bugün
B
be real not perfect6 yıl önce
ulunun en iyi üç yazarı
bütün yazarların gördügü itiraf edemedigi realitedir. (bkz:non andera) (bkz:atechso) (bkz:frank lucas) gerisi sokakta karton toplayacak tiplerdir. net..
B
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
B
sözlükte hayatının aşkıyla karşılaşmak
yok artık dedirten bir durumdur. olmaz gardaş öyle şeyler derim ama ben
B
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
B
güzel kız görünce yapılan ilk şey
yazarların güzel bir kız gördüğü zaman yaptıkları ilk şeydir.
B
barış hareketi sonrası olası komplo teorileri
Hareket mi çekmişler? (img:#1915831)
B
sözlüğe fazla gelen kalitem
Şüphesiz ki son günlerde yediğim eksiler sebebiyle yaşadığım ruhsal bunalımlar neticesinde gerçekleşmiştir. Hep erteleyip durduğum miami tatiline çıkmam hususunda da bu konu beni etkilemiştir. Holdingteki işleri kardeşim mücahite yıkıp ilk uçakla bu … devamını gör
B
viskiyi sek içebilen kız
özgüvenli, hayattan zevk olmayı bilen kızdır. çok muhtemel ki türk kızı değildir.
B
sözlük kızlarının saçları
Sozluk kizlarinin saci ve sac rengiyle ilgili Daha kac baslik acilacak bilmiyorum ama karamel-kumraldir efendim. (bkz: yeter artık öğrenin şunu)
B
yazarların ruh halini anlatan gifler
(img:#1199867).
B
çok mutluyum sözlük
kişinin iç huzurunu sözlüğe yansıtış biçimi. (bkz:seni nasıl seviyorum sana anlatamam uludağ sözlük) (bkz:sözlüğe evlenme teklif etmek)
B
uludagsozluk tehlikesi
Yazdıklarınız hiçbir zaman sorun içermiyorsa ya da ne bileyim birilerine hakaret niteliğinde değilse neden tehlikeli olsun ki. Bence evham var.
B
7 ekim 2019 beyaz saray dan yapılan açıklama
türkiye'nin suriye'ye yapacağı operasyona müdahil olmayacağını belirten açıklamadır. [https://tr.sputniknews.com/abd/201910071040332585-beyaz-saray-abd-turkiyenin-suriyenin-kuzeyine-yapacagi-operasyonu-desteklemeyecek-ve-dahil/ kaynak] --`spoiler`… devamını gör
B
sira dan sir adam
Adamdır, Mesaisi başladı selam ve dua ile.
B
napıyonuz lan fakirler
fakirlere sıklıkla sorulan soru cümlesi. ben tatil yapıyom şu an. ahahahaua siz gidin çalışın ahuahau
B
sevgiliyle yapılabilecek en güzel eylem
gözlerinin içinde kaybolmak.
B
bilal in babası ile 2 3 haftada bir görüşmesi
yürekleri burkan bir cumhurbaşkanı evladı itirafıdır. babası ile 2-3 haftada bir anca görüşebiliyormuş. (img:#1912169) enişteleri de çok yoğunmuş, berat eniştesi ile de anca babası ile görüşürken görüşüyormuş, öbür selçuk eniştesini hiç göremiyorm… devamını gör
B
titanikteki batan geminin sırplara para kaptırması
hakkımda montaj ve fotoşok içeren fotoğraflar paylaşıp şahsımın itibarını zedelemek isteyen ajan provokaör titanik filmindeki batan gemi mahlaslı yazar kişisinin başına gelen gerçek olay. evet bu halkların kardeşliğine iman eden sözde hümanist hepin… devamını gör
B
plevne marşındaki inanılmaz mantık hatası
şüphesiz ki ilk 2 mısrasında gorülen inanılmaz hata. Tuna Nehri akmam diyor, Etrafımı yıkmam diyor. nehir nasıl konuşuyor arkadaşlar? not: ameliyatlı yerime vurmayin. edit: yavas la yavas. edit2: oha, sozluk bana karsi birlesti. cmooon. (img:#… devamını gör
B
6 yıl içinde sözde uzaylı istilası başlayacak
başlamassa amq. bu dünyadan çok sıkıldım.
B
be real not perfect7 yıl önce
son okuduğunuz kitap
bir fikir edinme merakıyla yazılmış cümle. hala anna karenina okuyorum. bitince boşluğa yuvarlanmak istemiyorum. fikir versene. sen ne okudun kardeş en son?
B
seninle şöyle olabilirdik
(img:#1671025)
B
uludağ sözlüge neden üye oldunuz
incinin fazla lakayıt ekşinin fazla kasıntı olduğunu gördükten sonra buraya kayıt oldum.
B
sevgili
sevilen kimse ya da kimsecik.
© copyright 2005 - 2026