bugün

entry'ler (32)

benjamin

Tsubasa'dan 11 sene sonra çıkmış olmasına rağmen tsubasa'nın bu eziğin kopyası olduğunu zanneden fan kitlesine sahip anime. kartal vuruşunu çocukken çok severdim ama bi drive shoot değildi...

sasuke gaydir çünkü

Tesadüfen gördüğüm bana ait olan eski bi yazı. Yazıyı geçen yıl şubat yada martta bi konuda yazmıştım...

hikmet genç

Bugün kü yazısıyla mhp'lilere dünkü yazısıyla chp'lilere giydirmiş yazar...

--spoiler--
Ne demişti Bahçeli; Sen 10 bin milisinle Taksim'e gel ben bin bozkurtumla meydana geleyim, Kasımpaşa'ya kadar arkana bakmadan kaçarsın..

Böyle bir şey mümkün değil.. Aile ve Kadından Sorumlu MHP Genel Başkan Yardımcısı olan bozkurtun halini gördük!..

Eğer bozkurtlar böyleyse, kimseyi Kasımpaşa'ya doğru kovalamaya yeltenmezler.. Onlar Taksim Meydanı'ndan Beyoğlu'na geçer, ondan sonra da dooğru Karaköy'e!..
--spoiler--

--spoiler--
Meğer Ananı.., ana..a..., diye takılırken, ayağını demek istiyormuş.. Ama birden bu sözün (ayağını denk almalı) sert olabileceğini düşünmüş ve söylemekten vazgeçmiş..

( Doğru, çok sert olurdu.. Yoksa kalpazan, omurgasız, yürüttüğün paralar, Haliç'in pis kokularına alışmış..vs, gibi ifadelerde bir sorun yok!..)

Ananı.., ana..a..., dedikten sonra gevrek gevrek gülmesinin sebebi de ortamı yumuşatmak içindi herhalde!..

Herneyse, gereksiz polemikler bunlar..

Ne kadar çok başkalarını anarsan, onlar da seni anar..

Yani ananı, anarlar!..

Hadi bakalım Babıâli'nin "bit yavrusu" yazarları.. ( Aslında "yavşaklar" diyecektim ama sert bir ifade kullanmak istemedim!... )
--spoiler--

ünal aysal

Çok çok ilginçtir ki gs taraftarı bu reklam giderlerini %60 düşürüp reklam olanaklarını %300 büyütme peşinde olan yıldırım demirören zihniyetli adamın servetini transferde kullanacağı gibi bi algıya kapılmasına neden olan kişi. dünyanın en zenginleri listesine girebilmiş bi adamın gs düzlüğe çıkana kadar elini taşın altına atmamış olması ve demirören misali gelip o koltuğu işgal edecek olması vahimdir. biz demirören'den yıllardır çekiyoruz gs bari değişebilen makul bi yönetime sahip olsun...

ramiz karaeski

bu diziyi hiç izlemedim ama karakterin başta gençliğini canlandıran eleman olmak üzere ramiz dayı'ya dair her şey hem medya'da hem internet aleminde o kadar burnumuza sokuldu ki; başta nasihatler veren üsturuplu laflar eden görmüş geçirmiş dayı diye bilinen kişinin aslında yanında gezip kendisine saygı duyan bi elemanın sevdiği kızla evlendiğini okudum. ne derece doğrudur bilmem ama bunu da yaptırıp sonra iyi karakter diye sundularsa takdire şayan bi kurgu var demektir. arkadaş'ın karısına, kızına, sevgilisine bakmanın bile hoş karşılandığı bi duruma uzaktan bakmak en iyisi olur sanırım...

