bugün

sevdiği entry'ler

leyla

+abi sen hiç leyla gördün mü ?

-gördüm

+nerede gördün ?

-Mahserde

+Olur mu böyle sey ya

-bir defa gördüm.. göz göze gelir gibi olduk. Sur'a üfürülünce insanlar akın akın kosacak ya mahşere, öyle varasım geldi yanına. Benim mahşerim de orasiydi.ordan ötesini allah yaratmamış.

paranormal olaylar

anlatacağım anı paranormal olay olmasa da beni baya etkilemiş bir anı.

12-13 yaşlarındaydım. memleketteyim. Evin 2.katına çıktım.balkona geçtim.Evimizin önündeki erik ağacından erik toplamak için elimi uzattığımda, dalların arasinda ağa takılmış bir kelebek gördüm.henüz ölmemişti. Kurtulmaya çalıştıkça ağa daha çok bulaşıyordu.kurtarayım hayvanı diyerek dallara uzandım.

elimle kanadının ucundan tuttum.ağları temizleyebildigim kadar temizledim. sonra havaya doğru attım kelebeği.

Kelebek tam uçmaya başladı.suratımda da iyi bir şey yapmış olmanın ebleh ifadesi var..bir tane kuş saniyeler içinde kelebeği yakaladığı gibi uçtu gitti. kelebek kaderinden kaçamadı. Yazgısı değişmedi.kelebek o gün ölecekti mutlaka...

hayattaki şansım bu kelebek gibi oldu yıllardır.

kamer genç

vaktiyle fettoş piçine saydırınca, günümüzde dün "muhterem hocaefendi hazretleri" diye andıkları herifi bugün teröristbaşı ilan eden tayfa tarafından uğradığı sözlü linci düşünürsek, "bir toplum gerçeklere ne kadar uzaksa, gerçekleri söyleyenlerden de o kadar nefret eder." önermesini bir kez daha doğrulayan, bir atatürk ileri görüşlülüğüne sahip adam gibi adam. huzur içerisinde yatsın..

recep tayyip erdoğan

Kendisini elestirenler ışık hızıyla fetöcü ilan ediliyor. Bunu chp yi elestirdiginizde anında aktroll ilan edilmeye benzetiyorum.

memlekette önce elestiri kültürü yerleşmeli.

fularli net

Yeni yayın hayatına başlayan kültür sanat bloğudur. Sağlam kadrosunun yanında yılların yayıncıları ile kurulan internet radyosunu ile büyük bir fark yaratmaktadır.

http://www.fularli.net
© copyright 2005 - 2026