bugün
- iktidar değişince aktroller ne olacak sorunsalı13
- tai lung8
- erector dedemiz5
- hoşgörü dini islam10
- ameliyat olmak12
- kemalistler15
- velvet52
- ümmetçiler3
- fatır suresi 41 ayet3
- usualsuspect'in istemeyeceği en son durum4
- ateist dövmek10
- bu hesap gizlidir2
- velvet hanımkızımız8
- muşlettin amca2
- ahmet burak erdoğan8
- kadir mısıroğlu'nun soyu20
- iremga3
- 0 0 719
- at kafası2
- sevgililer nerede seks yapıyor9
- türk kahvesi eşlikçisi6
- aşure vs waffle8
- ona bir cümle bırak9
- yürüyüş flörtü6
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması10
- kürtler sizden nefret ediyor5
- gözde celep4
- yakışıklı olmanın faydaları4
- sarapci koala3
- akepede kliklerin savaşı11
- fildişi sahili5
- milli mücadele döneminde cemaatler2
- donsuz bedevi6
- apolitik olmak2
- klavyenizde ben aslında yazdıktan sonra ne çıkıyor7
- pandela16
- ulusalcılar2
- ciguli kral9
- abur gel de yaz buraya3
- 30 haziran 2026 fildişi sahili norveç maçı4
- bik bik'e hediye edeceğim mutfak4
- şeyhin götüne priz sokmak4
- eliz gürler2
- kylie jenner3
- dindar nesil projesi patladı3
- ismet gürbüz ile berlin gece hayatına akmak4
- seni ne mutlu eder sorusu3
- filistin in ermeni soykırımını tanıması35
- true'nun yine online olması2
- hergün dondurma yenir mi3
entry'ler (233)
Sabahattin Ali.
Ilginç bir davraniş.
Zaten hicbir zaman anlayamadim neden insanlar doğdukları ilin adini soylemek varken egeliyim karadenizliyim doğuluyum derler ki mesela iç anadoluda yaşayan insanlar iç anadoluluyum diyor mu? Hayir. Oyleyse doğuluyum demek yerine mardinliyim hakkariliyim demek daha mantikli.
Zaten hicbir zaman anlayamadim neden insanlar doğdukları ilin adini soylemek varken egeliyim karadenizliyim doğuluyum derler ki mesela iç anadoluda yaşayan insanlar iç anadoluluyum diyor mu? Hayir. Oyleyse doğuluyum demek yerine mardinliyim hakkariliyim demek daha mantikli.
6 tane doğurmayı düşünüyorum.
Oruç tutan kızdır.
Şimdi benim anlamadığım uludağ sözlükte neden bu kadar boy takintisi olan insan var? Eksi sozluge girdiginiz zaman sol frame piril piril ve genelde gundemle ilgili basliklar acilmis. Uludag sozluge geciyorum ve hemen gozume fiks olarak boyla ilgili bir baslik sunu yapan kiz soyle olan erkek geyigi ve onun disindaki cogu baslikta anket icerikli.
Şimdi benim anlamadığım uludağ sözlükte neden bu kadar boy takintisi olan insan var? Eksi sozluge girdiginiz zaman sol frame piril piril ve genelde gundemle ilgili basliklar acilmis. Uludag sozluge geciyorum ve hemen gozume fiks olarak boyla ilgili bir baslik sunu yapan kiz soyle olan erkek geyigi ve onun disindaki cogu baslikta anket icerikli.
Kolera- sen nasil bir insansin.
Gülbeyaz, suskunlar, avrupa yakasi.
Karamazov kardesler- katerina.
Monte carlo degildir. Butun evi kokuttu kodumun sigarasi.
Attila ilhan.
Aptalin onde gidenidir orasi ayri ancak retrica gibi programlara da sovmeye gerek yok. Bence burd kisi kendine sovmelidir kiz size retrica ile cektigi bir fotograf atarsa normal bir makineyle veya efektsiz cekilmis bir fotograf istemek bu kadar zor olmamali.
Merve boluğurdur. Muhteşem yūzyilda her ciktiginda ekrana kitleniyordum bir kadin olarak.
Ahmet kaya'nin en vurucu sarkisidir. Yakamoz'dan sonra.
Orospu varos kezban diyenlere sormak lazim yillarin aci icinde gecti ve sevdigini bildigi halde en yakin arkadaslarina sulandi onu da gec ayni anda bes kizi birden yuruttu. Bu durumda orospu dovulen midir dovduren mi?
Tanim: Insani sorulara gark eden olay.
Tanim: Insani sorulara gark eden olay.
Yakarım Geceleri.
Lana del rey'in ne kadar asil olduğunun göstergesidir. Böyle bir kadina da ancak melis gibi guzel ve asil bir isim yakisir.
Dilber ay yerine lana del rey'i secmek gibidir.
Türkiye'yi istanbuldan ibaret sanan saydığı bu sehirlerin hicbirini bizzat gidip gormemis bir yazar feryadı.
Eskiden yazilan entryleri okuyup önceden ne kadar salakmişim dedirten eylemdir. Insanin yillar icinde ne kadar değistiğinin gostergesidir.
Kızıl veya siyah saçlıysa mükemmel olan kızdır. Ama beyaz ten böyle bembeyaz olmalı porselen gibi.