bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- uysaljakoben21
- gece yarısı çalan telefon7
- gammaz olmuşum13
- kadınların zeka seviyesi3
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- koca2
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- aquila bicipite8
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- reha muhtar25
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- geceye bir söz bırak3
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- eski dizileri izlemek3
- minyon kadın siniri5
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- kel erkek3
- ankarada masaj yaptırmak2
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü2
- kemal kılıçdaroğlu35
- ona bir şey söyle16
- elit olmak için gerekenler13
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bizim delilere bakayım4
- gocu26
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gençler iş beğenmiyor3
- gecenin şarkısı4
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz8
- semum3
entry'ler (228)
nicesi geldi nicesi gitti, ananın dediği oldu bir iken beş oldu, krizler, darbeler, başkanlık sistemi, kovidler, 3. dünya savaşı, karalar ak oldu, biri hiç unutulmadı, zekanın mumla arandığı dönemler de yapayı geldi, gıdasından insanına kadar her şey yapay oldu. alınıp verilecek nefes sayısı azaldı. dün can ciğer kuzu sarması dostlardan geriye bir hiçlik ve kimliklerden ötürü sadece yalnızlık kaldı. "dün dün de kaldı cancağzım, artık yeni şeyler söylemek lazım" dan. "yine mız mız sıkıntı, yine hep vıdı vıdı yine hep televizyon, yine hep ortadoğu" nakaratı kaldı. akıp giden ömür sermayesinden geriye hiçlik kaldı.
azmış kadınların bakıp mastürbasyon yaptığı erkeklerdir. *
bir hoparlörün daimi koruyabildiği ses değerine rms denir.
en azından kendisinden alınan ürünlere tedarikçi veya ithalatçı firmanın 'biz o firmadan satın alınan ürünlere destek vermiyoruz!' dedirtmeyen firmadır.
örnek vermek gerekirse;
b: mrb ben bik bik, benim sony vaio zıkkımın dibi bir modelim var şu sorunu yaşadım.
sony: nerden aldınız?
b: valla arkadaş i... bilişimden almış.
sony: biz o firmadan alınan ürünlere teknik destek vermiyoruz.
ortam: hıııı!
örnek vermek gerekirse;
b: mrb ben bik bik, benim sony vaio zıkkımın dibi bir modelim var şu sorunu yaşadım.
sony: nerden aldınız?
b: valla arkadaş i... bilişimden almış.
sony: biz o firmadan alınan ürünlere teknik destek vermiyoruz.
ortam: hıııı!
herşeyden şikatet eden tiptir, bendir, sendir, odur.
özellikle bunlardan ticaret ile uğraşıp öğrencilerini daha ileri seviyelere götürüp kaliteli eğitim verme derdinde olmayanlar vardır. işte bunlar bir ülkenin geleceğini yok ettiğiden dolayı idam edilmelidir.
osmanlı şamarı yemiş cibiliyetsiz, zürriyetsiz insanların iftiralarından sadece biridir. ne altına entry bırakmaya nede böyle zürriyetsiz insanları kaale alınmasına değer. *
arka arkaya 'o değilde' ile tanımlanmayan çalışılan türk dizisi. (bkz: tanım özürlülüğü)
tam tersi ise; atatürkün arkasına sığınıp onun üzerinen siyaset yapan babasızların, bu tür şeyleri ortaya atmalarıdır.
statüko ve askeri vesayetin başka bir değiş ile bir devrin kapanıp bir devrin açıldığı devrimdir. cumhuriyet kurulduğu günden bu yana asla bu cumhurun cumhuriyeti olamamış, ne kadar dönme, işbirlikçi ve bu halkın düşmanları tarafından benimsenmiş ve öyle kutsal kabul edilip, ilerleyen zamanlarda şerefsizce askeri darbeler ile bu durumu dahada perçinleştirip kendilerine verilen görevleri en iyi şekilde yapıp büyükleri tarafından yaptıklarının karşılığını misli ile almış. haysiyetsiz, karaktersiz, namussuz ve alçak'ların artık arınmaya başlandığı, devletin her kurumuna (başta tsk) sızmış olan hainlerin arındırılmaya gittiğinin resmidir. ayrıca; bu ülke'yi babasını malı sanıp ama (biraz ar diyecem ama yok ki o, onlarda, o arsızlarda) bir şekilde 'evet diyen insanlar ile aynı ülke'de yaşamaktan utanıyorum' zırzavatını bir şekilde haykırmalarına vesile olmuş, asıl onlar ile aynı ülkede yaşamakyan utanç duyulması gerektiği ortaya çıkmıştır. 12 eylül 2010 referandumu 'karanlığın en çok bastırdığı anın güneşin doğmaya en yakın olduğu an.' olarak tarihe geçmiş ve güneş yavaş yavaş 'doğudan' doğmaya yüz tutmuştur. artık darbe heveslisi her postal sahibi, yalaka ve yalayıcı deyyusu şunu o ufacak beyinlerine artık yazmalıdır. 'bu ülke hiç bir zaman babanız malı olmadı olmayacakta!' cumhuriyet'ten bu yana ve en son 'keno' nun darbesi ile gelmiş hatalar bir bir düzeltilmeye güya 'değiştirilmez' onu bırak 'teklif dahi edilemez' denileyen angarya ve ayak bağı olan durumlardan bir an önce kurtulmalı mutlu ve mesut günlere yelken açılmaktadır. bir ironi 'ya sev ya terk et!'
türkiye'yi yöneten insanların ve ülkenin kaderini belirleyen bölgenin, doğu ve güneydoğu bölgesi olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır. doğudan batıya göç eden seçmenleri de unutmamak lazım.
karakterleri yoktur ki özellikleri olsun.
senin beyninin olmama ihtimali ne kadar düşükse o kadar düşük dicem ama, senin gibi bir beyinsizin bir beyninin olmaması yüzünden beyninle kıyaslanmaması gereken bir ihtimaldir.
apolitik bir kişiliğe sahip olup bir bok olmaya karar veremedikten sonra yapılan eylemlerdir. nitekim kişi yada birey kendi özüne dönünce yaptığı şeyin ne kadar aptalca ve ahmakça olduğunu anladıktan sonra yüzseksen derece dönmesi ile son bulur. *
"ulan kültürsüz 'teşekkür ederim' kelimesinin arapçadan 'şükran' kelimesinden geldiğini bilmezmisin" derler adama.
çok haklı bir önermedir. nitekim kemalist çağdaş bir yobazsanız kadın soyunmadığı müddetçe haksızdır.
(bkz: anne)