bugün
- lahmacun9
- hoşlandığın kızın komünist çıkması9
- kaan sezyum6
- sobadan kurtulmak5
- habire1219
- raikagetokatlayan4
- basmane tren garı6
- ay diyen erkek7
- silvermist9
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- vexillarius the slayer8
- erlik dinleyip gaza gelmek3
- renkli rüyalar oteli5
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- ben geldim naneler15
- kemal kılıçdaroğlu8
- hiç kimse fikirleri yüzünden hapis yatmasın8
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri23
- türkiye solunun en büyük sorunu6
- habire12nin çaylak olması5
- torpille bir yerlere gelenler4
- sersem herif5
- gammaz çetesi9
- sarapci koala63
- dinler tarihi5
- siyonizmin tasfiye oluşu3
- imbat4
- konaktan üçkuyular'a gitmek3
- karşıyaka dan bayraklı ya yürümek4
- tribünlerde apoya küfür edilmesinin yasaklanması6
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci7
- mantı8
- ben sizin anonim11
- cemaatçi polis3
- motorine 8 24 tl zam gelmesi5
- şeyhine sakso çekip şeriat isteyen tip7
- özgür özel'in önder sav ile yan yana gelmesi3
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı8
- emanet ata binen tez iner3
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar9
- akpartililerin apo sevdası5
- insan olmaya ceyrek kala15
- çikolatalı kek4
- sözlükte kıskançlık oluyor hissi7
- maşa ile koca ayı online3
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz24
- bir kız güneş kremi sürmenizi rica etse2
- deli sikince yapılabilecek çılgınlıklar3
- bostanlı dan karşıyaka ya sahil boyu koşmak3
- ahmet davutoğlu'na soruşturma açılması10
entry'ler (51)
su aralar yeni safak gazetesinde yazmakta olan bir yazar...
ağrı’da doğdu (1956). naci gökçe lisesi (1974) ve boğaziçi üniversitesi iktisadi ve idari bilimler fakültesi (iktisat 1980) mezunu. bankacılık, dış ticaret ve sanayi sektörlerinde yönetici ve danışman olarak çalıştı. dergâh, izlenim, kayıtlar, ilim ve sanat, islam, yedi iklim, iktisat ve iş dünyası dergilerinde yazı ve çevirileri yayımlandı. halen çeşitli kuruluşlara danışmanlık yapmakta ve muhtelif yayın organlarında köşe yazarlığı yapmaktadır.
kitaplari :amerikan yüzyılının sonu, piyasa düşmanı kapitalizm, küresel rekabet, stratejik yönetim ve liderlik, iktisat risaleleri, iktisat ve din, tarih risaleleri, devlet ve ekonomi, değişim ve kriz, istikbal köklerdedir, yöneticilik dersleri, refahlı türkiye, müslüman ve ekonomi, liderlik sanatı, etkici yonetici
ağrı’da doğdu (1956). naci gökçe lisesi (1974) ve boğaziçi üniversitesi iktisadi ve idari bilimler fakültesi (iktisat 1980) mezunu. bankacılık, dış ticaret ve sanayi sektörlerinde yönetici ve danışman olarak çalıştı. dergâh, izlenim, kayıtlar, ilim ve sanat, islam, yedi iklim, iktisat ve iş dünyası dergilerinde yazı ve çevirileri yayımlandı. halen çeşitli kuruluşlara danışmanlık yapmakta ve muhtelif yayın organlarında köşe yazarlığı yapmaktadır.
kitaplari :amerikan yüzyılının sonu, piyasa düşmanı kapitalizm, küresel rekabet, stratejik yönetim ve liderlik, iktisat risaleleri, iktisat ve din, tarih risaleleri, devlet ve ekonomi, değişim ve kriz, istikbal köklerdedir, yöneticilik dersleri, refahlı türkiye, müslüman ve ekonomi, liderlik sanatı, etkici yonetici
o bir kahraman.
hobilerini gerçekleştirmek.
istemekle yapmak birbirine çok yakındır. istediğin şey kolay olursa hemen yapabilirsin. fakat istediğin şey zor olursada o derecede yapman güçleşir.
silivri' de bulunan ve emre bölezoğlu, ergün pembe, okan buruk gibi isimlerin yazlığının bulunduğu site ismi.
dünyanın sekizinci harikası.
aşkını kaybedip sonra yakınma durumu
5 in the car 15 in the house
aşkta herzaman kovalayan tarafı oynayan insan modeli.
bir kıskançlığın, onu hala hatırlıyo olmanın durumunda ona karşı duyulan hislerin dışarıya vurulma hali.
senin buraya gelmen ne kadar zaman alır.
sen futbol oynamasını biliyormusun
arkadaşım ben bu koltuğun iki kişilik olduğunu zannediyordum.
sen futbol oynamasını biliyormusun
arkadaşım ben bu koltuğun iki kişilik olduğunu zannediyordum.
'Ve Tanrı kadını yarattı' dedirten çıldırtıcı güzellik.
kendilerini savunmaya alıp, yanlız gezmeyerek insanlara sahur için yaptıkları uyandırma eylemi.
msn de sebepsiz yere bekletilmekten sonra başvurduğumuz an.
yaşadığın bir ilişkide sorun olduğu zaman nerde o eski platonik sevgiliye olan duygularım, onu gördüğümde yaşadığım mutluluk dedirtebilen cümle.
webcamı açmadıgınızda basınıza gelebılecek bı durumdur.
erkegin kesesini biraz rahatlatma sebebi
elimi yuzume goturme sebebım.
ayrı iki sevgiliden birinin haykırısını anlatan sozlerle mahsun kırmızıgulun seslendirdigi ve kendisini astıgı guzel bir parca.
kendisinin etkilenmedigini dusunen, sonucunda da baska insanların ise mal ve can kaybına neden olan durumdur.