6 nisan 2011 beşiktaş gaziantepspor maçı

eze eze yendik,rahat kazandık gibi yorumları okuyunca ulan ben yanlışlıkla başka bi maç mı izledim de simao'nun frikik golünden sonra bile bi aksilik olmasın rüştü'de sakat zaten göte gelmeyelim diye şekilden şekile girdim diye düşündüm. rüştü'nün bütün maç boyunca ayağına gelen 6 toptan hiçbirinde çalım atmamış ve direk topu doğru biçimde oyuna sokmuş olması benim için bu kötü durumdaki galibiyet kadar sevindiricidir. final mhk mucizeisyle karşılaşmadığımız takdirde bizim ama finalde rakip ibb olursa sokarım öyle işe diyorum. ibb çıkacağına barcelona çıksın daha iyi...

leyla ile mecnun

koyu bi beşiktaş taraftarı olmama rağmen tek ehemmiyeti fenerin 30 yıldır alamıyo olması olan kıytırık kupa maçı yüzünden canım dizinin yayınlanmamış olması beni ağız dolusu küfretmeye mahkum etmiştir...

leyla ile mecnun

bence bi önceki bölümün komedisini yakalayamamış bölümdür. senaristi burak aksak'ın twitter'ından dediği gibi "haftalık dizi senaryosu yazmak sevişmek gibi. iki bölüm arası ne kadar uzun olursa, performans o kadar iyi oluyor." gene de göndermeleriyle olsun, verdiği mesajla olsun beni gülmekten kırıp geçirmiştir gene. arda'yla mecnun'un leyla postasını koyduktan sonra yaptıkları geyikse uzun zaman unutulmayacak bi geyiktir...

üniversiteli olup tekrar öss ye girmek

Mühendislik öğrencisi olduğu halde psikoloji yada felsefe'yi açıktan okumak isteyen vakti zamanında bi gerilim ortamı vardı şimdi rahat kafayla girip bakayım nasıl oluyomuş diyen öğrencidir...

şaka maka galatasaray ın küme düşecek olması

Geyik olarak komik olsa da iştihat'ta rezilliğin ötesinde bi durumdur.bi beşiktaş'lı olarak ezeli rakip olan fb ve gs'nin küme düşmesi hem ligin hemde bjk'nin imajını zedeler.en büyük rakibi küme düşmüş bi büyük takım sadece komik olur.ama madem gs bu duruma geldi güvenç kurtar,yılmaz vural,erdoğan arıca gibi bi hoca takviyesiyle alt sıralardan kurtulmaya çalışmaları akıllıca olur...*

akp başarısının sırrı

Din sömürüsü, dini kullanma gibi çok duyulan ama aynı yöntemi deneyen ve kullanan başka partiler de olduğu halde sadece akp'nin işine yaradığı düşününüldüğünde gerçekciliği ve inandırcılığını yitiren söylem. chp'nin imam ve kara çarşaf açılımları, türban'ı çözeceklerini iddia etmesi, mhp'nin türban sorununu meclise getiren ve çözüme yönelik ilk adımı atan parti olması, mücahit(!) erbakan'ın "yeşil" sahalara dönmesi, hizbullah'ın sivil oluşumlarının güneydoğu da akp kadar desteklenmemesi düşünüldüğünde din'in sanıldığı kadar büyük bi etken olmadığı görülüyo. esas soruya dönünce harbiden bu işin sırrı nedir? abdurrahman çelebi durumu olduğu muhakkak ama şuanki siyasi tablo içerisinde bırakın koyunu abdurrahman çelebi'ye yakın bişey bile bulunmadığı için ve yapılmayanlara rağmen yapılanların büyük işler olması işin sırrıdır

bakan günay ın trt yi bağışlamaması

iç işleri bakanlığında ve hapishane'den izin çıkartılması trt'nin içeriye girmesi röpörtaj yapması, reklamını yapması ve programı yayınlaması sürecinin en iyi ihtimalle 1 ay sürdüğü düşünülünce elinde koca bi bakanlık ağı ve bakanlık forsu olduğu halde hiçbi halttan haberi olmayan ancak programı tv'de gördükten sonra haybeye konuşan bakan hareketi...

