeynep bastık'ın beyaz külodu2
- devlet eliyle eğitim zorunluluğu2
- arkadaşlar sizce bu balık mı rihanna mı3
- içimi dostuma döktüm umarım başkalarına anlatmaz2
- dünyanın sonunun fon müziği2
- bir şeyler söyle6
- her şeyi hatırlayan insan2
- eyvah karakollara düştük2
- insanın ilkel olduğunu kanıtlayan hede2
- kimi yahudiler2
- başa dönüp aynı hataları yine ama daha iyi yapmak2
- kanal ayarlama 1500 lira11
- irfan can kahveci4
- ben geldim kerkenezler18
- sözlükten soğuma nedenleri17
- türk kızı2
- okul kıyafeti zorunluluğu4
- claudian clouds22
- devletin temeli adalettir9
sevdiği entry'ler
Sırf AKP'yi desteklemediği için yandaşların hışmına uğramış güzel, akıllı ve cesur kadın. Umarım işinden olmaz.
Konu nedir, boykot haklıdır ya da değildir konusuna girmeyeceğim.
Ancak bu kadın terör örgütü övmemiş.
Ve bu ülkede herkesin bir fikri, ideolojisi yahut desteklediği bir partisi olacaktır ki bu herkesin aynı olmak zorunda değildir.
TRT'nin ilkeleriyle uyuşmuyor gerekçesiyle işine son verilmiş.
TRT'nin ilkesi gereği çalışanları tek tip bir ideoloji, duruş yahut davranış demek midir?
TRT tüm ülkeden vergi alıyorsa tüm ülkenin çeşitliliklerini, zenginliklerini barındırması gerekmiyor mu? Bu alınan karar bu durumla ne ölçüde bağdaşmaktadır?
Boykot yapanlar umrumda değil ancak yaşanan gelişmelere taraf diye birinin işine son vermek bana hiç mantıklı gelmiyor.
Aybüke pusat bir birey olarak doğru ya da yanlış bir taraf elbette seçebilir.
Lakin bu işine son verme eylemi ile tüm ülkeden vergi alınan ve bağımsız olması gereken TRT 1 kurumu tarafsızlığına gölge düşürmemiş midir?
Ancak bu kadın terör örgütü övmemiş.
Ve bu ülkede herkesin bir fikri, ideolojisi yahut desteklediği bir partisi olacaktır ki bu herkesin aynı olmak zorunda değildir.
TRT'nin ilkeleriyle uyuşmuyor gerekçesiyle işine son verilmiş.
TRT'nin ilkesi gereği çalışanları tek tip bir ideoloji, duruş yahut davranış demek midir?
TRT tüm ülkeden vergi alıyorsa tüm ülkenin çeşitliliklerini, zenginliklerini barındırması gerekmiyor mu? Bu alınan karar bu durumla ne ölçüde bağdaşmaktadır?
Boykot yapanlar umrumda değil ancak yaşanan gelişmelere taraf diye birinin işine son vermek bana hiç mantıklı gelmiyor.
Aybüke pusat bir birey olarak doğru ya da yanlış bir taraf elbette seçebilir.
Lakin bu işine son verme eylemi ile tüm ülkeden vergi alınan ve bağımsız olması gereken TRT 1 kurumu tarafsızlığına gölge düşürmemiş midir?
1 günde kimse batmaz...
güzel kız umarım gericiler yüzünden işini kaybetmez.
tayyip recep televizyonu...
6 okun anlamina sahip ciksalar yeterdir.
Artik bu ruzgar basladiysa, eko ile birlikte tanju ozcan, mansur yavas ve muharrem ince ile surekli govde gosterisi yapmalilardir.
Zafer, memleket, iyi parti ve chp birlesmeli veya ittifak yapmalidir.
Gorunurde oyle su an ama bunu resmiyete dokup tum turk halkinin destegini ve gonullerini almak zorundadirlar.
Artik bu ruzgar basladiysa, eko ile birlikte tanju ozcan, mansur yavas ve muharrem ince ile surekli govde gosterisi yapmalilardir.
Zafer, memleket, iyi parti ve chp birlesmeli veya ittifak yapmalidir.
Gorunurde oyle su an ama bunu resmiyete dokup tum turk halkinin destegini ve gonullerini almak zorundadirlar.
