bugün
- kek yapmak8
- babayla geçen çocukluğu hatırlatan şeyler22
- 13 ekim 2024 manyak olmaya karar verdim konseri9
- kedi besleyen bekar erkek17
- eşinize böbreğinizi verir misiniz röportajı11
- aynı takımlı olmadığınız biriyle evlenir misiniz20
- gozlerinmeyhanesi v68
- bir kızla ilk konuşma nasıl olmalı35
- köfteci yusuf57
- dubai çikolatası8
- pırasa ıspanak lahana10
- incel13
- 100 bin tl üzeri kredi kartı limiti olan yazarlar34
- 12 ekim 2024 istanbul yağmuru15
- anın görüntüsü13
- kimse nereli olduğumu sormuyor9
- tatli kabuslar12
- kuresel16
- herkes buraya baksın9
- ben tacettin limoncuoglu sorularınızı yanıtlıyorum9
- ben tatli kabuslar sorularınızı cevaplıyorum37
- sözlük lpgli gayları ibneleri baksın lütfen11
- v a m p i r o v12
- ev fiyatları9
- karınızı maldivlere götürür müsünüz9
- zorla durdurulan ambulanstaki hastanın ölmesi12
- barış alper yılmaz13
- aktrollerle mücadele timi9
- cumartesi günü çalışan ezik11
- sözlüğün en sapık yazarı13
- 15 cm penis vs 19 cm penis18
- tüm uludağ yazarlarına mesajım var9
- erşan kuneri17
- türkiye dünyanın en güzel ülkesidir20
- yönetimde ki partiden dolayı islamdan nefret etmek20
- islamiyeti kötüleyen türk22
- ateist biriyle evlenir misiniz15
- israil devleti8
- klarnet calan sarapci koala 69
- türki cumhuriyetlerde türkiyenin siklenmemesi11
- dünyanın en iyi dizisi15
- mit'in peşinize düşmesi18
- köfteci yusuf'a tazminat davası açmak9
- sözlük yazarlarının yemek menüleri16
- tayt bir nevi gel beni taciz et demektir16
- 11 ekim 2024 türkiye karadağ maçı11
- dünya kız çocukları günü8
- ekpss 20249
- kızılcık şerbo izleyen erkek10
- güne soğuk bir espri bırak12
entry'ler (139)
yep. insanlar ikiye ayrılır.
ikiye ayrılanlar ve ikiye ayrılmayanlar
ikiye ayrılanlar ve ikiye ayrılmayanlar
http://soundcloud.com/fatihissi/a-t linkindeki şarkısını dinleyipte ağlamayan insan var mıdır acep diye düşündürten... sevgili kadim dostum, büyük sanatçı.
-devlet bize sahip çıksın.
hiç şaşırılacak, haset edilecek bir durum değil. dergi de onun kız da. o yazıları yazan insan zehra olmayabilir ama oladabilir. her ikisi de sadece birer iddiadır. ama hiç biri kesin olmadığı için birinin çıkıp makara yapması gülmece oyunu sergilemekten öte gitmiyor.
sanki senin paran olsaydı bana verecektin, sanki sen londraya gitmeyecektin. aşın artık bunları, ezmeyen o kadar kendinizi.
zaten hülya isimli dergiyi satın alan insana böyle yazılar koymaz, koysa da alışmıştır. sözün özü kimseye bi halt etmek düşmez bu durumda.
sanki senin paran olsaydı bana verecektin, sanki sen londraya gitmeyecektin. aşın artık bunları, ezmeyen o kadar kendinizi.
zaten hülya isimli dergiyi satın alan insana böyle yazılar koymaz, koysa da alışmıştır. sözün özü kimseye bi halt etmek düşmez bu durumda.
