A
azrim1 yıl önce
james woods
`hollywood'` un sağlam karakter oyuncularındandır. her role giden yüzü, kaç yaşında olursa olsun fit duran bedeni ve güçlü oyunculuğuyla sayısız büyük filmde yer almıştır. bir dönem ` b film' ` lerinde aranan oyuncusu olmuştur. yeteneğini belki de … devamını gör
A
azrim1 yıl önce
yılbaşı süslemeleri
Moralimi bozan süslemelerdir. Bizim siteyi caddeyi marketleri birer birer süslemişler hoşgeldin 2019 yazmışlar delleniyorum. Bu yıldan bi bok anlamadım zaten ne ara 2019 oldu mk. Bok gibi bir yıl daha bitti sırada daha boktan bir yıl var.
A
azrim1 yıl önce
insanı ağlatan şeyler
`her şeyin çok pahalı olması`.
A
azrim1 yıl önce
kızın kafasını kesip intihar eden genç
bu ne biçim iş lan gerçek mi bu?
A
azrim1 yıl önce
2008 kokan fotoğraflar
Demet akalının şu albüm kapağı. (img:#2336555)
A
azrim1 yıl önce
çeçenler
kuzey kafkasyanın doğu tarafında , dağıstanla komşu, müslüman dağlı halkı. sayıları 900.000 civarlarında olup beyaz ırka mensupturlar. kendi dillerinde kendilerine nahçu derler. inguşlarla akrabadırlar. bölgedeki en hırçın ve savaşçı toplum oldukla… devamını gör
A
azrim1 yıl önce
çeçenler
kuzey kafkasyanın doğu tarafında , dağıstanla komşu, müslüman dağlı halkı. sayıları 900.000 civarlarında olup beyaz ırka mensupturlar. kendi dillerinde kendilerine nahçu derler. inguşlarla akrabadırlar. bölgedeki en hırçın ve savaşçı toplum oldukla… devamını gör
A
azrim1 yıl önce
coca cola
koyu renkli, karamel aromalı, asitli kola içeceği markası. fazla kullanımı ülser'e yol açabilir.
A
azrim2 yıl önce
çerkes kızları
`8` olarak da adlandırılan güzel kız.
A
azrim2 yıl önce
çerkes kızları
`8` olarak da adlandırılan güzel kız.
A
azrim9 yıl önce
yaran youtube yorumları
her geçen gün daha bi yayılan bu sitede yapılan yorumlar da en az videolar kadar zevkli hale gelmeye başlamış gördüğüm kadarıyla.. videoyu değil de diğer yorumları yorumlayanlar hele gülme krizine sokabiliyor bazen.. gerçekten de video kadar zevk ver… devamını gör
A
azrim9 yıl önce
kadınların miras durumunda erkeklerden az alması
Kısmen mantıklı olan şeydir şöyleki örnek vermek gerikirse ben babamın çeşmedeki evini enişte beye yedirtmem ha ev benim diyip de almamazlık yapmam isterse evde sonsuza kadar otursunlar topu bende olduğu sürece fark etmez. Şuda unutulmamalıdır aslola… devamını gör
A
azrim9 yıl önce
ios 10
Beklenildiği kadar büyük bir güncelleme değildir. Genel olarak aşağıdaki başlıkların geliştirilmesini sağlar. Çoklu kullanıcı desteği Ses denetimi 3D Touch Yeni Apple Music tasarımı Apple HomeKit Siri ve sesli posta
A
azrim9 yıl önce
furkan palalı
best model of turkey 2011 adayı. birinci olması olası.
© copyright 2005 - 2026