bugün
- yapay zekadan akıl almak3
- sözlük kızı ile kavga etmek3
- ortanca çocuk günü2
- hiçbir servet zamanı satın alamaz15
- çarşaf peçe türbanın hıristiyan kıyafeti olması3
- havanın bir milyon derece olması3
- yani kısaca deriz ki2
- ciddi ilişki yaşayamamak3
- zorunlu eğitim12
- beşer esad kardeşi ve kuzeninin ölüm cezası4
- 6 aylık ev kiralamak2
- imam malik2
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz6
- reenkarnasyon gerçek olsaydı intihar oranları2
- bir şeyler söyle3
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle15
- balık etli kızların zayıflardan daha çekici olması3
- sebahattin şirin14
- pınar altuğ'un prime döneminin bitmesi2
- şeyh galip2
- toprağı bol olsun2
- çerçeve yasa22
- çalışmak özgürlük müdür5
- apo piçtir piç kalacak12
- 1 milyon dolar ama sözlükte nude'un dolaşacak7
- bir erkeği yakışıklı gösteren 3 şey6
- cıvık çift5
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek8
- sözlük yakışıklıların fotoğrafları9
- velvet5
- sözlüğün en tipsiz kız yazarı8
- blackberry6
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu12
- kalp krizi8
- sözlükte kadın yazar olması5
- ekşi sözlük referans18
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı7
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler8
- anın görüntüsü15
- profilini gizli tutma nedeni9
- bu saatte yemek yemek4
- sonbahar2
- canınız sıkılınca ne yapıyorsunuz4
- romelu lukaku7
- sözlük prenseslerinin fotoğrafları4
- arkadaşlar ben şişman miyim4
- malum takımın azalarak bitecek olması6
- tenis oynayan erkek4
- türk milletine kurulan pusu7
- su tabancasından su içen çocuk4
entry'ler (23)
şimdilik mecburen subay traşı diyorum * .
kaydırma olarak yüksekova bölgesine gelindiğinde 3 ay dağda yaşadıktan sonra meydana gelen durumdur.
insanı kendinden geçiren karakter hatta art arda 3 defa izlenildiğinde izleyenlerin birbirleriyle yumruklaşmaya başladıkları bizzat tespit edilmiştir.
apolloyu öldürdükten sonra "if he dies , he dies " sözüyle benliklere kazınmış gerçekte değil ama gönüllerin şampiyonu namı diğer siberian express.
bu dönem açtığı çoğul ortamlı sistemler dersinin 135. saniyede dolmasına sebep olan hoca.
uludağ üniversitesinde makina mühendisliği tarafından verilen elektronik mühendisliğinde okuyan kişiler için seçmeli olarak alınabilecek en kolay ders (ah ulan ah neden daha önce almadım bu dersi ).
Stajımı yaptığım kurum. Gözlemlerimi şu şekilde aktarmama gerekirse "yaptıkları teknik bir iş yoktur.işçiler ve teknisyenler safkan amelelik yapar mühendisler yatar.Kendilerini Bursanın en önemli işini yapan kişiler sanırlar eksiklerini sölediğinizde duymamazlıktan gelirler".
yazarın vatani görevini icra etmek istediği kutsal rütbe.
kesinlikle inanılmaması gereken kızdır.parası çok olsa bile boyle bir alfa üzerine iki kere düşünülmesi gereklidir.
bursanın osmangazi ilçesine bağlı bir mahalledir.menderes zamanında kurlmuştur.genellikle göçmen vatandaşlar yaşar .hürriyet merkez camisi ve meydanı merkesi olrak kabul edilir.çok güzel bir mahalledir
bursanın mudanya ilçesine bağlı beldesidir.havası güzel fakat denizine girdiğinizde üçüncü gözünüzün çıkması muhtemeldir.
sanırsam taşaklı ise hatun olamama durumudur.
son olarak c2 kasasıyla artık sonsuzluğa uğurladığımız 2008 yılı itibariyle üretimi biten yerini insignia denen mahlukatta bırakan efsane otomobil.
dünyanın arebesk olmasıyla aynı durum, sadece daha ticky' si.
beyaz ten 1,70 boy ve kesinlikle iyi ayarlanmış kalça bel kombinasyonu.
Çok uzun süre yaşadığın trakyanın güzide ilçesi kendisi kırklarelinden daha büyüktür.Eskiden 7 mahallesi vardı ama şimdi sayısı oldukça fazla artmış.
kullananların otomobil kullandığını sandığı ancak aslında yerden bitme teneke yığını olan en ufak kasiste ön takımları dağıtan bir garip guruh.
drift yapılmaya çalışıldığında aks yamultan , 100 km\saat ile giderken 70 metrede duramayan , bozuk yollarda giderek böbrek taşı düşürebileceğiniz kullanların büyük çoğunlulunun binek araçı olmadığı ve içlerinde kaldığı için (en azından kendim:D) otomobille yapılacak hareketleri yapmaya çalışarak hayatlarını tehlikeye attıkları , kapalı kasa kamyonet.
Uludağ üniversitesi Elektronik Mühendisliği öğretim elemanıdır.Derslerinde pek birşey anlatmaz anlattığını sandıklarınıda sınavda sormaz.Mikrodalga devre elemanları , radar, mikrodalga uygulamaları , radar tekniği gibi dersler veririr.Notlar kapalı derse açık , açık derse kapalıdır.Nasıl bir cevap kağıdı hazırladığı ise meçhuldur çünkü kesinlikle küsüratlı not vermez.
Her yaz döneminde olduğu gibi bu senede derslerin birleştirileceği söylentisi ayyuka çıktı.Bu sefer kesin gibi ama tabi belli olmaz Uludağ elektronik mühendisliğinde neyin olacağını kimse bilemez