72bin sanal alemde kankamdır ama daha henüz gerçek hayatta karşılaşmak nasip olmadı. ama olcaktır. hissediyorum.
an itibari ile pcimdeki iki explorer sayfasını karıştırmama sebep olmuş kişi. eskilerdendir kendisi çok eskilerden. uludağ sözlükte gezinirken nickini görünce bir anda kendimi bir başka sözlükte zannetmişimdir. ne zaman nerden çıkacağı belli olmuyor efem. zirvenin birinde de hiç ummadığım bir anda karşıma çıkmıştı.
farklı yolun yolcusuyuz çoğu zaman, ama birbirimizin fikirlerini o kadar okuduk ki artık anlayış var arada. severim kendisini.
farklı yolun yolcusuyuz çoğu zaman, ama birbirimizin fikirlerini o kadar okuduk ki artık anlayış var arada. severim kendisini.
bunu yapan insanın sadece bir maruzatı olmalı. bunun dışında herhangi bir maruzatı olan bir insan dünyayı tam manada anlamış sayılmaz.
bugün bilim bu kadar ilerlemişse, teknoloji denen bir şeyden yararlanıyorsak bunda en büyük rol tartışmasız descartesindir.
felsefe bilimin açıklayamadığını açıklamaya yeltendi ve az da olsa yol aldı. eğer galleo dünya dönüyor demeseydi belkı bu gerçeğin anlaşılması 100 yıl daha gecikecekti.
felsefe "neden" sorusudur, ve içinde bir parça felsefi yön bulunmayan kişi bırakın insanlık adına adım atmayı veya yeni bulgular edinmeyi daha kendini bulamaz.
bugün bilim bu kadar ilerlemişse, teknoloji denen bir şeyden yararlanıyorsak bunda en büyük rol tartışmasız descartesindir.
felsefe bilimin açıklayamadığını açıklamaya yeltendi ve az da olsa yol aldı. eğer galleo dünya dönüyor demeseydi belkı bu gerçeğin anlaşılması 100 yıl daha gecikecekti.
felsefe "neden" sorusudur, ve içinde bir parça felsefi yön bulunmayan kişi bırakın insanlık adına adım atmayı veya yeni bulgular edinmeyi daha kendini bulamaz.
laikliğin kanımıza işlemiş olması ancak sabancı kulelerinin tepesinden bakınca görünüyor olmalı. biraz sokaklara inmek, halka karışmak lazım.
evet güler sabancı büyük bir işkadını yahut ünlü biri olabilir ama şu var, bu ülkede güler sabancı gibi kaç kadın var. lütfen herkes kendi adına konuşsun.
evet güler sabancı büyük bir işkadını yahut ünlü biri olabilir ama şu var, bu ülkede güler sabancı gibi kaç kadın var. lütfen herkes kendi adına konuşsun.
yer yüzünün en komik devrimidir. devletin halk üzerindeki en büyük dayatması olmuştur kanımca.
hakikati konuşalım; tek geçerli din islamdır. birilerinin kılıçla doğranmasını islama yoranlara gülerim. bugun dünyayı islam mı yönetiyor ki bu kadar çocuk bombalanıyor. para için anasını bacısını pazarlayanlar, yine aynı para için insanları öldürebilmek hakkını kendinden gören insanoğlu değilmidir. şimdi birileri para için bunları yaptyı diye cebimizdeki paraları denize mi boşaltacağız. ya da insanlar kötülük yapıyor diye insanlığımızdan mı vazgeçeceğiz.
eğer secdeyi birileri sana önermişse bunu olduğu yerde kabul edersin. eğer secdeye inanmazsan bunu reddedersin. ama secdenın yerini değiştirme hakkını kendıne vermen doğru değildir. mesele farklıdır, mesele bir spot lambasının yerini değiştirmek değildir.
eğer tüm insanlarda yüksek bir iman gücü bulunsaydı yeryüzünde hiç bir zaman intihar diye bir sözcük olmaz, psikoloklara gerek kalmaz ve hiç kimse bir diğeri tarafından öldürülmezdi.
islamı anlamadan dinlerin anlamsızlığından bahsetmek bir körün kırmızı renk yeşil renge benzer diye ortaya iddialar atmasından farksızdır. söylenecek söz çoktur ama madde olmadığı için anlatmakta zorlanıyorum.
eğer secdeyi birileri sana önermişse bunu olduğu yerde kabul edersin. eğer secdeye inanmazsan bunu reddedersin. ama secdenın yerini değiştirme hakkını kendıne vermen doğru değildir. mesele farklıdır, mesele bir spot lambasının yerini değiştirmek değildir.
eğer tüm insanlarda yüksek bir iman gücü bulunsaydı yeryüzünde hiç bir zaman intihar diye bir sözcük olmaz, psikoloklara gerek kalmaz ve hiç kimse bir diğeri tarafından öldürülmezdi.
islamı anlamadan dinlerin anlamsızlığından bahsetmek bir körün kırmızı renk yeşil renge benzer diye ortaya iddialar atmasından farksızdır. söylenecek söz çoktur ama madde olmadığı için anlatmakta zorlanıyorum.
gerçekte var olmayan, göbekli erkeklerin kendılerını topluma kazandırmak ve kabullendırmek uydurdukları var olmayan sevdadır. çirkin kızların feminist olması gibilerinden bir şey.
