bugün

sevdiği entry'ler

ona bir şey söyle

“Elimde değil hala seviyorum, elimde değil unutamıyorum” diyen rafet i de “ben sana veda edemem” diyen çağan ı da “Git..me dur ne olursun Gitme kal yalan söyledim” diyen sezen i de sayende çok iyi anlıyorum.

çocuğunuzu özel okulda okutur musunuz

Okutmam.
Her türlü spor sanat aktivitesini desteklerim, gönderirim fakat özel okulun bana göre bir mantığı yok.
Ailesinden alacağı eğitimle okuyacağı kitaplarla zaten belli bir dünya görüşü oluşturabilir, kendini geliştirebilir.
Bunun haricinde ben çocuğumu illa doktor olsun ceo olsun bilmem ne olsun diye doğurmuyorum. Ha kendi isterse zaten olsun, çalışsın, yapsın.
Benim istediğim onun mutlu olması.
Onun mutluluğu da meslek sahibi olmak olursa ne ala, okusun. Olmazsa da zaten özel okula vereceğimiz parayla ona bir gelecek kurarız.

yanlış kişiyle evlenildiğinin anlaşıldığı an

Ölene dek hic geçmeyecek bir pişmanlık yaşatır insana o yüzden ince eleyip sık dokumak lazım evlilik işi şakaya gelmez.

badesum

hoş bir yazar, entrysi bol olsun.

karakter

insanın mayasında olan,ruhu ile birleştiğinde çevresine güzellikler saçan kişiliktir.
Günümüz insanlarında genel itibariyle delik deşik olup,çürümeye yüz tutmuştur.

gurbetten donen duygusuz adam

"Uzman adam" nickiyle geri kalan sözlük hayatına devam edecek olan yazardır. Yabancilik çekmeyin diye nickaltimi hortlattim.

kızları etkilemek için yapılacaklar

(bkz: hiç bir şey)
evet. hiç bir şey. olduğunuz gibi davranın da etkinelecek olan kızı kandırmayın. kibar biri gibi görünüp ilişkiye başladıktan sonra tazmanya canavarı çıkmasın içinizden.
© copyright 2005 - 2026