bugün
B
bendebilmiyorumki8 yıl önce
sözlük kızlarının hepsinin evlenilecek kız olması
(bkz:ahtapot gibi 8 bacakla yürümek). diyecek başka şiy yok eed.
B
rte ulu da yazar olsa içeri attıracağı yazarlar
maaşlı çalışan, akşama kadar algı operasyonu yapan tipler hariç olanı biteni gören, anlatmaya çalışanlar tehlikede olurdu. hoş bu ülkede bir tweet yüzünden yargılanan insanlar var burda yazar olmasına gerek yok.
B
çakma iphone x
Her şeyin olduğu gibi bunun da cakmalarina dikkat etmek lazım ama böyle de bir dram olamaz olmamalı (img:#1555740)
B
arap kızlarıyla nasıl tanışılır
arap kızlarıyla tanışma taktikleridir. dün xx adlı bir alışveriş merkezinde abartısız yarım saat kesiştiğim hatunla tanışamadım. çok güzel bir kızdı. uzun zamandır bu denli kesiştiğimi hatırlamıyorum 10 saniye gözleri başka yere çevirmeden kesiştik… devamını gör
B
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
B
ingilizceyi su gibi bilmek
water : su. evet Dağılın.
B
evet atayızt lar gelin ağlayacaksiniz
maymunlar atamızsa bayramlarda neden muzlu tatlılar yemiyoruz? gördüm ve arttırıyorum.
B
parasız mutlu olma yolları
intihar etmek.
B
kedilere verilen insan isimleri
şaşırtıcı olduğu kadar da dikkat çekici isimlerdir bunlar. bir kediye yahut köpege verilen insan ismi pek absürt duruyor durmasına da sahipleri ne hikmetse bu isimleri sanırım ya hırstan ya kinden dolayı koyuyor olmalı. mesela yan komşumun kedisinin … devamını gör
B
devlet bahçeli
halihazırda mhp genel başkanı. 57. hükümette dsp-mhp-anap koalisyonunda başbakan yardımcılığı yapmıştır. milliyetçi çevreler tarafından çok eleştirilen, vatansever kimselerin,(solcu veya sağcı olsun) etrafında birleşmeyeceği düşünülen, tez elden mhp … devamını gör
B
bendebilmiyorumki9 yıl önce
yazarların şuan ki ruh hali
B
sözlük yazarlarının ruh halleri
yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.
B
kedi
Leonardo da Vinci'ye göre tabiatın şaheseri olan [bkz]hayvan[/bkz].
B
bir yerlerde seni düşünen birinin olması
insanı yalnız olmadığına ikna eden durumdur. bu herkes, herşey olabilir. günlerdir görüşmediğin annen ve baban olabilir. askerdeki abin veya gurbetteki ablan olabilir. yatağında tavana doğru bakıp seni düşünen sevgilin – eski sevgilin – ilk aşkın ol… devamını gör
B
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
B
mezar taşına yazılacak en anlamlı söz
(bkz: öldüm ben) melaba.
B
bendebilmiyorumki10 yıl önce
yazarların telefon ekranı arka planları
(bkz: Liseliler bilmez) (img:#901813)
B
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
B
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
B
duvar yazıları
başlık başa kalmış o halde bir tanım yapmak şart oldu. gezip tozarken veyahut yolda sigara içerken ya da tuvalette ihtiyaç giderirken gördüğümüz, duvarlara kazınmış, okuduktan sonra tebessüm ettiren yazılara diyoruz.. örnekler gelsin..
B
sözlük yazarlarının çizimleri
paint terk olmayan yazarların çizimlerini eklediği başlık.. karakalem, karikatür, grafik, wallpaper her türlü çeşitlerde olabilecek çizimlerdir.. burayı resim çöplüğüne çeviricem..
B
hayat
[bkz]mor ve ötesi[/bkz]'nin bir şarkısı. [bkz]gül kendine[/bkz] albümünden. ayrıca [bkz]mustafa hakkında hersey[/bkz] filminin başında çalıyor bu şarkı. sözleri: Uğraş didin farklı şeyler yapmak için Üç kişi ya da beş kişi anlar Ve zaman, ve zam… devamını gör
B
7 haziran 2016
şüphesiz ki türkiye'nin sabrının denendiği tarih. patlamalar, depremler, metrobüs kazası. izlanda'da 10 yılda yaşanan atraksiyon bizde 1 günde oluyor. ne çileymiş arkadaş.
B
sözlük yazarlarının çizimleri
paint terk olmayan yazarların çizimlerini eklediği başlık.. karakalem, karikatür, grafik, wallpaper her türlü çeşitlerde olabilecek çizimlerdir.. burayı resim çöplüğüne çeviricem..
© copyright 2005 - 2026