bugün
- sözlüğün aptal kaynaması10
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle31
- üstteki yazarın mesleğini tahmin etme4
- atatürkçülük ile 2026 da ülke yönetilmez16
- futbol33
- 2026 dünya kupası40
- velvet43
- sözlüte karı var mı3
- kılıçdaroğlu'nun gerçek yüzünü ne zaman gördünüz5
- hamas3
- herkesle iyi anlaşan insan18
- israil'in gazze'ye saldırısında 4 ölü2
- 28 haziran 2026 güney afrika kanada maçı5
- her insanın birbiriyle yardımlaşması2
- izmir2
- uludağ sözlüğün sıkıcı olmaya başlaması4
- hayatını kaybetmek4
- vatandaş halinden memnun3
- penis yalayan kızla öpüşülür mü sorunsalı2
- yalamcı yarim dizisi2
- 19 yaşında kızla yatmak15
- motosiklet kullananlara tavsiyeler2
- 1 temmuz 2026 fransa isveç maçı3
- makarnaya sarımsak girer mi4
- almanya7
- paraguay4
- king is back5
- mehir olarak ağırlığınca altın isteyen kezo3
- 29 haziran 2026 almanya paraguay maçı4
- aselsan3
- güney afrika5
- kanada3
- aylık 323 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- yugoslavya kızları4
- pandela3
- mor semsiyeli yabanci5
- hoşlanılan kızı adamın birinin yemesi9
- otobüslerle karaağaç'a gelen grekler2
- çok güzel bir mercedes mi yoksa sıfır kız mı5
- deniz baykal7
- breko brek kara kuş2
- yiyeni yarım ekmek doyurur3
- tüm çıplaklığımla burdayım10
- alevilik uydurulmuş bir dindir2
- volkswagen2
- onur yürüyüşüne birlikte gitmelik yazarlar2
- giresun da otobüs durağında bekleyen turist kız12
- mikrodalgası olan erkek yazarlar2
- göte giren şemsiye4
- ara sıra gelen penis yalama isteği3
entry'ler (233)
Sabahattin Ali.
Ilginç bir davraniş.
Zaten hicbir zaman anlayamadim neden insanlar doğdukları ilin adini soylemek varken egeliyim karadenizliyim doğuluyum derler ki mesela iç anadoluda yaşayan insanlar iç anadoluluyum diyor mu? Hayir. Oyleyse doğuluyum demek yerine mardinliyim hakkariliyim demek daha mantikli.
Zaten hicbir zaman anlayamadim neden insanlar doğdukları ilin adini soylemek varken egeliyim karadenizliyim doğuluyum derler ki mesela iç anadoluda yaşayan insanlar iç anadoluluyum diyor mu? Hayir. Oyleyse doğuluyum demek yerine mardinliyim hakkariliyim demek daha mantikli.
6 tane doğurmayı düşünüyorum.
Oruç tutan kızdır.
Şimdi benim anlamadığım uludağ sözlükte neden bu kadar boy takintisi olan insan var? Eksi sozluge girdiginiz zaman sol frame piril piril ve genelde gundemle ilgili basliklar acilmis. Uludag sozluge geciyorum ve hemen gozume fiks olarak boyla ilgili bir baslik sunu yapan kiz soyle olan erkek geyigi ve onun disindaki cogu baslikta anket icerikli.
Şimdi benim anlamadığım uludağ sözlükte neden bu kadar boy takintisi olan insan var? Eksi sozluge girdiginiz zaman sol frame piril piril ve genelde gundemle ilgili basliklar acilmis. Uludag sozluge geciyorum ve hemen gozume fiks olarak boyla ilgili bir baslik sunu yapan kiz soyle olan erkek geyigi ve onun disindaki cogu baslikta anket icerikli.
Kolera- sen nasil bir insansin.
Gülbeyaz, suskunlar, avrupa yakasi.
Karamazov kardesler- katerina.
Monte carlo degildir. Butun evi kokuttu kodumun sigarasi.
Attila ilhan.
Aptalin onde gidenidir orasi ayri ancak retrica gibi programlara da sovmeye gerek yok. Bence burd kisi kendine sovmelidir kiz size retrica ile cektigi bir fotograf atarsa normal bir makineyle veya efektsiz cekilmis bir fotograf istemek bu kadar zor olmamali.
Merve boluğurdur. Muhteşem yūzyilda her ciktiginda ekrana kitleniyordum bir kadin olarak.
Ahmet kaya'nin en vurucu sarkisidir. Yakamoz'dan sonra.
Orospu varos kezban diyenlere sormak lazim yillarin aci icinde gecti ve sevdigini bildigi halde en yakin arkadaslarina sulandi onu da gec ayni anda bes kizi birden yuruttu. Bu durumda orospu dovulen midir dovduren mi?
Tanim: Insani sorulara gark eden olay.
Tanim: Insani sorulara gark eden olay.
Yakarım Geceleri.
Lana del rey'in ne kadar asil olduğunun göstergesidir. Böyle bir kadina da ancak melis gibi guzel ve asil bir isim yakisir.
Dilber ay yerine lana del rey'i secmek gibidir.
Türkiye'yi istanbuldan ibaret sanan saydığı bu sehirlerin hicbirini bizzat gidip gormemis bir yazar feryadı.
Eskiden yazilan entryleri okuyup önceden ne kadar salakmişim dedirten eylemdir. Insanin yillar icinde ne kadar değistiğinin gostergesidir.
Kızıl veya siyah saçlıysa mükemmel olan kızdır. Ama beyaz ten böyle bembeyaz olmalı porselen gibi.