bugün

entry'ler (1)

hoş geldiniz

Ben kimim ki ne yazacağımı da bilmiyorum yazsam ne olur onu da bilmiyorum yaşamak da istemiyorum. Niye yaşayalım ki bir sebebimiz mi var. Oda yok napıyorum ben, hiöbirşey bir tutunacak dalımız yokken neden hala yaşamak zorunda bırakılıyoruz daha fazla acı çekmek için mi??
Daha ne kadar acı çekilebilir daha ne kadar iğrenç , kötü, aşağılık, pislik bir insan olduğumuzu söylerler daha ne kadar duyucaz bunları biz ufak şeylerden mutlu olan insanlardık sadece ben değil ki herkes bütün insanlık en ufak şeyden mutlu oluyoruz peki neden ufak şeylerden üzülüyoruz.
Ufağı da geç neden üzülüyoruz amk ...
Yaşamak için bi amacımız bir hedefimiz olması lazım o yoksa ne kadar yaşamak istesekte yaşayamayız yaşayamamak sadece ölmek değil bazen ölsem dediğin kadar kendinden nefret etmektir.
Bazen de keşke bazı olaylar bazı yaşanmışlıklar bu noktaya gelmeseydi demektir. "Tutunacak bir dalımız kalmadı tutunamıyoruz" fazla çabalamaya da gerek yok bazı insanlar mutsuz olmaya mahkumdur mesela ben mutluluk ne bilmiyorum en son öğlen mutlu oldum (5 dk ) sonra tekrar mutsuz kaderimiz bu üzülmek bizim kaderimiz hep bir yerlerden darbe görmek kaderimiz...
© copyright 2005 - 2026