bugün
- kalabalıklar içinde yalnız olmak7
- hayattan zevk alamamak15
- rüyamda kadın olmuştum5
- nickten isim tahmini yapmak69
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor6
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler13
- gocunun nerede olması12
- yazarların öldükten sonraki planları3
- gecenin bu saatinde acıkmak3
- hikayeyi devam ettir30
- yazarların sözlükte bulunma amaçları4
- insana kendini güvende hissettiren şeyler4
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu4
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi5
- fakesi çaylak yiyen yazarın dramı4
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum17
- biber dolması olsa da yesek5
- temiz nevresimler içinde uyumak3
- başlık altında laf sokmaya çalışan tipler3
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- türk kızlarına bir öğüt bırak3
- fake yazarlar2
- narsisizm2
- mesajlaşılan kızın silik yemesi3
- yeşilçam filmi izlemek6
- sözlüğe yön veren kutup yıldızı yazarlar4
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
- cioran neden intihar etmedi3
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey12
- ailevi değerlere dil uzatan insanımsılar5
- uysaljakoben16
- çağımızın hastalığı2
- jackie chan2
- cinsel hikaye yazıyoruz3
- bütün güzel kızların kapılmış olması5
- sıla'nın uyuşturucu testi açıklaması2
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi6
- aziz nikola3
- önüne gelene ayar verebileceğini zanneden insan3
- aylık 497 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- aylık 100 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- cem küçük5
- yeni parti50
- sözlüğün kızlık zarı ile imtihanı4
- 11 kişilik kılıçdaroğlu destek yürüyüşü4
- sen true yu savundun2
- bal porsuğu3
- nick vermeden bir yazara seslen16
entry'ler (29)
yıllardır göte parmak attınız attınız gevşettiniz kasları. öldükten sonra da gevşeyen kaslar yüzünden kaka çıkmasın diye tıkıyorlar sanırım pamuğu. yoksa "ben müslümanım ve pamuk götlüyüm bakınız" imajı vermek için değildir bu. dinimizde pamuğun yeri önemlidir.
hoşbulduk amuğagoyyim .
eskiden hep öğretmen kırması bir enkırmen sandığım kişidir. "uca" demesinin sebebini de memleketinin trakya olabileceğinden kaynaklandığını sanırdım. ama anladım ki elin adamına kendi kendime ilim irfan vermişim.
işe girmek için patronun gözünü boyamak eylemidir. bunu yapan kişinin istifa mektubuna osurması da olasıdır.
imzayı attıktan sonra fransız fransız öpüşülemeyecek bir olaydır.
kendince küçük olduğunu düşünerek söylediğin bir yalanın ortaya çıktığı anda içinde bulunduğun psikolojidir.
"liseli vardı yaho-liseli" ünlü şarkının sahibidir. o günden sonra liseli öğrenci kızlara potansiyel yazılası kız gözüyle bakılmıştır.
hipokrat'a karşı antipati duyan bir bilimcidir.
gecenin saatlerdir kapalı olan ağıza verdiği o kekremsi kokuyla ilk öpüşmeye edilen hamlede son bulan olaydır.
sütten çıkmış ak kaşık sıfatında dolaştığımız için milletçe dünyanın kötü çocuğu abd'ye suçu atarak bir vicdan rahatlatması olayıdır.
bir gece içersiniz beraber ve kızı öpmeye çalışırsın öperse sağlam değildir, öpmezse sağlamdır durumu. gerçi öpmeye kalktığın için sağlam çıktıysa şansın yoktur o kız sana hayatta vermez.
en yakın kız arkadaşınla aralarını yapmanı isteyen arkadaşının, en yakın kız arkadaşına çıtlatmak
üzere konuya giriş yaptığın cümledir.
"bizim bir arkadaş var kızım, çok kafa çocuktur yahu."
üzere konuya giriş yaptığın cümledir.
"bizim bir arkadaş var kızım, çok kafa çocuktur yahu."
taksim'de arkadaşlarınla doğum günü partisi kutladığın ve kafaları dağıttığın bir gecede, "oğlum bak ben çok accayip cesurum lan!" diyip umurlarında bile olmadığın insanların seni görüp "oha lan çocuk neler de yapıyor! vaov! cesur adam seni!" diye alkışlayacakalrını sandığın eylemdir.
(bkz: dokunmayın ahmet ime sarhoştur halleri)
(bkz: dokunmayın ahmet ime sarhoştur halleri)
her pipisi olanın erkek olmak zorunluluğu ile eş değer bir durumdur.
(bkz: gay olmak türk olmamaktır) gibi.
(bkz: gay olmak türk olmamaktır) gibi.
en fakiri bile yanındaki kıza hesap ödetmemek için hemen oracıkta banka kartı oluverir.
iki taraftan birinin aslında diğerine hep "kanka" gözüyle bakması ve ayrıldıktan sonra da kankasını kaybetmek istememe durumudur. kanka bakılan hiç bir zaman anlamayacaktır ama ne yazık ki hiç bir zaman sevgilisi olamamıştır diğerinin.
kendini dünyayı kurtaran insan sanma psikolojisidir. okul çıkışı milyonların senden imza almak için okul kapısına doluşacağı hissiyatını da getirir akabinde.
bir erkeğin karşısındaki erkeğe kullandığı yüceltme cümlesidir.
ondan hoşlandığı yoktur. ama ondan her kızın hoşlanacağını ima etmesi durumudur.
ondan hoşlandığı yoktur. ama ondan her kızın hoşlanacağını ima etmesi durumudur.
parası olduğu için harcayan ve bunun da parası olmayıp ve harcayamayan insanlar tarafından hor görülmesidir.
starbucks'ın kahvelerinin güzel olabileceği ihtimali hiç akla getirilmez nedense.
starbucks'ın kahvelerinin güzel olabileceği ihtimali hiç akla getirilmez nedense.
sevgilisiyle gönül rahatlığıyla sevişemeyen erkektir. belki de hiç sevişemeyecektir. kızların arabası olan erkeğe neden daha rahat davranması da ayrı bir olaydır.