bugün
- çirkinsin mesajına verilebilecek cevaplar11
- gecenin köründe aniden gelen türklük atakları5
- en kısa sürede göbek eritme teknikleri7
- akşam akşam kahveye davet eden seksi komşu kızı5
- ekmeğe çikolata sürmek7
- mini şortla kapıya gelen hanım komşu5
- gece eve atılan kızın ayaklarının ters çıkması5
- 3 kere üst üste 31 çekmek8
- gece kapıya dayanan 12 cin 8 ifrit 17 zombi4
- ağzı mantarlı ayak fetişisti3
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı20
- nervio yu mancınıkla avrupaya fırlatmak3
- kızlar başlığa gelin bi sorum olacak5
- gece kapıya dayanan zombilere lahmacun ısmarlamak3
- robotların insanlara baş kaldırması5
- ilk adımı kızdan bekleyen erkek5
- eyeliner çekme yöntemleri7
- aniden gelen titreme2
- 82 musul 83 kerkük4
- yasin kol4
- kömbe6
- kahverengi göz kalemi6
- bacakları yukarı kaldırarak oturmak2
- yarragi olan adam4
- makyajın ciltte pütür durması5
- sivas kokan kolonya3
- gece sindirella ve 7 cücelerce takip edilmek2
- amazon2
- çiçekli mükremin donu giyen sözlük erkeği2
- inci sözlük8
- queen ravenna adlı yazarı kurt ısırması12
- kürtjütsu3
- ters yönden gelen tuğralı doblo4
- gece eve yürürken takip edilmek2
- fatma betül sayan kaya64
- game of thrones taki kerhaneci4
- ciğer yiyen midesizler10
- ciğer vs kokoreç8
- arabasına pkk yıldızı yapıtıran hırto2
- sözlük yazarlarının ruh hali14
- hiç edirne ciğer tavası yediniz mi12
- yunan adalarına gitmek20
- tut şunun ucunu döşeyelim abi3
- dinci ahlaksızlığı19
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması14
- okul zilinin hayatı bölmesi2
- sürekli özür dileyen insan2
- araçta donanımın önemi3
- youtube4
- yunan aşığı tip15
entry'ler (259)
içimde biriktirdiğim sıkıntıları beni anlayacak uygun birini bulunca köküne kadar anlatıyorum, durmadan, sonra yaptığım dedikodu için vicdan azabı çekiyorum, ama verdiği rahatlıktan dolayı bir sonraki sefer yine de yapıyorum yahu, kahrolsun bazı huylarım.
yıllardır verilen binlerce şehidin kemiklerini sızlatan karardır.
aslında o kararları vermeyen, veriyor gibi gözüken maşalardır kendileri. *
05 ağustos 2013 ergenekon kararlarının kesinleşmesinden sonra bir boka yarayıp yaramadığı net olarak görülecek mahkemedir. buna da sessiz kalma artık.
yapılamayandır, içe sinmeyendir, yüreğe oturandır.
sinemada gösterilmeye değmez mi bu, dandik film mi diye düşündürüp insanı yanıltabilen filmlerdir ki içlerinde epey dikkat çekicileri mevcuttur, misal muhallebicinin oğlu 'dur, bize fikret kuşkan'ı tanıtmıştır.
yokluğunda kalamarın lastik gibi bir şey olmasına sebep olmaktadır. kalamar sozsuz pek bir halta benzememektedir.
buz gibi soğuk-tess gerritsen
gerilim sevenlere önerilir. biraz aşk meşk işleri abartılmış ama kurgusu akıcı yine de.
gerilim sevenlere önerilir. biraz aşk meşk işleri abartılmış ama kurgusu akıcı yine de.
Dondurmayı yalayarak yemeyi sevmeyen insandır. Belki külahta yalarken tatları birbirine karıştığındandır mesela.
On numara bir kıyafetle yemek yerken tam yemeğin son lokmasında üstüne yemek sıçratmak.
psikanaliz kuramcılarından carl gustav jung der ki her insanın içinde erkeksi ve kadınsı özellikler bulunur, bunlar anima ve animus'tur. buradan hareketle bazı erkekler içlerindeki kadınsı yönü, bazı kadınlar da içlerindeki erkeksi yönü serbestçe ve yargılanmadan sergilemek istediklerinde sözlük gibi sanal dünyalara bu kimliklerle dalarak böyle davranır ve bu ihtiyacı giderebilirler. *
dönen ama sonrasında dönüp dönmeyeceği belli olmayan topaçtır.
bırak sözlük, dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır.
bırak sözlük, dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır.
gammazlar tarafından yakalanıp gammazlanan entrylerdir. ama tabi unutmamak lazımdır ki onlar da insandır, gözleri vardır ve bu gözlerden bazen bir şeyler kaçabilmektedir.
en basit haliyle bağı ağrıyan insanın baş ağrısından dolayı midesinin de bulanmasıdır. genellikle ikisinin bir arada görülmesi migren teşhisiyle açıklanmaktadır. bugüne kadar migren teşhisi almadım fakat migrenden değilse nedendir bu durum çözebilmiş değilim. yapışık ikiz gibi gelmek zorunda mısınız teker teker gelsenize. *
losttur.
sen 6 sezon boyunca tarihsel bilimsel bıdı bıdılarla beynimizi oy, o acaba bu anlamda mı, şu şunu mu işaret ediyor diye düşünmekten beynimiz sulansın, sonra ne görelim, aaa beyaz ışık.*
sen 6 sezon boyunca tarihsel bilimsel bıdı bıdılarla beynimizi oy, o acaba bu anlamda mı, şu şunu mu işaret ediyor diye düşünmekten beynimiz sulansın, sonra ne görelim, aaa beyaz ışık.*
ancak bir entrynin okunması için gerekli şartlar oluştuktan sonra oluşma ihtimali olan şartlardır.
"hee biliyom anlatmıştın" demene rağmen aynı hızla anlatmaya devam eden, ısrarın dibine vuran arkadaştır. hayır yani anlattın diyorum işte, duymuyo musun beni, o kadar mı transa geçtin, yoksa beni salak sandın da anlamam diye mi 2. dikişi atıyosun.
insana tarif edilmez dersler vererek hayatı öğretecek eylemdir. bazı yurtların imkanları zayıftır ve zordur oralarda kalmak ama insana insanı anlatan daha iyi bir yer yoktur, kıymetini bilin.