bugün
- sözlükler arası savaş çıksa11
- ütü13
- taşaklardan birinin kayıp olması4
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- çay içen kız9
- cedidacer bey ne yapıyor sorusu7
- evde yapılabilecek aktiviteler4
- mutsuz olmak3
- duyulan en ilginç isim5
- atatürk düşmanlarının ortak özellikleri2
- galatasaray6
- galatasaray 3 rennes 33
- oralet içen erkek5
- 2 ağustos 2026 galatasaray rennes maçı3
- en tehlikeli insan tipleri2
- anın fotoğrafı14
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- aklınıza gelen şarkı sözü4
- uludağ sözlük çeteleri9
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek3
- çaya şeker atan erkek5
- kalem4
- rennes2
- veda mesajları hep yanlış yazılır2
- 45 defa kürtaj oldum bebek öldürmeyi seviyorum2
- yıkık yazarlar4
- en boktan on yıl7
- yerinde dur3
- latte içen erkek4
- erdal beşikçioğlu8
- patates kızartması4
- yelpaze3
- smallville'deki konuk oyuncular3
- dolma kalem3
- eğleniyormuş gibi yapan kadın2
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- doa otomatı3
- ona bir şey söyle13
- gocu bak bi5
- telefona cevap vermeyen kız3
- gece ormanda birisi tarafından takip edilmek3
- oturunca göbeği kat kat olan kız3
- ayrılık8
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- mehdi nereye inecek sorunsalı3
- red flag erkek listesi9
- selam sözlük2
- menemen9
- en gey özelliğiniz3
- düşün ki o bunu okuyor4
entry'ler (297)
Homerusun epik şiiri. ilayda isminin bir rivayete göre kökeni.
Artvin'de başlayıp artvin'de bitmesi gereken gezidir. Karadeniz artık hiç olmadığı kadar itici, gerici, kendini beğenmiş insanlarla dolu güzel bir doğası olsa da insanından dolayı hiçbir zaman cazip bir turizm bölgesi olmayacaktır.
Aga bir insan hiç mi bir konuda ayar tutturamaz, tüm konuşmaları mı hamaset kokar çok uçlarda yaşayan ve gerçekten komik bir adam.
Bonus olarak: https://youtu.be/B-emeManrfY yanındaki kadınla birlikte 21. Yy türk toplumunun özeti.
Bonus olarak: https://youtu.be/B-emeManrfY yanındaki kadınla birlikte 21. Yy türk toplumunun özeti.
Kripto paralar borsasında spottan alım satım yapmanın alternatifi, biraz daha riskli olanı. Spottan farklı olarak elinizde olmayan bir coini açığa satıp fiyat düşüşü gelince tekrar alarak kâr edebildiğiniz bir işlem türü. Coinlerin bilinirliğini göre bakiyenize kaldıraç ekleyebildiğiniz, 100 dolarla 10000 dolarınız varmış gibi işlem alabileceğiniz sözleşme yani kontrat alım satım borsasıdır. Acemi insanların yeni başlamış kişilerin tehlikeli işlemler yaparak tüm sermayesini kaybedebildiği yerdir. Eğer bu işte acemiyseniz yeni başladıysanız portföyünüzün yüzde 10 unu geçmeyecek miktarda düşük kaldıraçlarla işlem açmanızı tavsiye ederim. Fiyatlar spot piyasadan farklıdır genelde buna baz farkı denir, piyasa yükseliş eğilimindeyken daha yüksek, düşüş eğilimindeyken daha düşüktür. Yatırımcılar her 8 saatte bir fonlama masrafı öder veya alır. Yükseliş döneminde short yani kısa işlem açarsanız ödeme alırsınız, long yani yükseliş işlemi açarsanız fonlama masrafı ödersiniz. Anlamadığı konu olan arkadaşlar mesaj atabilir.
Ebru Gündeş'in söylediği parçalardan biridir.
https://youtu.be/uOGTROc4TQ4
https://youtu.be/uOGTROc4TQ4
Ötmek istiyorum viran bağlarda
Ayağıma cennet kiralansada
Çeşm-i siyahım- kardeş türküler’den tabii.
Ayağıma cennet kiralansada
Çeşm-i siyahım- kardeş türküler’den tabii.
haydan gelip huya giden bir huysuz
Belkim yedi belkim sekiz belaydım
Piç edilmiş bir yağmurun serini
Bir güzelin çirkiniydim.
Belkim yedi belkim sekiz belaydım
Piç edilmiş bir yağmurun serini
Bir güzelin çirkiniydim.
Üniversiteyi 3 yıldır 2. Öğretim okuyor olmak. Siz siz olun iö yazmayın vampir gibi yaşıyoruz anasını satayım.
Çileklisi makbuldür.
Ligin ilk devresindeki maçın ilk yarısını akhisar 0-2 önde kapatmıştı. Hayır yani madem dediğiniz gibi sürekli yatıyor neden 2 farkla öne geçsin. Üstelik Akhisar kupadan elense kimse bir şey demezdi kupa maçında da yatabilirdi. Bunu söylemek işime gelmesede evet beyler Galatasaray takımı şampiyonluğu hak etti.