(bkz: hepsi) kastettiğim hepsi grup olan hepsi değildir.
(bkz: nazar etme ne olur çalış senin de olur)
edit: nurculara karşı bir insanım. lakin ayıptır. ben de başlığı görünce zannettim ki nurcular gidip boğaziçi kampüsünü bombalamış, ya da eylem yapmışlar. ayıp be, bu kadar da provakasyon yapılmaz ki. bok atmak için bir insan kendisini bu kadar alçaltmamalı arkadaş. hayatımda ilk defa bir insanın diğer bir gurubu başarısıyla eleştirdiğine tanık oldum ve hala şoktayım.
-bunlar şöle bunlar böle, bunlar çok başarılı, bunlar türkiyenin en iyi üniversitelerine giriyorlar, bunları sabun yapalım başımıza bela olcaklar..
edit: nurculara karşı bir insanım. lakin ayıptır. ben de başlığı görünce zannettim ki nurcular gidip boğaziçi kampüsünü bombalamış, ya da eylem yapmışlar. ayıp be, bu kadar da provakasyon yapılmaz ki. bok atmak için bir insan kendisini bu kadar alçaltmamalı arkadaş. hayatımda ilk defa bir insanın diğer bir gurubu başarısıyla eleştirdiğine tanık oldum ve hala şoktayım.
-bunlar şöle bunlar böle, bunlar çok başarılı, bunlar türkiyenin en iyi üniversitelerine giriyorlar, bunları sabun yapalım başımıza bela olcaklar..
internetin buz gibi serverlarından online olur muhtemelen. kendisine ayar vermeye çalışanları da düzmesi kaçınılmazdır.
jale isimli yazarla aralarında geçmesi muhtemel diyalog;
şakin key: eee anlat baalım jale, üye oldun mu sözlüğe
jale: he oldum hiç bir eksiğimiz yok
şahin key: sanırım senin tek eksiğin yar...
jale isimli yazarla aralarında geçmesi muhtemel diyalog;
şakin key: eee anlat baalım jale, üye oldun mu sözlüğe
jale: he oldum hiç bir eksiğimiz yok
şahin key: sanırım senin tek eksiğin yar...
ekranda samimi gibi görünüyor. gerçek hayatında nasıldır bilemeyiz tabiki.
"laf"tan ibaret sözlük. adamların amacı ne anlamadım gitti. aşşalık psikolojisi bir grubun kanına bu kadar mı işler be kardeşim.
kafa s.kmeyi marifet sanan insanlara verilen en genel ad.
ben-oğlum ben allahın sistemine inanırım, gerisi hikaye
kom-öyle deme, marks din insanlar için afyondur demiş
ben-marks kim a.q. benim gibi insan değil mi. beni marksmı yarattıkı onun dediğini yapacam
kom-yobazsın sen
ben-yobaz s.ksin seni emi
kom- oysa ne aydınlar var ülkede
ben-doğrudur
ben-oğlum ben allahın sistemine inanırım, gerisi hikaye
kom-öyle deme, marks din insanlar için afyondur demiş
ben-marks kim a.q. benim gibi insan değil mi. beni marksmı yarattıkı onun dediğini yapacam
kom-yobazsın sen
ben-yobaz s.ksin seni emi
kom- oysa ne aydınlar var ülkede
ben-doğrudur
siyasetçilerden ve siyasetten nefret etmiş, kimseye inancı kalmamış seçmen modelidir. askeriyeninde aynı çarkın dişlisi olduğunu anlaması fazla sürmeyecektir.
tesisten çok beş yıldızlı oteli andıran devasa tesis.