bugün
- diyetteyiz uludağ sözlük11
- ağzına verilmek istenen kızın ağzına almaması15
- nervio16
- adolf hitlerin adamın dibi olması9
- ciddi ciddi mehdi gelecek diyen insan9
- kaçak elektrik tüketimi yüzde 94 olan bölge9
- evli erkeklerin çekici olmasının nedeni5
- sevgilisini telefona hıdır diye kaydeden erkek3
- kürt devleti8
- sigara içen erkeklerin daha çekici olması18
- true denen hadsiz namussuz karaktersiz5
- ctrlx istesin anında nikahı kıyarım8
- velvet44
- puura10
- ukrayna rus savaşını dört yıl sürdüren batı dır6
- uludağ sözlük gazozu7
- gizemli sözlük yazarları5
- aşık olmayı bırakmak4
- puura yetkili olsun kampanyası6
- true yahudi mi10
- orta asyalı olmayan türk2
- habire1239
- sütyen takılan memenin boğulması3
- ben eskiden birinci nesildim6
- eşinizi haluk levent'in evine yollar mısınız3
- 7 şişe eker çilekli kefir içmek6
- chp'nin barajı aşacak olması2
- en merak ettiğin ulu yazarı4
- yeni parti24
- lezbiyenler kız hakkımızı yiyorlar7
- çekingen nazik saygılı erkek sevilir mi sorusu13
- pompeii de eli sikinde taş olan adam5
- mastürbasyon yapmayı unutmayın10
- ahmet sezer bey4
- true ile bacanak olmak2
- buzlu çorba4
- nick uzunluğu ile zeka arasındaki ters orantı6
- irfan can kahveci gerard lampard'a dönüşür mü4
- arkadaşlar bakar mısınız9
- insan olmaya ceyrek kala9
- buzlu salata yapmak4
- true vs yagmurcu12
- cumhuriyet halk partisi11
- haluk levent vs serdar ortaç9
- fake hesapların sahibi6
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir7
- 8 temmuz 19932
- seri gizli artı oy veren meleğin yapay zeka olması4
- kızların keko erkek seviyoruz demesi13
- bir yazara uzaktan aşık olmak5
entry'ler (163)
bunlardan birine öğrenci halimle bastım kredi kartını girdim. sınırsız alkol, meyve, yemek, içecek, playstation. facefood zincirlerinin kıçı kırık menüsüne 35 lira istediği yerde ben yemek, içecek, meyve, alkol, tatlı, ps, wifi, pc hizmetine toplamda 30 tl verdim ve bunların hepsi sınırsız istediğin kadar kullanabilirsin. bu da benden minik bi tavsiye olsun.
kalkmasına daha 20 dakika varken anne ve kızın otobüse soğanlı dürümle gelip, yiyip ve otobüsü koca bir koku tenekesine çevirmeleri dışında güzel geçeceğini umduğum yolculuk.
orada kurulmuş olan medeniyet hakkında önceden bilgi alıp giderseniz belki bi anlam ifade eder değil mi zeki arkadaşım? hatta hiç bilgi almadan da giderseniz oradaki yaşanmışlıkları hayal etmek bile müthiş bir zevk verir insana. bakmak ve görmek arasındaki fark bu oluyor işte.
görsel
akçakoca limanı.
akçakoca limanı.
insanlara güvenmiyorum.
es-es in almasını dilediğim maç.
ulan okulu eskişehir'de kazanınca sevinmiştim, maçlara gideriz diye. peki ne oldu? o sene kümeye düştü es-es. kurban olayım al şu maçı es-es.
ulan okulu eskişehir'de kazanınca sevinmiştim, maçlara gideriz diye. peki ne oldu? o sene kümeye düştü es-es. kurban olayım al şu maçı es-es.
utandıran hadise.
mesela ben de öyle şu an. bi bakmışım ben bu kıza takılı kalmışım, mesajlaştığı çocuktan bahsedince mideme kramplar girmiş, sinirden evde dört dönüyormuşum. yapılacak tek şey adam gibi arkadaşlığı bitirip, bir insan tarafından iyi hatırlanmak olacak herhalde. bunun acısı bu gece beni bitirir sözlük.
edit: yanlış harf düzeltildi.
edit2: şimdi siz burada bize iğrenç falan ayağı çekiyorsunuz eyvallah da bu elde olan bir durum değil arkadaşım. bak ne yazmışım, böyle bir olaydan duyduğum utançtan dolayı arkadaşlığımı bitirip, bir insan tarafından iyi hatırlanmak istediğimi söylemişim. bu bence iğrençlik değil yapılacak en doğru hareket olacaktır.
