bugün
- sözlük yazarlarının kombinleri12
- ortada bir yolsuzluk olmaması16
- melih gökçek soruşturması ne oldu21
- yağmurdan nefret etmek8
- 28 eylül 2026 deniz göktaş'ın ilk duruşması5
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir27
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları21
- romanya53
- alfabede j harfi neden var3
- sözlüğün meme platformuna dönmesi8
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis9
- albea var mı abi düşük kilometreli6
- anadolu üniversitesi2
- street fighter3
- fırtınalı hava3
- heyt bey'nin fon olayından para kazanmış olması7
- sırbistan da vucic'in istifası2
- fırtınalı havada denize açılan geri zekalılar2
- patrona sigorta yap diye yalvarmak2
- gül döktüm yollarına2
- fatma betülleri doyurmak2
- nihat genç5
- flört uygulamasında eşleşme algoritması4
- avrupanın en ucuz mazotunu kullanıyoruz24
- meme yalarken düşünülen şeyler5
- adam yine kazanacak3
- yazarların yağmurlu havada yaptıkları2
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur34
- matkabın var mı diye mesaj atan kız4
- fatma betül sayan kaya39
- otel odası10
- almanya25
- türkiye24
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı15
- karton toplayan çocuk16
- dünya61
- sözlük kızlarının ojeleri16
- 2 gecede 40 bin iranlıyı katleden molla rejimi14
- sözlükteki ayakçılar10
- işsiz2
- 25 eylül 2026 aym önünde intihar eden emekli14
- vietnam da gençleştirme ameliyatı olan adam9
- yüksek enflasyon3
- kadınların sapık olması10
- roketsan'ın karaok füzesinin hava hedefini vurması2
- nick vermeden bir yazara seslen14
- nikola tesla'nın kürt olması10
- hiçbir şeyin sarmaması10
- yağmurlu havalarda yapılabilecek en güzel şeyler2
- 8 dakikadır entry girilmiyor3
entry'ler (28)
aysegulunkahvesi.tumblr.com
aysegulunkahvesi.tumblr.com
Merhametiniz o kadar az ki bunu azar azar kullanmak zorunda kalıyorsunuz değil mi? Vandakine acıyalım ama Suriyedekiler gebersin, ya da Suriyedekilere yardim edelim Vandakiler zaten Kürt... Bu mu sizin müthiş merhametiniz? Suriyedekiler de insan Vandakiler de Filipinlerdekiler de. Yahu gözünüzü seveyim, ırkçılığınıza tüküreyim, biraz vicdanlarınız sızlasın. insana insan olduğu için değer verin, tabi eğer kendinizi "insan" sınıfına ait hissediyorsanız...
Bir ırkın dilini bu kadar kafanıza takmış olmanız tamamen kendi dininizi pek de kafaya takmamış araştırmamış olmanızdan ileri geliyor. Size empoze edilen o üstün ırk üstün dil teorileri neticesinde asıl kutsalları bırakıp faşist kafaların öğretilerine tapıyorsunuz. Biz ne dil ne de ırk paydasında buluşabiliriz,ancak iNSANLIK paydasında buluşabiliriz. Neden o tozlu beyinleriniz hala bunu kavrayamadı? insanlık dediğimiz hadiseyi de dini öğretide ayrıntıları ile görebilirsiniz.
embesilin daniskası olduğunu böyle umumi bir ortamda söylemek istemezdim ama türkçe bir rengi anlatmak için kullandığımız parlament mavisini parliament yazıyorsan işin zor yara bandını imzalatan şapşal.
Ebru'yu bilemem de Sinan Akçıl'a müzikten ellerini çekmesi gerektiğini kim hissettirecek?
ad uzunsa 02 alındığı da görülmüştür.
zekidir, hoştur, Mert Fırat' a kardeşi gibi benzeyen yazardır. Severiz kendisini.
Çok çalışmamışsınızdır. Yine de nasıl bir kendine güvense; Türkiye'nin en iyi üniversitelerinde okumayı hayal etmişsinizdir. Fakat hayat o kadar toz pembe değildir. Elbette ki bir taşra üniversitesine düşmüştür yolunuz. Öyle bir üniversitedir ki orası; bir kampüsünüz dahi yoktur, çimenlerde hunharca yuvarlanamamışsinizdir. Hayatınızın en güzel yıllarını o üniversitenin oturmamış sistemine söve söve geçirmişsinizdir. Büyük üniversitelerden mezun kendini android sanan arkadaşlarınızın bayık muhabbetlerini dinlemekten imanınız gevremiştir. Üstelik hala işsizsinizdir. iş bulsanız da muhtemelen mutsuz olacaksınızdır, çünkü mezun olduğunuz bölüm sizin bu dünyada sınanma nedeniniz, ilahi sınav konunuzdur. Şu üniversite sınavına kasayım, yeniden girip hayalimdeki yerde hayalimdeki bölümü okuyayım deseniz de; olmazdır. Dertler derya olmuştur siz de bir sandalsınızdır.
platin sarısı saçlı, neon pembe rujlu, pembe topuklu ayakkabılı kıza satabiliyor musun mesela? Ha muhtemelen ona satmaya çalışmıyorsundur bile. Ama tabi onlar için başlık açmak insanları kıyafetlerine göre yargılamak olur dimi, pardon.
bardaginBOŞtarafi: işsiz.
Bütün bu muhteşemliklerine ek olarak bir de mütavazi olan kızlardır.
-Ya sen çok güzelsin!
-Ya yok canım, sen güzel bakıyorsun.
-Ya sen çok güzelsin!
-Ya yok canım, sen güzel bakıyorsun.
Atatürk'ü sevmek zorunda olmadığımız konusunda aynı fikirdeyiz ama yine de Atatürk'ü sevmek zorunda olduğumuzu bir türlü idrak edemiyoruz değil mi? Siz Atatürkçülerin işi de pek zor be arkadaş.
Kaydeden kişinin içine ibrahim Erkal vayahut Nihat Doğan, hatta Mahsun Kırmızıgül bile kaçmış olabilir. Kınamamak lazım.
Ayyy kazağa bak oha tam benim istediğimden harika enfes...
-ııı şey yok ya bunun biraz kolu kısa baksanıza (KOL GiBi FiYATI GÖRDÜ)
-ııı şey yok ya bunun biraz kolu kısa baksanıza (KOL GiBi FiYATI GÖRDÜ)
Üçüz kızlar: Gökyüzü, Toprak, Su. Ay yerim ben onları, mını mını mını.
iki gönül bir olunca samanlık seyran olur. azıcık aşım kaygısız başım. ev alma komşu al.
Haklı triplerdir. Zira büyük şehirlerde toplu taşıma araçları Müslüman işi olmaktan çıkmıştır. Ülkemiz de malum abaza cennetidir. Bu zavallı hanım kızlar napsındır. (Onun arabası yok, şoförü de yok, ama maalesef ruhu var.)
Üçüz kızlar: Gökyüzü, Toprak, Su. Ay yerim ben onları, mını mını mını.
Turp suyu şeysi vardı bir ara. Kırmızı turpu rendeleyip kaynatıyorsunuz. O esnada yayılan leş gibi koku için ev ahalisi ile kısa süreli bir kavgaya tutuşuyorsunuz. Sonra kokudan bayıla bayıla o suyu saçlarınıza sürüyorsunuz. O saçlarla iki saat boyunca burnunuzun içine ediyorsunuz. Sonra yıkıyorsunuz. Bunu haftada üç kere yapıyorsunuz. Peki saçlar uzuyor mu? Ben bir ay yapmıştım. Kısalmış bile olabilir ama katiyen u za ma dı.