bugün
- kadınların ilgisiz yaşayamaması4
- aynaya bakıp kendine sen çok güzelsin diyen kadın9
- göbeksiz kadın kalmaması4
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı10
- petek dinçöz bam bam2
- işten istifa edip yeni bir şehre taşınmak7
- topluma öfke duyup kendini seçilmiş kişi görmek2
- risale-i nur3
- haluk levent'e 70 milyon tl ceza3
- balıkesir denince akla ilk gelenler10
- en son aldığınız iltifat8
- ısparta6
- patrona kurulmak2
- teen slasher film klişeleri6
- karabağlar2
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı19
- seferihisar belediyesi ne rüşvet operasyonu2
- göbek eritme taktikleri5
- kayahan'ın en güzel şarkısı3
- yaza fit girmek için somali'ye gitmek2
- ruh halini tek cümlede anlatmak9
- yaşlanınca bana kim bakacak sorunsalı7
- amfetamin4
- yazar k2
- çay koymak mı katmak mı8
- haşemayla site havuzuna alınmayan kadının isyanı6
- tbmm de akp tarafından 76 sahte oy kullanılması4
- güvenilir erkek3
- yalnız yaşamak isteyenlere tavsiyeler3
- 35 yaşından sonra aşık olmanın imkansızlaşması8
- nuh tufanı olayı gerçek midir2
- karımla evlendiğime bin pişmanım6
- arkadaşlar falıma bi bakar mısınız6
- öbür sözlükten hep erkek yazar gelmesi7
- fas4
- irmik helvası6
- özgür irade yanılsaması ve eğitim sistemi3
- cehaletln cazibesi11
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak11
- baklavanın hiçbir içeceğe uyum sağlamaması4
- netflix üyelik iptali2
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı24
- ariel şaron2
- tomris uyar'ın üç şairi topaca çevirmesi7
- kemal kılıçdaroğlu15
- sudekiray hariç sözlükte güzel kız olmaması3
- arkadaşlar ben saksı değilim5
- hoşlanılan erkeğin kel olduğunu açıklaması10
- sosyal medya2
- arkadaşlar beni özlediniz mi5
entry'ler (38)
eski sevgilinin doğum gününüzü hiç kutlamamasından daha kötü birşey değildir bence. en azından hatırlıyor, kutluyor.
bu maçta rotasyona gidilip andre santos ve alex'in yedek kalıp semih ve özerin oynamasını bekliyorum orta sahada da emre görev alacak zira görevi bitti takımımızın bu sene en iyi oyuncusunun.orta sahayı özer, emre, cristian, kazım'dan kurarsak iyi olur diye düşünüyorum, fenerbahçe'nin bu maçta kötü oynayacağını sanmıyorum.
birisi john terry'dir öbürü ise rio ferdinand.
kimilerine göre bütün maçların büyük adamı arda'nın çok üstün geldiği bir karşılaştırmaymış, tabii canııııım biz de öyle diyorduk zaten, arda zaten süperstar siz gidin c.ronaldo ile kıyaslayın, messi ile kıyaslayın, nası büyüdüyse bu çocuk gözünüzde anlamak mümkün değil.
eğer annem hayatta değilse, bir ablam veya kız kardeşim yoksa gayet güzel bir durum olabilir, bi düşünsenize amcanız almış yanına yeğenini, ortamdan ortama gidiyorsunuz, size bakmayan kız da olmaz valla, bi sürü cinsel tecrübe de yaşarsınız, bi çoğu kezban modeli olucak belki bu sizi mutlu etmeyebilir ama olsun.
her pazartesi diyete başlamaktan farksızdır.
radyoda, televizyonda devamlı gördüğüm reklamıyla, hayatı cesurca yaşa sesiyle kafamı siken şirket.
eğer toraman bir çocuksanız ne takla atarsınız ne ip atlarsınız, yine de sevimlisinizdir bişeylere çabalarsınız, iyi niyetinizden dolayı hoca size 3 verir, sözlüden de 5 alırsınız, ortalamadan dolayı karnenize 5 düşer, sınıfın atletik, herşeyi yapabilen ama piç çocukları ise karnesinde beden eğitimi notunu 3 görür.
(bkz: iyiler daima kazanır)
(bkz: iyiler daima kazanır)
ribery 40 milyon euro ederindeyken, arda'ya teklif edilen miktar 15 milyon euro'dur. arda/ribery=15/40 eder mi peki ? hiç sanmıyorum
rotasyon gereği oynatılacak ve formayı kolay kolay kaptırmayacak futbolcudur.
farkı bizimle yaşayın.
(bkz: wayne rooney)
din ruuni
din ruuni
o zamanlar bu kadar server yoktu, ultima online denilince nebula tekti, rüya gibiydi, locus ve quann'ın ayrı ayrı kalitesi vardı, ordaki dostluklar güzeldi, aynı şehirdeki arkadaşlarınızla buluşurdunuz, takıldıkları internet cafe'lere gider birlikte action yapılırdı. counter-strike'ta ise Sanane serverları zamanı vardı kalite, daha sonra kalite düştü çünkü herkes server açabilir hale geldi, günümüzde aylık 30 liraya counter-strike serveri, 80 90 liraya ultima online serveri açılabildiğinden, imkan fazlalaştığından seviye felan kalmadı, herkeste bi hırs bi çekememezlik var şimdi.
eskilere selam olsun...
eskilere selam olsun...
street fighter'da yaşar bu karakter adı da Vega'dır.
bunların genelde sadece göğüs arası kıllı değildir, göğüs uçları, karnı, beli de kıllar içindedir.
sözlükte dini vecibe, zekat yerine artı oy vermektir, namaz kılmak da günde 5 entry girmektir, hacca gitmek de geçen haftanın en iyi entryleri arasında yer almaktır efenim.
yüzde olarak kızların daha fazla üniversiteye öğrenci olarak girmesiyle de desteklenen bir söz.
galatasaray'ın handikaplı kazanma olasılığı çok yüksek bir maçtır.