bugün

entry'ler (66)

ver şunu

bir tür emir cümlesi.

acun ılıcalı

(bkz: acun ılıcalı nın mezar taşı reklamı)

acun ılıcalı'nın mezar taşı reklamı

acun ılıcalı nın öldükten sonra mezar taşını süsleyecek reklamdır. merakla bekliyoruz.

gs schalke yi elesin hesabımı sildireceğim

uludağ sözlük'te yazar olmak kolay olduğundan dolayı herkesin rahat rahat söyleyebileceği iddia.
adetten not: fenerbahçeliyim.

iphone'u olup kontörü olmayan kişi

ancak iphone'u olmayanların ayıplayacağı durum. iphone'u olsa normal karşılar.

10 mart 2013 ekşi yazarlarının uludağda toplanması

aslında başlık 10 mart 2013 ekşi sözlük yazarlarının uludağ sözlükte toplanması olacaktı ama malum karekter sorunu.
ekşi sözlüğün saat 23 itibariyle ssg nin gazabına uğraması sonucu sözlüksüz kalan yetim yazarların yapmış olduğu eylem. yarım saat sonra giderler merak etmeyin.*

edit: bunu kötüleyen sana söylüyorum: birader tamam sözlüğün yok anladım da gelmişsin işte.

her maç beleş penaltı hakkı olan futbol takımı

şu an ne yazık ki lider takımdır.

ekşi sözlük eski kalıplarını sıfırlıyor

neden direkt olarak geçilmeyip 60 dakika zaman koymuşlar pek anlayamadım doğrusu.
tanım: ekşi dözlük saçmalamalarının son halkası cümle.

ekşi de yazar olmayı beklerken uludağ da takılmak

çoğu uludağ sözlük yazarının yapmakta olduğu über eylem. evet bende sözlük. *

ekşi sözlük

8284 yeni kadın yazar almasına rağmen çaylak onay sıramın değişmediği ssg şeysi.

kırşehir

bugünkü deprem nedeniyle okullar öğleden sonra tatil edilmiştir. artçılarla beraber bugün 13 tane deprem yaşamıştır.

emrullah güvenç

hollanda 2. lig takımlarından helmond sport forması giyen, geride kalan 5 haftada 9 gol 3 asist yapmış süper türk.

spartacus war of the damned

(bkz: olsa da izlesek)

fenerbahçe ülker

ülkede türk guard olmadığı için o bölgede zaman zaman emir'i görebileceğimiz takım.

ayşegül baklacı

1977 doğumlu 3 adım atlama türkiye rekorunun sahibi atlet.

david babunski

2 seneye buraları entry ile dolduracak la masia Çıkışlı über yetenek orta saha oyuncusu.

edit: yazım

sözlük yazarlarının şu an düşündükleri

"malım lan ben". hemen açıklama yapayım an itibariyle çalışan linki yenileyerek öldürmüş bulunmaktayım. evet ben malım.

5 kuruş para üstü beklerken akıldan geçenler

nedendir bilinmez 10 kuruş beklerken kafada oluşmayan düşüncelerdir.

12 eylül 2012 m siena fenerbahçe ülker maçı

fenerbahçe ülkerin yeni koçu ile ile çıkacağı ilk maç.

golbol

2012 olimpiyatları sayesinde öğrendiğim kaleci hariç, görme engelli sporcuların oynadığı oyun.
© copyright 2005 - 2026