bugün
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması10
- sevgililer nerede seks yapıyor4
- 0 0 720
- klavyenizde ben aslında yazdıktan sonra ne çıkıyor5
- akepede kliklerin savaşı11
- erdoğan olmasa türkiye bölünür4
- pandela15
- israil10
- atatürkçü zannedilen ünlüler3
- para parayı çeker mi5
- yapay zeka ile kod yazmanin getirdigi tembellik5
- iran abd doha görüşmesi3
- atatürk'ün dindar rte'nin laik olması4
- ahmet burak erdoğan5
- türkiye13
- aktrollerin bana bir şey olmaz sanrısı3
- chp grup toplantısı2
- türk düşmanlığı allah'a düşmanlıktır3
- sanal ortamda sevgili arayan evli erkek4
- türkiye büyüyor3
- aşure vs waffle3
- ali naci küçük2
- bik bik'in aşuresi6
- günün şiiri10
- dostluk2
- tek başına uzun yol gitmek7
- arkadaş2
- 30 haziran4
- swinger2
- özgürlük ve disiplin paradoksu4
- bugün ne yaptınız5
- türkler2
- rüyalar gerçek olsaydı2
- ona bir cümle bırak8
- düşünmek hakkında düşünmek5
- türklerin pis olması6
- evli kadınla beraber olmak4
- gocu4
- filistin in ermeni soykırımını tanıması35
- neden sevgilim yok6
- ankara3
- aşure vs baklava vs kazandibi vs sütlaç3
- eşini hiç aldatmamış mal erkek2
- yazarların özlü sözleri11
- kadın yazarların daha fazla oylanıp takip edilmesi5
- türklerin aptal olduğu gerçeği2
- garsona kötü davranmak3
- okuyacak askere gidecek iş bulacak evleneceksin3
- futbol33
- rüyana gelmesi3
entry'ler (233)
Sabahattin Ali.
Ilginç bir davraniş.
Zaten hicbir zaman anlayamadim neden insanlar doğdukları ilin adini soylemek varken egeliyim karadenizliyim doğuluyum derler ki mesela iç anadoluda yaşayan insanlar iç anadoluluyum diyor mu? Hayir. Oyleyse doğuluyum demek yerine mardinliyim hakkariliyim demek daha mantikli.
Zaten hicbir zaman anlayamadim neden insanlar doğdukları ilin adini soylemek varken egeliyim karadenizliyim doğuluyum derler ki mesela iç anadoluda yaşayan insanlar iç anadoluluyum diyor mu? Hayir. Oyleyse doğuluyum demek yerine mardinliyim hakkariliyim demek daha mantikli.
6 tane doğurmayı düşünüyorum.
Oruç tutan kızdır.
Şimdi benim anlamadığım uludağ sözlükte neden bu kadar boy takintisi olan insan var? Eksi sozluge girdiginiz zaman sol frame piril piril ve genelde gundemle ilgili basliklar acilmis. Uludag sozluge geciyorum ve hemen gozume fiks olarak boyla ilgili bir baslik sunu yapan kiz soyle olan erkek geyigi ve onun disindaki cogu baslikta anket icerikli.
Şimdi benim anlamadığım uludağ sözlükte neden bu kadar boy takintisi olan insan var? Eksi sozluge girdiginiz zaman sol frame piril piril ve genelde gundemle ilgili basliklar acilmis. Uludag sozluge geciyorum ve hemen gozume fiks olarak boyla ilgili bir baslik sunu yapan kiz soyle olan erkek geyigi ve onun disindaki cogu baslikta anket icerikli.
Kolera- sen nasil bir insansin.
Gülbeyaz, suskunlar, avrupa yakasi.
Karamazov kardesler- katerina.
Monte carlo degildir. Butun evi kokuttu kodumun sigarasi.
Attila ilhan.
Aptalin onde gidenidir orasi ayri ancak retrica gibi programlara da sovmeye gerek yok. Bence burd kisi kendine sovmelidir kiz size retrica ile cektigi bir fotograf atarsa normal bir makineyle veya efektsiz cekilmis bir fotograf istemek bu kadar zor olmamali.
Merve boluğurdur. Muhteşem yūzyilda her ciktiginda ekrana kitleniyordum bir kadin olarak.
Ahmet kaya'nin en vurucu sarkisidir. Yakamoz'dan sonra.
Orospu varos kezban diyenlere sormak lazim yillarin aci icinde gecti ve sevdigini bildigi halde en yakin arkadaslarina sulandi onu da gec ayni anda bes kizi birden yuruttu. Bu durumda orospu dovulen midir dovduren mi?
Tanim: Insani sorulara gark eden olay.
Tanim: Insani sorulara gark eden olay.
Yakarım Geceleri.
Lana del rey'in ne kadar asil olduğunun göstergesidir. Böyle bir kadina da ancak melis gibi guzel ve asil bir isim yakisir.
Dilber ay yerine lana del rey'i secmek gibidir.
Türkiye'yi istanbuldan ibaret sanan saydığı bu sehirlerin hicbirini bizzat gidip gormemis bir yazar feryadı.
Eskiden yazilan entryleri okuyup önceden ne kadar salakmişim dedirten eylemdir. Insanin yillar icinde ne kadar değistiğinin gostergesidir.
Kızıl veya siyah saçlıysa mükemmel olan kızdır. Ama beyaz ten böyle bembeyaz olmalı porselen gibi.