bugün

sevdiği entry'ler

yılbaşı kutlamıyoruz

(bkz: ölümü gör kutla nolur)

osmanlıyı reddeden türk torunu değil haindir

aslımı inkar niye ediyim amk embesil miyim lan ben?

zinhar inkar etmem. hak ettiği gibi itin götüne sokarım.

osmanlı ne ak?

arapların yağmalama kültürünü benimsemiş, utanmasa mars'a saldırmayı düşünecek sapkın bir imparatorluğu savunmak beyin organına ihanettir.

sizler,

hanedan kanı kutsaldır diye; kardeşlerini iple boğduranların,
padişah ve şehzadelerin seks kölelerini idare etmesi için, çocuk yaşta taşak kopartanların,
din değiştirmeyen esirlerin kafalarını alanların soyundan geliyorsunuz.

acayip gurur duyulcak şeyler bunlar offff.

insanlığa tek hizmetin mehter marşı lan. neyin kafasını yaşıyorsunuz amk?

alevinin yaptığı yemek yenir mi sorunsalı

Tabii yenir.
Alevilikten önce müslümanım ulan.
Çokta güzel çokta müthiş yaparım herkeslerde yer.

a ferin sinüs

sinüslerdeki iltihabı lime lime ederken uykunun kralını yapan mucizevi ilaç.
8.30 gibi içtim şu an saat 10:18 ve ofiste gözlerimi açamıyorum.
uyku için ruhumu şeytana satabilirim.

recep tayyip erdoğan

2002'deki fotoğlarıyla, bugünküleri yan yana koyunca, ulan adam baya bir çökmüş diyorsunuz. kolay değil, adam bir ab'nin dediğini yapıyor, bir abd'nin.

yol verince sapıkmışsın gibi bakan türbanlı

hepsi öyle değil tabi ama bugün karşılaşılan ve nezaketen aynı anda aynı yerden geçilmesi gerekirken yol verilmesi ile karşısındakine "ne o silkecek misin beni" bakışı atan türbanlıdır. hayır götüne mi bakmak için yol veriyorum.

nasıl am göt meme kafası varsa bu islamiklerde. her boku buna bağlıyorlar.

sinüzit

yazıklar olsun yeter artık dedirten hastalık, tedavisi yoktur, sürekli yeniler durur namussuz, ufak bi rüzgara maruz kalınsa bile hemen kendini gösterir, sıçtım ağzına der.

eski sevgili

Ayrılığın üzerinden bilmem kaç ay geçtikten sonra "uzun zamandır seni aramayı düşünüyordum" diye Mesaj atıp aradıktan yaklaşık iki saat sonra
"Düşünceli, kız arkadaşım telefonumu gördü,yanlış anladı, iş için konuştuğum biri dedim" diyebilen insandır.

Be hey dürzü! Madem kız arkadaşın var ne beni iki aydır düşünüyorsun? Madem kızcağız üzülecek ne yırtık dondan çıkar gibi çıkıp mesaj atıyorsun? Dedirten adamdır.

Edit: bahsi geçen insan adam vb kavramlar bu entrye ithaf olanı kapsamayıp sadece cümle ögesi gereği kurulmuştur. Zira bahsi geçen şahsa krulacak cümleler çoktan seçmeli şeref yoksunluğudur.
böyle kansız adamlar dolaşmasın ortalıkta ciddiyim.bak yine adam dedim hay dilimi!
© copyright 2005 - 2026