mesela ben de öyle şu an. bi bakmışım ben bu kıza takılı kalmışım, mesajlaştığı çocuktan bahsedince mideme kramplar girmiş, sinirden evde dört dönüyormuşum. yapılacak tek şey adam gibi arkadaşlığı bitirip, bir insan tarafından iyi hatırlanmak olacak herhalde. bunun acısı bu gece beni bitirir sözlük.
edit: yanlış harf düzeltildi.
edit2: şimdi siz burada bize iğrenç falan ayağı çekiyorsunuz eyvallah da bu elde olan bir durum değil arkadaşım. bak ne yazmışım, böyle bir olaydan duyduğum utançtan dolayı arkadaşlığımı bitirip, bir insan tarafından iyi hatırlanmak istediğimi söylemişim. bu bence iğrençlik değil yapılacak en doğru hareket olacaktır.
para. bireysel olarak demiyorum, toplumumuz için diyorum. giderek fakirleşen bir topluma dönüyoruz.
otizmli öğrencilerde problem davranışa yönelik, etkili bir davranış değiştirme yöntemidir. betimleyici cümle, yansıtıcı cümle, yönlendirici cümle, kontrol cümlesi,doğrulayıcı cümle, işbirlikçi cümle gibi aşamaları vardır.
naif ruhlu insanların naif müzik aleti. huzur verir.
gölcük milli parkı/bolu
görsel
görsel
kanlıkavak/eskişehir
görsel
görsel
hayatımızın ortalama 70 yıllık serüveninin 70 yılını okuyarak geçirsek bile, dünyadaki bilgiye kıyasla hep "az bilen" olacağımı bilmek.
odunpazarı/eskişehir.
görsel
görsel
dün eskişehir'de gördüm çaycı hüseyin'i. fotoğraf çekinebilir miyiz diye sorduğumuzda hiç kırmadan güler yüzle karşıladı bu isteğimizi. bir ricası vardı ama. kardeşim paylaşırken kötü yorum yazmazsanız sevinirim dedi. yapmayın lan bunu kimseye. o kadar görmüş ki bu kötü yorumları, dalga geçenleri. artık dile getiriyor. fiziksel görüntü gelir geçer arkadaşlar. unutmayın ki bizler insanız duygularımız var; kırabiliriz, kırılabiliriz.
garip bir aldatılmışlık hissiyle uyandım.
bugün 2 nisan. otizm hakkında farkındalık oluşturabilmek için bugün mavi giyinebilirsiniz . ayrıca tohum otizm vakfının ücretsiz otizm portalında kendinizi geliştirebilir, otizm eğitimi hakkında -neredeyse bir özel eğitim öğretmenine anlatılan bilgilerin hepsi anlatılıyor bu platformda- başarı belgesi alabilirsiniz.
Edit: yukarıda otizmin genetik bir hastalık olduğu ve 45 yıl içerisinde inanılmaz bir artış gösterildiği yazmakta. Otizm tanısının artış sebebi geliştirilen tarama/tanılama ölçek ve araçlarının niteliğinin artmasıdır. Yani önceden öğrenme güçlüğü tanısı alan öğrencilerin aslında otizm tanısı alması gerekiyordu. günümüzde ölçekler ve araçların geliştirilmesiyle Otizm tanısı alan çocuk sayısı artmakla beraber özel eğitim alanında yaşanan gelişmeler bu çocukların eğitilebilir olduğunu göstermektedir.
Edit: yukarıda otizmin genetik bir hastalık olduğu ve 45 yıl içerisinde inanılmaz bir artış gösterildiği yazmakta. Otizm tanısının artış sebebi geliştirilen tarama/tanılama ölçek ve araçlarının niteliğinin artmasıdır. Yani önceden öğrenme güçlüğü tanısı alan öğrencilerin aslında otizm tanısı alması gerekiyordu. günümüzde ölçekler ve araçların geliştirilmesiyle Otizm tanısı alan çocuk sayısı artmakla beraber özel eğitim alanında yaşanan gelişmeler bu çocukların eğitilebilir olduğunu göstermektedir.
Kütüphanesinin lavabolarına 2 yıldır peçete koyamayan okul. Gidip söylediğimizde, devlet tasarruf politikalarından dolayı rektörlük peçete yollayamıyormuş. Devlet bir peçete yollayamıyorsa kapatın gitsin o zaman o okulu? Islak ellerle o kitaplara dokunuluyor, hiç mi içiniz sızlamıyor?
Niye ön yargılı yaklaşıyorsunuz? günümüzde çocukluktan dünya starı olanlar yok mu? Bu kızın üzerine gereksiz fazla gidiliyor bence.
Daha önce hiç denenmemiş, dünyada ilk olan bir sisteme geçmektense; denenmiş, başarısı kanıtlanmış başka sistemleri tartışmak daha mantıklı olacağından hayır denilebilir.