bugün
- yazarların duşta geçirdikleri süre9
- yazarların kiraz yeme şekli4
- izmir bombası6
- cahiller hemen terketsin burasını3
- yazarların karpuz yeme şekli3
- turşu yapabilen bir kızı üzmek5
- ciddi ciddi yulaf yiyen insan9
- yazarların akşam olunca yediği şeyler4
- kürt tarihi yoktur diyen kemalist6
- bana onu sormayin'a zeytin dalı uzatmak7
- renkli gözlü insanlar5
- bana onu sormayin15
- türk dizileri dünyayı ele geçirdi9
- kova burcu erkeği akrep kadını2
- iltica27
- benim büyük bir yaram var5
- benim zurna tam 45 cm3
- bana onu sormayin tatlışlığı11
- oyun dünyasının unutulmayan kadınları10
- kılık kıyafetle uğraşan zihniyet17
- flört döneminde yapılan stratejik hatalar3
- ayağıma masaj yapacak bir sözlük erkeği bulamamak8
- anın görüntüsü26
- size sözlüğün divası kim4
- 5 ekim 2026 türkiye italya maçı3
- muz2
- kartoncuya zeytin dalı uzatmak8
- sevilmeyen yazara budaklı kütük uzatmak4
- yarragi olan adam10
- akp seçmeni17
- mekke ortak savunma anlaşması'nın komite bildirisi3
- gunluklerim aylik olmus15
- chp'li cb adayının çin de fuhuş'tan yakalanması7
- 2000 model porche 9114
- sözlük yazarlarının engellediği yazar sayısı6
- sözlüğün en seksi en güzel hatunu5
- cemil tugay akp'ye katılırsa olacaklar5
- biri bana acil kahve4
- yeni kullanıcı adlarını ve feykleri takip edememek4
- game of thrones taki kerhaneci12
- sözlük kızlarının sözlüğü adam etmesi10
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi24
- fatma betül sayan kaya50
- beni almayan yaşadı2
- silvermist15
- 5 ekim 2026 italya türkiye maçı4
- kemalistler iktidar olursa yapacakları ilk icraat10
- fal bakabilen dünyalar tatlısı yazarlar10
- sarapci koala hatayi5
- allah'ın çocukları olarak insanlık4
entry'ler (149)
Bir arkadaşımın tabela işi sayesinde bulduk bu şirketi. iyiki de bulmuşuz, tabela işini halletmekle kalmayıp tüm tanıtım sürecini ele alıp, bize hiç bir sıkıntı çıkarmadan hallettiler sağolsunlar.
nba kariyeriyerine başladığından beri yaşım kadar, ki yaşım az değildir, sakatlık geçirmiş basketbolcu. heh diyom, geri geldi diyom, hop ayak gene sargıda. O ayak bileği düzelmicek heralde.
istanbul'daki Yunus Eğitim Kurumu, estetisyenlik kursunu tamamlayanları şehrin en meşhur ve lüks güzellik merkezlerine yerleştiriyor. Şu işsizlikte çok da iyi çözüm.
bir gece ansızın dudaklardan dökülüvericek cümledir. nedensizdir.
uzun bir sakatlık döneminden sonra gayet iyi bir dönüş yapmıştır. memphis maçında garnetta attığı no look pass de döndür döndür izlenir.
beş kardeş dizisinde havai aziz karakterine can veren oyuncudur. harunu oynarken çok iyiydi, rıza karakterinde de iyiydi, şimdi azizi de gayet iyi götürüyor. adam iyi gidiyor beyler.
beş tane güzel adamın biraraya geldiği dizi. dördüncü bölümde şahane olmuş. nazımın cebinden nazım hikmet çıkardığı sahne efsanedir bence. karakterler gayet iyi oluşturulmuş. tansu biçeri de anmadan geçemiciim. severim kendisini. şaka şaka bayağı bildiğin bayılırım.
insanı kendinden geçiren, yıllarca çürük dişlerle gezmesini sağlayan korkudur.
durup dururken hayal kırıklığı yaratır, hüzünlendirir.
almancayı çok sevenlerin bile kabul ettiği bir gerçektir. Artikel neymiş lan!
bugs bunny olurdum, net.
yönetmeninin kim olduğunu bilmeden gitseniz bile çıkışta heh bunu kesin burak aksak çekmiştir dedirten film. pek güzel olmuştur.
Uzun yıllar migren ağrısı çekip, denemediğim uygulama kalmamıştı. Tayfun beyden ameliyat olan bir hasta ile eczanede karşılaşınca haberim oldu. ilaçlarımı almak için gittiğimde kendisi Allah sizi de kurtarsın ben çok çektim dedi. Uzun uzun oturdu bana anlattı. Bi gideyim dedim. Randevumu aldım gittim. Bütün raporlarımı götürdüm. Doktor muayenemin sonunda ameliyat olabileceğimi söyledi. Lafın kısası beş ay önce ameliyatımı oldum. Ağrılı iki gün geçirdim,az ağrılı on gün ağrısız günler geçirmeye devam ediyorum. Elleri dert görmesin efenim.
beklenildiğine değmiş dergidir. Umut Sarıkaya derginin en başında neden ortalarda olmadığını şahane bir yazıyla açıklamış, şahane çehov öyküsü ile devam etmiş, saat mi biblo mu ne olduğu belli olmayan bir objeyle de dergiyi sonlandırmıştır. Sindire sindire okumak gerekir, zira bir sonraki sayısı taaaaa 3 ay sonradır efenim.
kötü reklamcılıkta daha ne kadar kötüye gidilebilire en güzel örneklerdendir.
Para gani gani olduğunda asla içinde kalmayacağın bir durumdur.
kibarlığının dozunu iyi ayarlaması gereken erkek. zira fazlası çıtkırıldım oluyor dayanılamıyor efenim
insanı çok mutlu eden bir objedir, huzur verir. kesinlikle koleksiyon yapılması gerekendir.
ismal yk, Allah belanı versin. Çok samimi, çok içten bir şarkı.
sürekli kendini tekrarlayan, başrol oyuncularına para kazandırmaktan başka bir işe yaramayan, yeter artık bitsin dedirten dizidir.