bugün
B
barry berkman6 yıl önce
pozitif fotoğraflar
(img:#1595993) beni aşırı mutlu eden fotoğraflardan bir tanesi.
B
barry berkman6 yıl önce
yazarların ruh halini anlatan görüntü
kelimelerin bazen kifayetsiz kalacağı ruh hali betimlemesinde, yazarların ruh halini daha net gösterebilecek görüntülerdir..
B
barry berkman6 yıl önce
gecenin yeşilçam karesi
allstar gibi kadro; (img:#1329116)
B
barry berkman6 yıl önce
sweet but psychonun 30 olması ama 20 göstermesi
B
barry berkman6 yıl önce
herkes memleketinden foto atsın
(img:#1704158) Sinop Edit: Başlık başıma kalmış,olsun.
B
barry berkman6 yıl önce
herkes memleketinden foto atsın
(img:#1704158) Sinop Edit: Başlık başıma kalmış,olsun.
B
barry berkman6 yıl önce
youtube un 720p hd görüntüyü kaldırması
ilginç bir durum. (img:#2003180)
B
barry berkman6 yıl önce
uludağ sözlük kadın yazarlar whatsapp grubu
An itibariyle kurulmuştur. Katılmak isteyenler özelden numaralarını yazabilirler. ~swh~
B
barry berkman6 yıl önce
hangi yazar gözünde nasıl canlanıyor
kalasnikov: Ukrayna sevdalısı, istanbulda yaşayan üniversite öğrencisi. Baby face bir tipi var. Boyu kısa. Sigara kullanıyor. Sevgilisi var ve onu çok seviyor. Ona karşı çok ilgili. Kıymeti bilinesi duygusal bir arkadaş.
B
barry berkman6 yıl önce
seninle şöyle olabiliriz
(img:#1896373) Olabilirdik kısmını geçtim sıkıldım görmekten. Geçmiş geçmişte kaldı giden gitti yenisine yer açmak lazım. Gelecekteki sen'le böyle olabiliriz gelsin artık. Hadi bu da ilk enrty.
B
barry berkman6 yıl önce
seninle şöyle olabiliriz
(img:#1896373) Olabilirdik kısmını geçtim sıkıldım görmekten. Geçmiş geçmişte kaldı giden gitti yenisine yer açmak lazım. Gelecekteki sen'le böyle olabiliriz gelsin artık. Hadi bu da ilk enrty.
B
barry berkman6 yıl önce
seninle şöyle olabiliriz
B
barry berkman6 yıl önce
ulucuların film tavsiyeleri
(bkz:dam budalası)
B
barry berkman6 yıl önce
yazarların ruh halini anlatan görüntü
kelimelerin bazen kifayetsiz kalacağı ruh hali betimlemesinde, yazarların ruh halini daha net gösterebilecek görüntülerdir..
B
barry berkman6 yıl önce
gecenin gif i
sözlük yazarlarının geceye fırlattıkları gif'lerdir. (img:#826854)
B
barry berkman6 yıl önce
yaşanmış ilginç olaylar
duyunca,okuyunca yada başından geçerse insanın şaşırtan olaylardır. + sıcak ve kurak Afrika'da 18.02.1979 tarihinde Büyük Sahra çölüne kar yağdı. + Futbolda Dünya kupası Okyanusya elemelerinde Avustralya, Amerikan Samoası'nı 31-0 yenerek bir resmi … devamını gör
© copyright 2005 - 2026