Not: namağlupşampiyonspor.
Not: namağlupşampiyonspor.
inan değil sana kastım cahille sohbeti kestim.
Ahmet kaya
Dost
Ahmet kaya
Dost
Yakarsa bu dünyayı garipler yakar.
Çayın hakikisini (bkz: tirebolu çayı) kullanınız.
Devamında mesajı alan kişinin takip eden günlerde deli gibi yazmasını sağlayacak mesajdır. Bir süre sonra aşırı dozdan sıkılan yazar kişisi bir süre uzak kalacak sonra geri dönüp içerik olarak daha verimli yazacaktır.
Teslim Budak - Etek Sarı
Tür: Türkü Uzun Hava
Yöre: Malatya - Arguvan
Tür: Türkü Uzun Hava
Yöre: Malatya - Arguvan
Mesele zevk almak göreceli bir kavram olduğu için santracı seçeceğim versustur. Biraz kıyasladığımız vakit biri zeka gerileten diğeri zeka geliştiren bir aktivitedir. Birinde şansa yer yoktur diğerinde şanslı gününde olan kazanır. Biri her yerde oynanabilir diğeri seviyeli bir ortama gereksinim duyar. Birinin oynandığı ortamda küfür eksik olmaz diğerinde nadiren rastlanır. Birinin kendi dalında öne çıkan oyuncusu yoktur zaten olması da pek mümkün değildir diğeri ise kasparov, karpov, cabaplanca gibi efsaneler ve hikayeler sunmuştur dünyaya. Birkaç güzel söz bırakayım entry sonuna:
Sadece daha iyi rakiplerle oynayarak kendini geliştirebilirsin ve en iyi rakibi bakacağın son yerde bulabilirsin.
Karşılıklı oynanan bir oyunda bir rakip ve bir kurban vardır. Mesele ilki olabilmek için ne zaman ikincisi olduğunu bilmektir.
Tek kötü bir hamle kırk iyi hamleyi boşa çıkarabilir.
Piyonlara verdiğim değer yaşımla orantılı olarak arttı. (Keres)
Taşı kaybetmemek için çok oyun kaybedilmiştir.
Revolver filmini de tavsiye ediyorum.
Sadece daha iyi rakiplerle oynayarak kendini geliştirebilirsin ve en iyi rakibi bakacağın son yerde bulabilirsin.
Karşılıklı oynanan bir oyunda bir rakip ve bir kurban vardır. Mesele ilki olabilmek için ne zaman ikincisi olduğunu bilmektir.
Tek kötü bir hamle kırk iyi hamleyi boşa çıkarabilir.
Piyonlara verdiğim değer yaşımla orantılı olarak arttı. (Keres)
Taşı kaybetmemek için çok oyun kaybedilmiştir.
Revolver filmini de tavsiye ediyorum.
Büyüklüğünü başarılardan almayan tarftarının kupa sayısıyla ilgilenmediği aşkların en derini bir hayat biçimi olan takım. Bugünkü olaya değinecek olursak: futbolun siyasete dahil olmasından hicap duyan ve bundan sürekli zarar görmüş takım. Adaletin bittiği yerde anarşi başlar gibi bir mottosu olan çarşı aynı zamanda dünyaya açılmış türkiyenin ilk tarftar grubudur. Kadıköydeki olaylı maçta yaptığınız çirkeflikleri ahlaksızlıkları şampiyonlar ligi maçında yapında görelim bir daha kapısına yaklaşıyor musunuz... gerçi fenerli ne bilsin şampiyonlar ligi nedir benimkisi de laf işte. Sonuç olarak beşiktaş adaletin şeffaflığın olmadığı yerde hep dik duracak boyun eğmeyecektir bu duruşu anlamanız çok zor sizin değil 2 20 sene de alınmayacak olsak o kupaya umrumuzda değil biz sevinmek için sevmedik.
Şebnem Ferah’ın 1996 dan sonra ilk defa bugün geldiği şehirdir. Elazığ’da geçirdiğim ikinci senemde ilk defa doğru düzgün bir konser görmüş oldum.
Bunun cidden net bir kesin çözümü yok. Grip gibi düşünün ne yaparsan yap 4-5 gün kesin hastasın. Bir şekilde zamanın geçmesini bekliyorsun. Burda da tüm mesele zaman. Zamanın miktarını belirleyen parametrelerse: ne kadar bağlandığın, ilişkinin uzunluğu, ayrılış biçimin, ayrılık sonrası aynı ortamda bulunmaya mecbur kalıp kalmadığın, (yeni birisi burada en iyi katalizördür) gibi durumlardır.
Olması için aşırı çaba sarfedenleri bir türlü anlamıyorum. okul, iş, semt ve eğlence mekanlarında ister istemez bulunuyoruz hepimiz. olduğun gibi davranacaksın ki sonradan doğal halin gözükünce işler sarpa sarmasın. arkadaş çevreni geniş tutacaksın bir şekilde gerisi gelir. Ama böyle şeyler en çok istediğin zamanlarda kötü gider bu hayatın şansın sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir.