bugün

entry'ler (16)

dpusözlük

Bu günlerde açılmış ve büyümeye çalışan üniversiteli sözlüğü. Umarım amacına ulaşır.

bedenine sahip olamayan ruh

kişiliğini kaybetmiş halk arasında sadece kendigillerin arasına aldığı kimselerdir.

sevişirken terbiyesizce konuşmak

ortada hiç bi engelin kalmadıgı bi yerde sözlerin zaten pek bi önemi kalmaz sadece bazen tarafları azdırır.

erkeğe güvenemeyen kadın

ergenlik döneminde kendinden büyük ysata bi erkekle çıkıp ilerleyen zamanlarda erkeğe olan ön yargısıdır.seven erkeğe cektirdiği çiledir.

ben soğuğu aklımdan sildim

kafada bitirip vücüdunun titremesi için alınan önlem.

insanın içini bir anda acıtan sözler

seni seviyorum ama senin gibi değil..

türk bayraklı tişört giyen faşist

türkiyede yaşıyoruz.faşist diye tabir edemezsin.ona bakarsan israil bayrağı giyip sultanahmette biri dolaşsa linc ederler ya o o neder hain mi?Bilmem kaç milyonluk ülkede yaşıyorsun ve türk bayraklı bir t-short giyen birine faşist diyorsun.Faşist kavramına anlam giydirmek sadece sağdan soldan duyduklarındır bu cümleyi kurduğundan ötürü.ben komünistim ve beni sokakta gördün üzerime ne giysem bu komünist derdin?

liselerde alan kavramının kalkması

insanın beyninin yöneldiği alanlar vardır.cok gelişen kısmı yine o alanla ilgili olanı alacaktır fakat diğer alanını cok geliştiremeyecektir halbuki gelişebileceği alan dersleriyle aynı kategoride diğer dersler olduğunda öğrenci sıkılacaktır ve eğitim sisteminde kopmalar olacaktır.bence saçma bir sistem getirilerecektir.

gecenin tek şarkılık özeti

fikret kızılok - bu kalp seni unutur mu ?

küçükken doğru bilinen yanlışlar

ben "kötü" yü kek zannedermişim.ben kek istediğimde bir keresinde annem komsular varken ugrasamamıs ve ben kek istediğimde kötü o kötü demiş bende daha sonrasında kötü diye nitelendirdiğim keki her defasında kötü şeklinde istemişim.

eski sevgiliyi rüyada görmek

son gördüğün haliyle onu görmek zamanın onu eskittiğini görmeden o anı yasamaktır.

kaka cümle

"Dilin kemiği yoktur." atasözünün söylenmesine sebep olan cümledir.

gece yarısı yenebilecek en iyi aperatifler

öğrenci için bim ürünleridir.Ör:Yağlı gevrek

eski sevgilinin yıllar sonra atacağı ilk sms

bence sevdiğine emin olabileceği son kişi olduğu için ona bir süre sonra döner.

sözlük bana karı bul lan allahsız

asosyal kişiliklerin ve sandalyeyle bilgisayara yapışmış kişilerin eş isteyebilecekleri adreslerdendir.

saçı arkaya doğru taramak

alnının acık olmaması ve burnun agızla orantılı olması ile yakısan saç şeklidir.
© copyright 2005 - 2026