Yav isterse benim boykot uyguladığım mağaza, kafe, dükkan hınca hınç dolu olsun, önemli olan benim iç huzurum. Benim param senin yavşak boğazından geçmesin bana yeter.
sizin de anneniz öyle olsa siz de yazarsınız böyle şeyler...
Siyasetçilerin çoğunluğu yavşak olduğu için kötüler, uzun yaşarmış derler.
soru şu: Recep Tayyip Erdoğan'ın ardından Hakan Fidan'ı mı yoksa Selçuk Bayraktar'ı mı cumhurbaşkanı olarak görmek istersin, neden?
ben hakan fidan derim. çünkü selçuk bayraktar ülkenin savunma sanayisine çok büyük hizmetleri olan başarılı bir mühendis. devam ededursun.
hakan fidan'a yakışır.
ben hakan fidan derim. çünkü selçuk bayraktar ülkenin savunma sanayisine çok büyük hizmetleri olan başarılı bir mühendis. devam ededursun.
hakan fidan'a yakışır.
Ölüsü bile zararlı olanları var.
Devlet bahçeli.
Devlet bahçeli.
Her seyi psikolojiye bağlamayı bırakın yahu. Kısa saçı kendime yakıştırıyorum, daha küçük gösteriyor o yüzden kestiriyorum.
Kürtçü sol gerici SJWlerin zoruna giden yadsınamaz acı bir gerçektir. Yılmaz Güney, bir barzodur hatta hırtodur. Yaşadığı süre içinde karısı Nebahat Çehre'yi durduk yere dövmüş, Sefa Mutlu diye masum bir hakimi keyfince öldürmüş, siyasette Güneyizm kavramını ortaya atarak Türk solunu bölmüş ve Cannes Filim Festivali'nde mikrofonda meydanda "yaşasın Kürdistan" diye böğürmüş ahlaksızın tekiydi.
Yılmaz Güney, göklere çıkarılacak iyi birisi değildir tam tersine ibret alınacak kötü birisidir. Atatürk biraz daha fazla yaşasaydı Yılmaz Güney'in anında tepesine çöküp o bölücü hergeleyi darağacına asardı.
Yılmaz Güney, göklere çıkarılacak iyi birisi değildir tam tersine ibret alınacak kötü birisidir. Atatürk biraz daha fazla yaşasaydı Yılmaz Güney'in anında tepesine çöküp o bölücü hergeleyi darağacına asardı.
1989 yılında kızıl faşist Çin'in başta Uygur Türkleri olmak üzere Çin'deki azınlıklara Tiananmen Meydanı'nda yaptığı katliamdır. öğrencilerin, işçilerin ve aydınların önderliğindeki 1989 Tiananmen Pırotestoları'nın sebebi ise Çin'in baskıcı politikaları ve enfilasyondur. Tiananmen Katliamı'nda muhalif öğrenci örgütlerinin verdiği gerçek ölü sayısı 2000-3000 olsa da Çin Hükümeti'nin manipülasyonlarına göre göre 200-300 arasıydı.
görsel
görsel
görsel
görsel
siyasi meseleler uğruna siktir edilen,
yeraltı kaynakları açısından çok zengin bir bölgeye sahip
başta uygurlar ve kazaklar olmak üzere bir çok türk boyunun yaşadığı
%85 hatta %90'ının islam inancına sahip olduğu
ve alfabeleri arap alfabesi olan
esaretteki türk yurdu.
yeraltı kaynakları açısından çok zengin bir bölgeye sahip
başta uygurlar ve kazaklar olmak üzere bir çok türk boyunun yaşadığı
%85 hatta %90'ının islam inancına sahip olduğu
ve alfabeleri arap alfabesi olan
esaretteki türk yurdu.
En sonunda bu rezalet de oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hüdapar'ın isteği üzerine Hizbullah hükümlülerini affetti. Türk bayraklı ve Atatürk resimli gençler içeride ama domuz bağcı dinci katiller dışarıda. AKP, gelmiş geçmiş en büyük suç örgütüdür.
ilgili link: https://x.com/etkiiihaber.../1906093366342996046?s=46
ilgili fotoğraflar:
görsel
görsel
ilgili link: https://x.com/etkiiihaber.../1906093366342996046?s=46
ilgili fotoğraflar:
görsel
görsel