bugün
C
cevdo9 yıl önce
taraftar usb bellek
`a 101`de 16 gb olarak satılmaktadır. fiyatı 20 liradır. otg desteklidir. destekleyen cep telefonu ve tabletlere takabiliyorsunuz yani.
C
cevdo9 yıl önce
taraftar powerbank
`a 101` marketlerde satılan şarj cihazıdır. kapasitesi 7800 mah, fiyatı 25 liradır. cihazın 2 tane usb çıkış portları var. biri 1 amper çıkışlı, diğeri 2 amper çıkışlıdır.
C
cevdo9 yıl önce
taraftar powerbank
`a 101` marketlerde satılan şarj cihazıdır. kapasitesi 7800 mah, fiyatı 25 liradır. cihazın 2 tane usb çıkış portları var. biri 1 amper çıkışlı, diğeri 2 amper çıkışlıdır.
C
cevdo9 yıl önce
fenerbahçe
sarı lacivert renklere sahip 1907 de kurulmuş spor kulubü.
C
cevdo9 yıl önce
kara maske
1996 yapımı jet lee filmi. filmin konusu: Kendini gizli tutan herkesin dilinde dönen Kara Maske herkesin dilinde ünlü bir dövüşçüdür. Jet Li bir dövüş ustası olmasının dışında mükemmelin de ötesinde yetenekleri vardır. içinde bulunduğu bir projenin… devamını gör
C
cevdo9 yıl önce
3 gözlü buzağı
(img:#1446902) (img:#1446904) (img:#1446907)
C
cevdo9 yıl önce
3 gözlü buzağı
C
cevdo9 yıl önce
3 gözlü buzağı
C
cevdo9 yıl önce
metro turizm
ilk olarak karadeniz sahilinde çalışmaya başlamış firmadır. idealist bir yaklaşımla türkiyenin en büyük firması olmayı başarmıştır. milliyetçi bir duruşu suhip olup ayrıca namaz ve de iftar vakitlerine saygılıdır.
C
cevdo9 yıl önce
metro turizm
ilk olarak karadeniz sahilinde çalışmaya başlamış firmadır. idealist bir yaklaşımla türkiyenin en büyük firması olmayı başarmıştır. milliyetçi bir duruşu suhip olup ayrıca namaz ve de iftar vakitlerine saygılıdır.
C
cevdo9 yıl önce
whatstablet
`whatsapp`ın tabletler için tasarlanmış versiyonu.
C
cevdo9 yıl önce
sözlük yazarlarının internet hızları
download(indirme):0.321 upload( afedersin bindirme):0.009 adam olana çok bile. edit: bu da isteniyor mu bilmiyorum ama bir de söylemesi ayıp limitsiz. ~öhüm~
C
cevdo9 yıl önce
çıtkırıldım
-bedenen çok zayıf, çelimsiz, dayanıksız görünen kişi. -eleştirilere alınganlık gösteren, aşırı alınganlık sahibi kişi.
C
cevdo9 yıl önce
selin kolonya
eczacıbaşı şirketine ait yılların kolonyası. eski cam şişesi nostalji günlerini hatırlatmaktadır.
C
cevdo9 yıl önce
bi portakal
`a101` de satılan portakal kolası.
C
cevdo9 yıl önce
kanlıca
yogurdu'yla meshur bir semt. beykoz'da sahildedir. huzur dolu mukemmel bir yerdir. istanbul'dan kacmak icin birebir.
C
cevdo9 yıl önce
yoğurt
dünyaya kazandırdığımız, dünyanın en güzel, en sade sosu. eğer 3-5 sene fazla yaşayacaksam yogurttan olacak.
C
cevdo9 yıl önce
birinci ordu komutanlığı
karargahı istanbul-haydarpaşada olan askeri birliğimiz.. kışlasına dikilen dev boyutlardaki sancağımız vatanını-milletini seven yurttaşlarımıza moral vermekte, henüz herşeyin bitmediği, bütün kalelerin zapt edilmediği hususunda umut vermektedir..
C
cevdo9 yıl önce
kim 1 gb ister
`turkcell`in `bip` ~bip messenger~ ~turkcell bip~ uygulamasında yer alan internet ödüllü soru yarışması. (img:#1410430) (img:#1410439) (img:#1410431)
C
cevdo9 yıl önce
erik
tuzun yardım ve yataklığıyla zenginleştirilen, rengi süper olan meyve..
C
cevdo9 yıl önce
vodafone bana ne var
vodafone nun `vodafone yanımda` uygulamasında yer alan, her pazartesi günleri dakika, sms ve internet hediyesi veren, ve marka fırsatlarını veren kampanyası. (img:#1185689) (img:#1185690) (img:#1185691)
C
cevdo9 yıl önce
vodafone bana ne var
vodafone nun `vodafone yanımda` uygulamasında yer alan, her pazartesi günleri dakika, sms ve internet hediyesi veren, ve marka fırsatlarını veren kampanyası. (img:#1185689) (img:#1185690) (img:#1185691)
C
cevdo9 yıl önce
vodafone bana ne var
C
cevdo9 yıl önce
sözlük yazarlarının internet hızları
download(indirme):0.321 upload( afedersin bindirme):0.009 adam olana çok bile. edit: bu da isteniyor mu bilmiyorum ama bir de söylemesi ayıp limitsiz. ~öhüm~
© copyright 2005 - 2026