bugün

entry'ler (95)

erkekler odunsa şairler neden hep erkek

şömineye odun atmamış, o yanan odunlarla oturduğu yeri ısıtmamış sonra da bir kadının kadehinden asla şarap içmemiş kütük çabalamasıdır.

şimdiki aklım olsa gezi eylemlerine katılırdım

aklı birazcık bile olsa çalışmaya başlamış ama kendini var etmekle ilgili ters bir orantı kurmuş kişicik tutulmasıdır.

yerli telefon almayan insan

alınan telefonun yerli malı haftalarında getirilen malzemeler kadar iyi olmadığını düşündüğü içindir. bir de dünyasal teknolojik gerçekliği masaya koyduğunda içini kaplayan ah o yersizlik duygusu.
yiyen varsa gene de alsınlar:)

gözlüklü kızların cinselliği daha iyi bilmeleri

cinselliği daha iyi bildikleri değil de gözlüğün kadınları daha seksi ve daha dişi gösterdiği uludağ gibi ayan beyan ortadadır. kışları kayak sezonu da caabası.

ötekinin arzusu

vazgeçilmesi gerekendir. insan ötekinin arzusu ile kendini görmekten vazgeçerse özne olarak orataya çıkabilecektir. diğer türlüsü malumunuz olduğu üzre oraya buraya eklemlenmedir.

erotik şiir denemeleri

'kırmızı bir kuştur soluğum
kumral göklerinde saçlarının
seni kucağıma alıyorum
tarifsiz uzuyor bacaklarım'

şu babası ölen çocuk.

31 çekmeye başlık açmakla başlayanlar

uludağ sözlük için büyük bir tehlike arz eden güruhtur. ne yerler ne içerler hangi evde hangi koşullarda yaşarlar pek bilinmez. az ayı ve çok ormandırlar. hep aynı kerhane muhabbetlerini pişirip pişirip iştahla birilerinin yemesini beklerler. ama kusura bakmayın yiyen yok. varsa da tepe tepe yiyişiniz.

sanırım bunların yaşı da pek bir ufak bu yüzden ilerde yazdıklarını okurlarsa çok pişman olacaklarına inanıyorum. ormanda odun olarak kalmayı tercih ederlerse yapacak bir şey yok.

bir düşünün heyy osmanlar ya bu açılan abuk sabuk başlıklar iki farklı cins arasında geçen bir konuşmanın neresinde olabilir?

ayrıca bir sürü nitelik arzeden insan bu başıbozuk topluluk yüzünden olan biteni maalesef tribünden seyretmektedir. dolayısı ile sözlük bunların açtığı başlıklarla dolmaktadır. bu da sözlüğün sonrası için pek de iyi olmayan bir durumdur.

-lütfen kalite kontrol.

orgenerale sen bana emir veremezsin diyen er

ergenarelliğe terfi etmiştir. ne gerek vardı;
-ah yanık dost.

gerçekler bizden yana değil ki.

milliyetçi hareket partisi

SSCB döneminde kömünizm tehlikesi yüzünden batı cephesi tarafından aleni bir şekilde desteklenen ve çokça parlatılan parti.

erotik şiir denemeleri

öpüyorum, dudakların ıslak.

istanbul u yıkıp cami yapmak

camilere dolan insanların sahtekarlığı ve samimiyetsizliği yüzünden yıkılacak olan şehirdir. ondan sonra kim ne isterse onu yapabilir.

lidya halkına ne oldu

herkesin aklında, hayalinde, gönlünde, cebinde yaşayan halk. harcadıkça çok daha güzel. malumunuz lidya halkına bir şey olmadı ama ne olduysa herkese bir şey oldu.

yazarların sözlüğü kurtarma planları

sözlükte sürgit dönen kerhane muhabbetine sıkılan bilmem kaçıncı kurşundur. umarım bu sefer kalbe isabet eder.

ben de sekizinci nesilim ve ne zaman sözlüğe girsem bu hepsi karaköy'den çıkma konu başlıkları inanın baygınlık geçirtiyor. ve haliyle karma nihilist oluyorsun.

tamam öyle muhabbet de olur ama her şeyi de bu minvalde döndürmenin bir değeri yok. hatta rezalet.

bu arada o delik o kadar da sandığınız gibi derin değil. o sebepten böyle kaybetmeyin kendinizi. ne içinde ne dışında. yapılabileceklere gelince sanırım bir bok yapılamaz.

o kadar çoklar ki
o kadar boklar ki

oysa ne hayati meselerimiz var, tarihin ne kadar da önemli bir dönemecindeyiz. dünya değişiyor, ortadoğu dönüşüyor, ülkede rejim değişiyor. çok iyi şeyler olacak mı emin değilim ama olacak kötü şeyler çok 'büyük kötü' olacak.

o sebepten lütfen 31 çekmeye sözlüğe başlık açarak başlamayınız.

kıyamet kopunca şeytana ne olacak

korkmayın ona sıra bile gelmeyecektir, gelse bile affedilebilir ya da papucu dama bile atılabilir. sağolsun insan!

ege denizi balıklarındır

ne olursa olsa olsun çok özlediğimiz cümlelerden, akıllardan, anlayışlardan birisidir ve bence çok da muteberdir. bu anlayış toplulukların bütün yapılarına işlense kesinlikle evren daha yaşanılır bir hale gelir. hatta sözlükte de bu kadar gereksiz konu başlığı bile açılmayabilir.

herşeyi rüya zannetmek

uyku diye bir şey olmasaydı gerçek sanılacak olan durumdur.

gecenin sözü

dağılın, gökyüzü düşüyor.

sevişmek istenen çizgi film karakterleri

sevişemeyen ve sevişebileceğine dair hiçbir umut kırıntısı kalmamış insanın görebileceği rüyadır. toplum buna 'kamyon devirme' veya 'şeytan gülmesi' der.

şimdi ağlayabilirsin genç adam.

mutsuzlukta cigir acan garip adam

mutsuzluğun başka türlü mutluluk olduğuna inanmış ve toplumu da buna ikna etmiş insandır. eminim çok da geçerli ve tutar gerekçeleri vardır. ama tabi ki de açılan çığırı da görmek isteriz....

gelmiş geçmiş en iyi küfür

hakan uzan efendi yeşim salkım hanıma 'ananın ammına beton dökerim baban bile sikemez' minvalinde bir şeyler demişti. ben çok tuttum ama yeşimciğime denilmez tabi. o da ayrı mesele.
© copyright 2005 - 2026