bugün
B
burcunews9 yıl önce
duştan önce yaptığınız son şey
Öncelikle duşa girmeye karar verirsem saçlarımı yağlarım. Sonra vücut bakımlarımı yaparım ardından kombiyi ayarlar duşa girerim saç bakımı çokkk önemli belirteyim . (img:#1492715)
B
burcunews9 yıl önce
bıkmadan ne yersiniz
Her gün yesem hayır diyemeyeceğim tek şey tabii ki waffle. (img:#1490613)
B
burcunews9 yıl önce
hayatta en çok tutulan şey
Bardağım, kalemim , telefonum peki sizin cevaplar ? (img:#1490611)
B
burcunews9 yıl önce
sevgiliniz eşcinsel olduğunu açıklasa ne olur
onu bunu bilmem ama abazalar lezbiyen olduğunu bildiği kız arkadaşına napar bilmiyorum ama tecrübeler var çarşafla hamama gider. ulaşamadığı sevgilisini orada görebilsin diye memlekette olmamış olay mı :d (img:#1475860)
B
burcunews9 yıl önce
kolay para kazanıyorum diyenler sırları dökülün
https://m.uludagsozluk.com/e/37154939/ Benim para kazanma stilim bu aga kolay zor anlamam.
B
burcunews9 yıl önce
sevgilinin yanında güzel giden şeyler
`karanlık` bunlardan bitanesidir.
B
burcunews9 yıl önce
eşinizi paylaşmak hoşunuza gider mi
Bence memlekette bu artık moda olmaya başladı haberlerde hergün bi olay var periscope filan dolu video swinger koymuşlar adını ama bana göre bi erkek kadınını kıskanmalı domuz gibi olmamalı tabi evlenilmeden yapılan her hareket bol keseden atılan har… devamını gör
B
burcunews9 yıl önce
partnerinizle yapmaktan zevk aldığınız hareketler
(img:#1475800) Böyle bi manzarada anı kucak kucağa paylaşmak , baş başa deniz kenarında bi akşam yemeği , birazcık da ateşimizi yükseltebilecek ufak kaçamaklar. Bu 3 lü vazgeçilmezim ya sizin ?
B
burcunews9 yıl önce
bacakları açık oturan kıza namusun görünüyor demek
Insanlik vazifesidir. Bir gün marmaray a binmissinizdir. Karsinizda cok harika guzel bir kiz bacaklari apacik oturmuştur ve siz namusunu görür gormez delikanlilik yapip hanim abla bacaklarini kapat namusun cok gorunuyor deyip uyarırsiniz. Kizin hosun… devamını gör
B
burcunews9 yıl önce
sevdiğin kişiyle evlilik hayali kurmak
Sevdiğinizi bilmiyorsa hayal gücünüz epey geniş olur. Her kurduğunuzda da yüzünüzde tebessüm oluşur.
B
burcunews9 yıl önce
mini etek giyen mi suçludur ona bakan mı
sürekli konusu oluyor ülkemizde bakalım sözlükte ne sonuca varacaz mini etek giyince bayan o.. mu oluyor yani ? (img:#1475553)
B
burcunews9 yıl önce
sevgiliniz yoksa neyiniz var
abaza ruhunuz mu var ? huzurunuz mu yoksa ? peki kediniz mi var ? ben kendimce cevabımı verdim. (img:#1475542) acaba sağ sol el mi diyecekler yoksa ailem mi var diyecekler belkide köpeğim var diyecekler merak ediyorum cevaplayalım.
B
burcunews9 yıl önce
bedava olmasını istediğiniz şeyler
(img:#1473460) Eğitim , sağlık , kitap , sigara ve tabiki de internet unutmadan bi de makyaj malzemesi bunu erkeklerin karşılaması lazım :D
B
burcunews9 yıl önce
yaparken en çok zevk aldığınız şey
(img:#1473431) benim için araba sürmek ha bu arada bana kezo diyen sözlükteki yazar bozuntuları begenmiyorsanız başlıklara girmezsiniz yazmazsınız olur biter . . . Sözüm aramıza h.g diyeceğine kabalık eden arkadaşlara. ayrıca özelden mesaj atanl… devamını gör
B
burcunews9 yıl önce
burcunews
Belli ki dedikoducu bir yazar.
B
burcunews9 yıl önce
evlilik teklifi sizce nasıl olmalı
(img:#1473388) Merak ediyorum da yaratıcı bir erkek var mıdır acaba sözlükte :D
B
burcunews9 yıl önce
hiç sevipte kaybettiğiniz oldu mu
Bi kızı sevip kankanıza kaptırdığınız ve buna ses çıkarmayıp sineye çektiğiniz oldu mu ? Gelsin (img:#1473365) Acı itiraflar dostlar
B
burcunews9 yıl önce
bir kızın ilk neresine bakarsınız
(img:#1473360) hadi erkeklerden itiraf bekliyorum samimi olun ama. çekiyorummmm çekkk tim.
B
burcunews9 yıl önce
içinizde kalan en büyük şey nedir
(img:#1473353) Yine yanlış anlaşılmalara mahal verecek bir başlık sorun değil ama gayler yazmasın bir zahmet :-p çok iğrenç oluyorlar çünkü.
B
burcunews9 yıl önce
kız arkadaşınız sizin için ne ifade ediyor
am. sadece am
© copyright 2005 - 2026