bugün

entry'ler (18)

çayı kahveyi şekersiz içmek

bunu yapan insanlara şaşıyorum.

basketbol bilmeyenle basketbol oynamak

crossover yaptığında nasıl yaptın onu sorusuna maruz kaldığın durumdur,çok sayı atınca küfür bile yiyebilirsin

yapması göt isteyen şeyler

boş kağıt vermek.

erkekleri itici yapan detaylar

koku, atlet, kötü gömlek seçimi, kötü ayakkabı, tükürük, öküzümsü küfürler davranışlar vs. bitmez öküz özellikleri.

inci sözlük

ben ekşiciyim incicileri ergenus buluyorum eskiden 2.nesil inci yazarıydım artık eskiler olmadığından ekşiye ve uludağda yazıyorum. Şunu söylebilirim ki çok kafa laf çarpan çok komik entrylerin girildiği bir sözlüktür sırf gülmek için bile ziyaret edilebilir

ben eşcinselim anne

anne ben ateist oldum gibi bir şey. ben anneme eşcinsel oldum desem gülerdi sadece inanmaz kadın çünkü.

kızlar çirkin erkek sever mi sorunsalı

tatlı veya sempatik ise çekilecek bir yönü varsa hatta çirkin olmasına rağmen yetenekli ise bir yerden kaybeden bir yerden kazanır.

bir kızdan duyulan en iyi iltifat

gülüşün çok güzel. saçların güzelmiş. yakışıklısın. o kıza niye bakıyosun ki sen ona fazlasın bile.

akasya durağı izlerken kahkaha atan üniversiteli

adaptasyon sağlayamamış lisede babasının izlemesini zorunlu kıldığı dizide böyle gülen hem izleyip hemde twitter da falan izleyenlerle ilgili dalga geçen bir ergendir.

geceye en uygun şarkı

https://www.youtube.com/watch?v=LtMnaqlTY_0

çirkin yüzlü güzel vücutlu kadın

Hayatın bize karşı kullandığı kötü bir paradoksudur.

sevilmemek

Ukala olmak egonun belli bir boyutu aşması narsisit tavırlar ve bunun gibi gıcık durumlarda sevilmez insanlar gerisi boş. He birde başarılı yakışıklı veya güzelse kıskanılır ki en acıklısı da budur sevgiden kıskanmaz aksine sevmemeye başlar ve kin açığa çıkar.

arkadaşlar arasında seksleşmek

dozun doruk noktasına varınca olağan üstü zevklenen aktivite.

how i met your mother

Hiç bir bölümü kötü değildir 8 sezondur hiç bozmadı 9. sezonda da bozmaz büyük ihtimalle. Çok başarılı oyuncular roller ve senaryolar mevcuttur. izlenilmesi için önemle teşvik edilir

ekşi sözlük

Her şey de bilgileri vardır. her tarz insanı barındıran kafası çalışan sempatik insanlarla doludur hepsini severim kendime benzetirim çünkü.

ben kaşarım

Biline ki sadece kızlarda olmaz. Erkeğinde has kaşarları olur, belki çevrenizde vardır mesela benim yakın çevremde var bizzat benim sanırım.

2013 eurovision şarkı yarışması

irlanda'dan sağlam bir metal grup çıksa da keyifle izlesek.

sevgilinin uyuyakalması

Sevgiliniz sizi ne kadar önemsiyor, bununla alakalı kanımca.
© copyright 2005 - 2026