bugün
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası14
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi28
- iltica36
- ne kadar yaşlısın5
- çalışarak zengin olmak5
- izmir bombası12
- nervio'nun erkek olması26
- evlenince ayrı eve çıkmak3
- tek adam rejimi2
- nihavent reyiz5
- başmeriç2
- ayıp olmasın diye depeche mode dinlemek2
- game of thrones taki kerhaneci21
- sözlükteki ılık ve samimi aile ortamı2
- sözlükteki anaerkil düzen6
- osman arıkan nacar5
- 6 ekim istanbul un kurtuluşu4
- ak partilinin okumuşu2
- bahçeli'nin 2028 seçim ve erdoğan açıklaması3
- sözlük erkeklerinin karın kası fotoğrafları11
- seküler milliyetçiler3
- yazılımcıların flört edememesi4
- günün yorumu5
- arapperest gürcüler4
- arnavutça çanakkale türküsü2
- teker gel oğlum much much much2
- türkiye vs azerbaycan4
- özelden muzunu atan yazar14
- bulgur pilavı vs pirinç pilavı8
- 6 ekim büyük ulu sözlük olayı12
- yazarların çektiği günbatımı fotoğrafları3
- anın fotoğrafı2
- 4 ekim 2026 bursa da öldürülen kız4
- yolsuzluk3
- saçını sarıya boyatan esmer kadın2
- gece sokakta halı taşıyan iki adam görmek8
- true'nun gündem hakkındaki açıklamaları4
- bekir bozdağ6
- rusya da laboratuvar faciası veba paniği5
- a milli takım'ın 38 yıl sonraki yenilgi serisi3
- anın görüntüsü27
- pastırma yazı2
- belediyede çalışan temizlik işçisinin aldığı maaş5
- sevgilinin eski sevgililerini anlatması10
- 5 ekim 2026 italya türkiye maçı9
- müge anlı ile tatlı sert2
- kılık kıyafetle uğraşan zihniyet17
- italya 3 türkiye 12
- bana onu sormayin15
- kıymalı börek4
entry'ler (12)
O sana vurur sen ona vurursun o gelir saçını çeker sen onu itersin sinirlenir o an gücüne güvenerek seni dövebileceğini zanneder sinirlenirsin sabrın son noktasındasındır kardeşini yerden yere çarparsın sonra kardeşinin ağlamasına dayanamazsın içinde bir pişmanlık bir vicdan.. Son olarak gidip sarılırsın
Bimden daha kaliteli olan yada öyle zannettiğim , öğrenci evimizin vazgeçilmezi haline gelen ekmegi 50 kuruşa alabildiğimiz markettir.
Ne hissetmem gerektiğini biliyorum ama gel gelelim asla o hissiyata kavuşamıyorum sözlük.
Taşta kan vardı, insanların yüreklerinde nefret, dolunayda derin bir sükûnet.
Samimiyettir, özlemdir. Kimsenin göz kapaklarını öpme deyip veda ettiğim andır.
O umursamaz bakışlarının ardından savrulan güçlü kelimeler sana mı ait? Krem rengi kendinle bağdaştırdığın koltuğuna oturup nargileni eline aldığında ne düşünüyorsun ? Katlanamadığın sesimle sana söylediğim şarkıları yine çalıyor musun ? Uyumadan önce yine gri bereni takıyor musun ? Dolabımı açtığımda seninle son kez uyuduğum gece giydiğim gri pijamalarım gözüme çarpıyor, ten rengi rujumu sürüyorum sen onun kokusunu çok seversin, parmakların çok güzel derdin ojemi sürerken o gözümde canlanıyor, bileğimdeki yara izi seni hatırlatıyor, canım meyve çekiyor dolabı açıyorum portakalı dilimlemeye başlıyorum her dilimlediğim parçayı tabağa koymama izin vermeden ağzına atıyorsun, dinlediğim dinleyemediğim her şarkıda bir kelime var sana ait. Bebek gibi ilgi isteyerek beni çev diyerek başını koyuyorsun omzuma en sonunda donuk bakışlarına odaklanıyorum tekrardan sahiden mi diyorum sahiden mi sana ihtiyacım var sahiden mi ?
Geçmişin, geleceğinle
Benimsin artık,
Derinlerde, derinlerde..
Benimsin artık,
Derinlerde, derinlerde..
Sanırım her erkeği çeken kadın. Her erkeğin hayatındaki kadını dönüştürmek istediği kadın.
okul üniformalarıdır net, ne idüğü belirsiz tonundan nefret ettiğim mavi kazaklara 50 lira vermek çok koyuyordu zamanında.
Evleneceksen gel eşliğinde kahvaltı yapmak.
iki hafta sonra memlekete geri döndüğümde babaannemin beni bastonuyla kovalamaması için ertelediğim durumdur.
3 arkadaş olarak suratımızın mayın tarlasına dönmesi üzerine 'tedradox ile çiçek gibi yüzler.'