bugün
- recep tayyip erdoğanı sevmiyorum2
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek16
- sözlük kullanma amacım2
- x in memeleri5
- yazarlara verilmiş lakaplar6
- 32 yaş altı yazarlar uçurulsun kampanyası2
- galatasaray3
- ben geldim naneler19
- sözlükte flörtleşmek18
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması18
- pandela43
- renkli gözün türkiyede çok yaygınlaşması7
- karşılıklı aşk yaşamadan ölmek8
- ferdi özbeğen9
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler11
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- nasılsınız6
- devlet kim lan7
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek8
- 3 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı7
- wednesdayin annesi8
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- azgın türbanlı10
- çok çişi gelen insan5
- pandela tarzı entry gir6
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği5
- erkekler olarak sokakta donla dolaşmak istiyoruz6
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları7
- sözlüğün kahve olması13
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl8
- kaçak bey kullanmayan elektrik5
- dün erkeklerin yüzde 35'i seks yapmadı4
- izlenmiş en kusursuz film8
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak5
- mmm pandela poposu kocaman5
- alttaki yazara aşık ol11
- sözlüğün gerizekalı kaynaması2
- menekşe moru oje4
- evlenmekten korkmak10
- annenin ölmesi5
- dikkat dikkat tai lung kız11
- gay oğlunu sevgilisiyle basan baba3
- sözlüğün zıvanadan çıkması4
- alain delon vs cüneyt arkın5
- ispanyol erkeklerini türk erkekleriyle takas etmek4
- 35 yaşında ölmek4
- sevgiliyle sevişirken akla ilyas salmanın gelmesi3
- türk müsün6
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle24
- gerdek namazı10
entry'ler (233)
Sabahattin Ali.
Ilginç bir davraniş.
Zaten hicbir zaman anlayamadim neden insanlar doğdukları ilin adini soylemek varken egeliyim karadenizliyim doğuluyum derler ki mesela iç anadoluda yaşayan insanlar iç anadoluluyum diyor mu? Hayir. Oyleyse doğuluyum demek yerine mardinliyim hakkariliyim demek daha mantikli.
Zaten hicbir zaman anlayamadim neden insanlar doğdukları ilin adini soylemek varken egeliyim karadenizliyim doğuluyum derler ki mesela iç anadoluda yaşayan insanlar iç anadoluluyum diyor mu? Hayir. Oyleyse doğuluyum demek yerine mardinliyim hakkariliyim demek daha mantikli.
6 tane doğurmayı düşünüyorum.
Oruç tutan kızdır.
Şimdi benim anlamadığım uludağ sözlükte neden bu kadar boy takintisi olan insan var? Eksi sozluge girdiginiz zaman sol frame piril piril ve genelde gundemle ilgili basliklar acilmis. Uludag sozluge geciyorum ve hemen gozume fiks olarak boyla ilgili bir baslik sunu yapan kiz soyle olan erkek geyigi ve onun disindaki cogu baslikta anket icerikli.
Şimdi benim anlamadığım uludağ sözlükte neden bu kadar boy takintisi olan insan var? Eksi sozluge girdiginiz zaman sol frame piril piril ve genelde gundemle ilgili basliklar acilmis. Uludag sozluge geciyorum ve hemen gozume fiks olarak boyla ilgili bir baslik sunu yapan kiz soyle olan erkek geyigi ve onun disindaki cogu baslikta anket icerikli.
Kolera- sen nasil bir insansin.
Gülbeyaz, suskunlar, avrupa yakasi.
Karamazov kardesler- katerina.
Monte carlo degildir. Butun evi kokuttu kodumun sigarasi.
Attila ilhan.
Aptalin onde gidenidir orasi ayri ancak retrica gibi programlara da sovmeye gerek yok. Bence burd kisi kendine sovmelidir kiz size retrica ile cektigi bir fotograf atarsa normal bir makineyle veya efektsiz cekilmis bir fotograf istemek bu kadar zor olmamali.
Merve boluğurdur. Muhteşem yūzyilda her ciktiginda ekrana kitleniyordum bir kadin olarak.
Ahmet kaya'nin en vurucu sarkisidir. Yakamoz'dan sonra.
Orospu varos kezban diyenlere sormak lazim yillarin aci icinde gecti ve sevdigini bildigi halde en yakin arkadaslarina sulandi onu da gec ayni anda bes kizi birden yuruttu. Bu durumda orospu dovulen midir dovduren mi?
Tanim: Insani sorulara gark eden olay.
Tanim: Insani sorulara gark eden olay.
Yakarım Geceleri.
Lana del rey'in ne kadar asil olduğunun göstergesidir. Böyle bir kadina da ancak melis gibi guzel ve asil bir isim yakisir.
Dilber ay yerine lana del rey'i secmek gibidir.
Türkiye'yi istanbuldan ibaret sanan saydığı bu sehirlerin hicbirini bizzat gidip gormemis bir yazar feryadı.
Eskiden yazilan entryleri okuyup önceden ne kadar salakmişim dedirten eylemdir. Insanin yillar icinde ne kadar değistiğinin gostergesidir.
Kızıl veya siyah saçlıysa mükemmel olan kızdır. Ama beyaz ten böyle bembeyaz olmalı porselen gibi.