bugün

entry'ler (39)

sonuna amk yazılabilecek film isimleri

Esaretin bedeli amk.

yazarların ilerde kızlarına koymayacakları adlar

Pelin, selin, pelinsu, merve.

yazarların oğulları olursa koyacakları isimler

Ali. Asil ve her yaşa uygun. Ali bebek, ali abi, ali dayı, ali amca, ali dede.. Ali Mahir, Ali Kemal gibi alternatif yan isimler de düşünülebilir.

gecenin sözü

peşimi bırak gece, sen uyku zamanısın.

bazen ihtiyacın olan tek şey

bazen ihtiyacın olan tek şey olduğuna inanırsın, o tek şeye sahip olduğun an bunun yanlış bir inanç olduğunu anlarsın.

sözlük yazarlarının tavsiyeleri

yaşamak için öldür.

niye böyle oldum ben

Uykum var ama uyumak istemiyorum. Ay kaçtı, güneşi göremiyorum. Sabah erken uyanmak hiç istemiyorum. Niye böyle oldum ben?

alkol almanın faydaları

Pelinsular için en büyük faydası sosyal medyada popülerite kastığını düşünüp mutlu olmaktır. Hikaye bölümüm 100 saniyelik pelinsularla doluyor, sırf fotoğraf-video için mi alıyorlar acaba alkol?

hayatın boyunca anladığın tek şey

Yanında kalacak tek insanlar ailendir. Kan bağı dünyadaki tüm bağlardan daha kuvvetlidir. Allah kanı bozuklardan etmesin bizi, amin.

kadın ile erkek arasında yaşanacak en güzel şey

Yaşanan tüm güzel şeylerden sonra bakışlarda bile güven hissetmektir. Bakışlarda yaşatabilmektir sevgiyi. Aşk bakışlardan başlar kıvılcımlanmaya, bakışlar yürütür iki insan arasındaki sadakati. Kadın ile erkek arasında yaşanacak en güzel şeydir bakışlarla anlaşabilmek.

bahtsız bedeviden daha bahtsız olmak

nasıl oluyorsa her olayda başarabildiğim durumdur. işin kötüsü bir de bulaşıcı. yardım istediğimin başına pişmiş tavuğun başına gelenler geliyor adeta. Allah'ım neydi günahım?

geceleyin dinlenebilecek en uygun şarkıcı

imany. hatta en dinlenilesi şarkısı da slow down.

sözlük yazarlarının en son aldığı kitaplar

Bulantı-jean paul sartre.

asla onun sana ait olmayacak olması

insanın belli bir zaman sonra kabullenmek zorunda kaldığı olgu. önceleri aşık olmak öyle kolaydır ki çabuk kapılırsın karşındaki insanın dalgasına. ancak yaş ilerledikçe, ilerlerken de insan ilişkiye dair tecrübeler edindikçe kalbin kelebek oluşunu unutur hale gelirsin. belli yaştan sonra kalbinizi çarptıracak insan sayısı çok azdır ve kalbinizi çarptıran kişiyi bulup kaybettiğiniz an anlarsınız: başkasına aşık olamayacaksınızdır ve artık o asla size ait olmayacaktır.

yatmadan önce su içmek

sabah kalkış garantili biyolojik alarmdır efenim.

şu saatte olsada yesek dediğiniz şey

kokoreç.

özellikle de yoksa

Ankara'da gülümsemek zordur. özellikle de sebebiniz yoksa.

güzel rüya görürken uyanmak

her gece başıma gelendir. somut yaşamda gülmeyen yüzüm, rüyalarda da mı gülmesin be canısı?

lazanya

küçüklüğümden beri garfield de gördüğüm, ve sırf bu yüzden hiç yemediğim halde durmadan canımın çektiği makarna çeşidi.

bayan yazarların şu an dinledikleri şarkılar

zülfü livaneli-ada.