bugün

entry'ler (181)

ölüme en çok yaklaştığınız an

Ölüme yaklaştığımı sandığım an diyelim. Kapalı alan korkumun olduğunu farkettiğim andı. iş yerindeyim kimse yok tek başımayım. Lavaboya giriyorum ve kilitli kalıyorum. Yanımda telefon yok. Ofise o gün gelecek biri de yok. Sadece yarım saat kaldım içerde ama o yarım saat bana bayılma hissi, kalp çarpıntısı olarak panik atak gibi döndü.

ona bir şey söyle

Bütün duygularımı nasıl tükettiysem sende , ne aşk ne sevgi ne hoşlanma yok devam edemiyorum. Bazen diyorum ya ruhsuz kalpsiz birine dönüştüm yada büyüyorum. Büyüdükçe eksiliyor güzel hislerim her şey yerini mantığıma bırakıyor. Eski çocuksu gözünde parıltı olan halimi özlüyorum , nasıl dönücem bilmiyorum. Sen yolunu çoktan çizdin, bizimde bir yolumuz yoktu tamam ama ben neden şimdi geçmişi bu kadar yaşıyorum o kadar yıl sonra niye rüyalarıma giriyorsun

kuzen kardeştir diyen tip

Bırak birinci derece kuzeni. Kuzeninin kuzeni bile kardeştir akrabadır. Dünyada kız/erkek mi kalmadı

leş gibi ter kokan insanlar

Deodorantın varlığından bir haber olandır.

bugünkü mutsuzluk sebebi

Günlerdir bozmadan devam ettiğin güzel giden diyeti öğlen çikolatalı bisküvi akşamda makarna ile kaçamak yapmak. O muhteşem lezzet sonrası pişmanlık mutsuzluk ağlama isteği.

bir kadın ağzına sıçayım diyorsa

Sinirlenmiştir hakarettir ama gerek var mıdır böyle şeylere.

çalışmayan kadınla evlenilir mi

Eskidendi onlar şimdi çalışmayan kadınla evlenebilecek erkeğin baya yüklü bir maaş almadı lazım canlar.

çocuğunuzu özel okulda okutur musunuz

bulunduğum muhite konuma devlet okulunda olan insanlara da bağlı bir yandan da maddi duruma ama Devlet okuluna gönderip ,özel derslerle kurslarla farklı spor ve aktivitelerle desteklemek daha mantıklı gibi. Okuyacak olan devlette de okur özelde de

aşırı kıskanç sevgili

Birde o kıskançlığın yanında seni manipüle edip yönlendiriyorsa hayatına karışıyorsa kısıtlamalar yasaklar yapamazsın edemezsinler başladıysa kaçın oradan aman diyim uzak olsun.

hoşlanılan kadınla ilk nasıl konuşulur

Kibar ve arkadaşça yaklaş. ilgisi olan bir konuyu biliyorsan oradan da yürüyebilirsin

saç dökülmesini engellemenin yolları

Düşündükçe stres yaptıkça daha çok dökülür en iyisi bir doktora görünmektedir. Saça zarar verebilecek kullanılan saç ürünleri varsa atılmalıdır. Saç kurutma makinesi bile kökleri kurutabiliyor

karadeniz erkekleri

Sen anlat karadeniz dizisi vardı bir ara, keşke hepsi Tahir kaleli gibi olsa

ağlayarak makarna yemek

Makarna olmasa da ağlayarak yemek yemenin yaşanmışlığı vardır.

acı gerçekler

insanlara karşı ne kadar kibar hoşgörülü ve anlayışlı olursan seni o kadar kullanabileceklerini düşünürler. Dirsek göstermediğin sürece senden iyisi yoktur

kadınlar neden evlenmek istemiyor

Evliliğin sorumluluğunu kaldırabilecek bir erkek bulamamaları , ekonomik sorunlar , çevreden duyulan boşanmalarla evliliğe olan inancın azalması , evlilik ve çocuk + çalışma hayatı koşullarının ağır olması , kendi hayatına ailesine arkadaşlarına akrabalarına bile zor yetişiyorken bir de eşinin çevresi ile her şeyin çarpı 2 olması vs vs diyebilirim

sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri

ioçk kombin reyiz seni.

ayrılık acısı geçer mi

Geçebilir ama izi de kalabilir.

atatürk ü sevmeyen türk

Yüz karasıdır.

nisan ayında burçları bekleyenler

Aşk mı oooo almayalım.

evde hayvan beslemek

Muhabbet kuşu, tavşan, ördek, civciv hepsine baktım evimde. Şuanda da bir kedim var onun yeri hepsinden ayrı. Yavruluğundan beri yanımda canım badesum. Bazen moralim bozuk yada üzgünken anlıyor mu bilmiyorum ama gelir kıvrılır yanıma. Tüylerini okşayıp sevmek kadar huzur veren bişey yok. Evin neşesi oluveriyorlar hemen.
© copyright 2005 - 2026