bugün
- göğüs kıllarım çıkmıyor15
- sırrı süreyya önder27
- abdullah öcalan orospu çocuğudur16
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi13
- komşunu kendin gibi sev düşmanını da5
- sözlükteki linç kültürü11
- alman turistlere turist rehberliği4
- sözlüğün kendini tekrar etmeye başlaması4
- güne bir şarkı bırak3
- deccaliyet çağı5
- silver ile evlenecek erkek53
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- dün gece ne oldu12
- supernatural3
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz8
- stt geçmiş kremle intihar etmek4
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- stt geçmiş kondom kullanmak3
- sarapci koala59
- insan olmaya çeyrek kala8
- sözlük yazarlarının yuvaları3
- insan olmaya ceyrek kala4
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması8
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı3
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları8
- arif kocabıyık9
- gocu35
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak11
- popeyes6
- araba sileceği5
- iki tas çorba5
- atatürk den daha iyi cumhurbaşkanı yok2
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- cezerye2
- true'nun çaylak olması4
- sapıklara empati kasan insan5
- fenerin türkiye'yi yine rezil etmesi5
- kurtlar vadisi ünsal2
- islam sosyoloji ve psikolojiyi kabul ediyor mu4
- sözlükteki bayan azlığı6
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası23
- ellerim bos gonlum hos28
- melekler insanlarla nasıl iletişim kuruyor4
- ayak fantezisi3
- müstehcen resim atmak3
- öbür sözlük2
- yazarlar şuan ne yapıyor3
- sözlük sapığı kim5
entry'ler (181)
Ölüme yaklaştığımı sandığım an diyelim. Kapalı alan korkumun olduğunu farkettiğim andı. iş yerindeyim kimse yok tek başımayım. Lavaboya giriyorum ve kilitli kalıyorum. Yanımda telefon yok. Ofise o gün gelecek biri de yok. Sadece yarım saat kaldım içerde ama o yarım saat bana bayılma hissi, kalp çarpıntısı olarak panik atak gibi döndü.
Bütün duygularımı nasıl tükettiysem sende , ne aşk ne sevgi ne hoşlanma yok devam edemiyorum. Bazen diyorum ya ruhsuz kalpsiz birine dönüştüm yada büyüyorum. Büyüdükçe eksiliyor güzel hislerim her şey yerini mantığıma bırakıyor. Eski çocuksu gözünde parıltı olan halimi özlüyorum , nasıl dönücem bilmiyorum. Sen yolunu çoktan çizdin, bizimde bir yolumuz yoktu tamam ama ben neden şimdi geçmişi bu kadar yaşıyorum o kadar yıl sonra niye rüyalarıma giriyorsun
Bırak birinci derece kuzeni. Kuzeninin kuzeni bile kardeştir akrabadır. Dünyada kız/erkek mi kalmadı
Deodorantın varlığından bir haber olandır.
Günlerdir bozmadan devam ettiğin güzel giden diyeti öğlen çikolatalı bisküvi akşamda makarna ile kaçamak yapmak. O muhteşem lezzet sonrası pişmanlık mutsuzluk ağlama isteği.
Sinirlenmiştir hakarettir ama gerek var mıdır böyle şeylere.
Eskidendi onlar şimdi çalışmayan kadınla evlenebilecek erkeğin baya yüklü bir maaş almadı lazım canlar.
bulunduğum muhite konuma devlet okulunda olan insanlara da bağlı bir yandan da maddi duruma ama Devlet okuluna gönderip ,özel derslerle kurslarla farklı spor ve aktivitelerle desteklemek daha mantıklı gibi. Okuyacak olan devlette de okur özelde de
Birde o kıskançlığın yanında seni manipüle edip yönlendiriyorsa hayatına karışıyorsa kısıtlamalar yasaklar yapamazsın edemezsinler başladıysa kaçın oradan aman diyim uzak olsun.
Kibar ve arkadaşça yaklaş. ilgisi olan bir konuyu biliyorsan oradan da yürüyebilirsin
Düşündükçe stres yaptıkça daha çok dökülür en iyisi bir doktora görünmektedir. Saça zarar verebilecek kullanılan saç ürünleri varsa atılmalıdır. Saç kurutma makinesi bile kökleri kurutabiliyor
Sen anlat karadeniz dizisi vardı bir ara, keşke hepsi Tahir kaleli gibi olsa
Makarna olmasa da ağlayarak yemek yemenin yaşanmışlığı vardır.
insanlara karşı ne kadar kibar hoşgörülü ve anlayışlı olursan seni o kadar kullanabileceklerini düşünürler. Dirsek göstermediğin sürece senden iyisi yoktur
Evliliğin sorumluluğunu kaldırabilecek bir erkek bulamamaları , ekonomik sorunlar , çevreden duyulan boşanmalarla evliliğe olan inancın azalması , evlilik ve çocuk + çalışma hayatı koşullarının ağır olması , kendi hayatına ailesine arkadaşlarına akrabalarına bile zor yetişiyorken bir de eşinin çevresi ile her şeyin çarpı 2 olması vs vs diyebilirim
ioçk kombin reyiz seni.
Geçebilir ama izi de kalabilir.
Yüz karasıdır.
Aşk mı oooo almayalım.
Muhabbet kuşu, tavşan, ördek, civciv hepsine baktım evimde. Şuanda da bir kedim var onun yeri hepsinden ayrı. Yavruluğundan beri yanımda canım badesum. Bazen moralim bozuk yada üzgünken anlıyor mu bilmiyorum ama gelir kıvrılır yanıma. Tüylerini okşayıp sevmek kadar huzur veren bişey yok. Evin neşesi oluveriyorlar hemen.