yerde 1 milyon tl yüklu akbil bulmak

Yıllar önce lisedeyken sıra arkadaşımla birlikte düşündüğümüz kara para aklama yöntemini bizden başka düşünen biri olmuş demektir...

yönlendirmeye artı ya da eksi oy vermek

yönlendirme duruma cuk oturmuş ve okuyanın yüzünde bi tebessüm oluşturmuşsa link daimi olarak scroll'a basılarak farklı bi sekmede açıldığından yönlendirmeyi yapan kişiye haklı olarak verilen oy...

kobe bryant

Oyununa laf etmeyi, bi şekilde bok atmayı çok istesem de bunu denediğim de çarpılacağımdan emin olduğum oyuncudur. Shaq'ı cebren ve hile ile LAL'dan göndermesinden beri kıl olduğum aşmış basketbolcu. wade'i, lebron'u vs rakibi yada dengi gibi göstermek bu pisliğe hakaret olur. tacizden karıya kıza sarkıntılıktan mahkemelikte olsa, takımda istemediği adamın ayağını da kaydırsa her türlü efsanedir...

rakı sofrası şarkıları

"Gözünün Rengini Sordum Kara Sevda Dediler"
"Gel Gitme Kalmasın Gözlerim Yollarda"
"Yalancını Birine Kapıldı Kandı Gönül"
"Avuçlarımda Hala Sıcaklığın Var"
"Şimdi Uzaklardasın"...

sözlük yazarlarından şiirler

Ben alaylı yalnızlığımın alaylarına alışalı nerden baksan sen kadar zaman oldu.
Sen kadar zaman; ezelden ebede, cehennem çukurlarından arş-ı ala'ya
Kadar uzanan bi sonsuzluk demektir.
Sen demek tarifsiz kederleri tarif etmeye çalışmak demektir.
Sen demek gerçekliğin ötesinde hayllerinse hemen önünde aslında hiç var olmaması gereken
Ama asla yok olmayacak isimsiz, cisimsiz bir ışık huzmesisin.
Sen hayatın kendisi.
Acıların en büyüğü.
Yüzleşilemez korkular bütünüsün.
Sen; sensin.
Emsalsiz bi güzellik anlaşılamaz bi tinsellik...

öyle bir geçer zaman ki yi hiç izlememiş insan

Yurtdışında ikamet eden ailesinin yanına geldiği zamanlarda ablası ve annesinin ve hatta uzun zaman aralarında tek kalmaktan ötürü babasının izlediği, açalım ne güzel papatyam var onu izleyelim ısrarlarının ardından annesinden sağlam zılgıt yiyen insandır. o andan sonra el mahkum mabad gardiyan sessizce bi kaç dakika bi ergenin ali kaptan diye böğürmesini izleyip bu nedir arkadaş ne saçma dizidir bu diyerek ikinci serzenişte bulunan ve dizi bitene kadar salon'da tv izlemekten men edilen insandır...

gossip girl

ilk duyduğumda çok yadırgadığım ama 4. sezon arası bitip dizi tekrar yayınlanmaya başladığından beri ustaca işlenen dan&blair mevzusu gittikçe gözüme makul görünmeye başladı. blair'in serena'nın aksine otoban kadını olmaması ve dan'le birlikteyken gittikçe daha iyi olması, entrikalarını bırakması, dainel'ın sürekli kucaktan kucağa dolanan bi kevaşe için artık beklememesi vs eklenince dan&blair olsun bizde hem chuc zırvalığından hem serena zırvalığından kurtulalım dedirten dizidir...

batmobile nin triger kayışının kopması

muhtemelen bruce wayne'in sadık uşağı alfred çağırlır yadabatmobile'in sikimsonik bi özelliği kullanılarak batcave'e kadar getirilip orda alfred'eteslim edilir. ikinci robin tim drake'in zamanında herhangi bi sorunla karşılaşıldığı takdirde çok kısa zamanda velet-i muazzam arızayı giderebilecektir...
© copyright 2005 - 2026