bugün
- ben ahbap derneğine güveniyorum16
- seri gizli artı oy veren melek13
- insan olmaya ceyrek kala12
- yazarların lahmacun yeme rekorları8
- ben burada ne yapıyorum hissi4
- dünya kuzenler günü5
- ideal erkek boyunun 1 84 olması9
- adnan oktar6
- nervio27
- true abazanlığı4
- arkadaşlar bakar mısınız bi4
- insan ömrü3
- erdoğan ın dünya lideri olması8
- çocukların şımarık olması6
- doktor bey vizitte6
- put6
- true ahlaksızlığı3
- sizin adınız yanınca doktorun yanına giren tip6
- kabak yemeği vs hamburger13
- velvet hanım günaydın6
- ilk buluşmada ne getirilmeli8
- izmirli kızlar8
- türk kızlarının sekste başarısız olması4
- orduspor çocukları4
- hoşlanılan kızın kot kafali olması2
- 24 temmuz 2026 istanbul baraj doluluk oranı3
- 186 boyundaki erkek19
- denizci içkisi2
- norveç futbolu5
- diktatörlükle yönetilen ülkeler4
- en büyük korkunuz7
- yeni parti için alternatifli hazırlık5
- fatma soydaş7
- ilişkiyi bitirme cümlesi3
- anın görüntüsü7
- genç işsizlik3
- sözlük yönetimine bir teşekkür4
- ahmet sezer bey11
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak20
- olm herkes nerede lan2
- velvet48
- neden iyi kızlarla tanışamıyoruz4
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- gemici çakmağı3
- bursalı erkekler9
- sabahın 6 sında uyanmak4
- alevi erkek8
- truevesti2
- kemaliste dokundum ne yapmalıyım3
entry'ler (10)
Gringottsun yanından Diagon Yolu'na açılan tekinsiz yol. Borgin & Burkes gibi tehlikeli mağazalara ev sahipliği yapmaktadır.
society for the promotion of elfish welfare* Hermione Granger'ın evcini haklarını korumak için kurduğu dernek.
Hristiyanlıkta Yeni Yeruşalim olarak mesihin ikinci gelişiyle gökten ineceğine inanılan Ariel olarak da bilinen Kutsal kent.
J.K. Rowling tarafından Kennilworthy Whisp takma ismi ile yazılan kitap Quidditch tarihini ve oyunun özelliklerini anlatıyor. Türkçe ismi Çağlar Boyu Quidditch olan kitabın geliri Comic Relief'e bağışlandı. Rowling'in Yky den çıkan bir diğer 'Hogwarts Ders Kitabı' ise fantastic beasts and where to find them *
Sakramentler Tanrının açıkladığı sırları Hristiyanların gözleri önünde açığa çıkarmak için kullandığı kutsal işaret ve mühürlerdir. Katolik ve Ortodoks Hıristiyanlarda 7 adet olan sakramentler,Protestanlarda Rabbin Sofrası ve Vaftiz olmak üzere 2 adettir.
10 Emir de israil'e verilen emirlerden birisi şabat gününü tutmaktı. Ruhsal israilliler yani Hıristiyanlar tarafından isa'nın dirildiği gün olan Pazar günlenleri kutlanmaya başlayan Şabat, kutsal yasadan özgür olan hristiyanlar için her ne kadar bir emir olmasa da şükretmek ibadet ve sakramentlerin bereketlerini alabilmek için çok önemlidir.
Yunan Mitolojisinde Büyü tanrıçasıdır. Hecate'in 3 yüzü ayın 3 halini bunlarda kadinliğinin 3 dönemini temsil eder bu dönemler maji ile yakından ilgilidir örneğin Hecate'in Yaşlı kadın olduğu 'Fullmoon' dönemi etkili majikal çalışmalar için uygun olarak bilinir. Queen of witches ve Dark Mother'dır.
80'ler de (bkz: 80 ler) Temizlik göstergesi hatta moda olan olgu. Günümüzde diğer bir çok 80'ler modası gibi abes olarak kabul edilmektedir. (bkz: disko) (bkz: streç kot) (bkz: nuri alço ve tecavüzcü arkadaşları)
Ayrıca aynı yıllardan kalma bir anne repliği olarak 'Kızım gazozuna ilaç katarlar yediğine içtiğine dikkat et' dönemin ünlü nasihatlarındandır.
Ayrıca aynı yıllardan kalma bir anne repliği olarak 'Kızım gazozuna ilaç katarlar yediğine içtiğine dikkat et' dönemin ünlü nasihatlarındandır.
yazdıklarının doğru olmadığını söylemesi istendiğinde, "kutsal kitap tarafından ya da çok mantıklı bir neden aracılığıyla ikna edilmezsem, bunu yapamam. çünkü vicdanım tanrı sözünün elinde esirdir ve vicdana aykırı hareket etmek de ne doğru, ne de güvenlidir. bu gerçeğin üzerinde duruyor ve onda ayak diriyorum, başka bir şey yapamam, tanrı bana yardım etsin" cevabını veren alman ilahiyatçı.
Betimleme yapmak gerekirse Baba,Oğul,Kutsal ruh, Su,Buz ve Buhar gibidir. Öz madde aynı görünümleri ise farklıdır.