bugün
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması7
- çingeneyle sevişmek6
- sözlük kimsenin tekelinde değildir9
- trt'nin devre arası konserini göstermemesi4
- kasiyer kızdan hoşlanmak10
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı57
- tememda kenka nalaka11
- dune5
- nervio10
- istanbul un çok pahalı olması7
- kadınlar şaire aşık olur müteahitle evlenir3
- bu mesajı 10 kişiye göndermeyelerin durumu4
- slavko vincic7
- oğuzhan uğur13
- çift taraflı testis kanseri teşhisi8
- allah başımızdan erdoğan'ı eksik etmesin7
- bir yıldız duruyordu aniden hareket edip gitti4
- zamanbaba mokv dir6
- iphone 11'in yeni iphone 6 olması2
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması2
- sözlüğe fake nickle gelip yazarlara hakaret etmek5
- uyku bozukluğu2
- truenun yetkili olması7
- eski eşin hesabı3
- karaağaç meydanında çuçulara dikala diye bağırmak3
- messi uzaylı panpa goat amk2
- gammazlık8
- bir kıza sevgilin var mı diye sormak7
- canim benim cok tatlisin4
- bot'un feyki olması2
- dhalsim9
- arkadaşlar görüşürüz2
- düşünüyorum2
- gonulden bagli5
- erdoğan giderse akepe bürokrasisi ne olacak7
- 2990 tl tutan rakama düz 3000 çek demek2
- arjantin'in 90 dakikada tek şutunun olmaması6
- ülfet2
- true nickli yazar16
- kitap okumak2
- bulgara kumara gitmek2
- sigaranın son fırtını alırken ağzın yanması3
- kız görünce karakter değiştiren erkek2
- 15 mayıs gecesi3
- hoşlanıp da söyleyememek2
- epimiz edirneliyiz ba2
- oyna kızım şıkşıkı şık şık zıpla kızım2
- edirneli olmak2
- true nickli namussuz kadın düşkünü5
- odyssey3
entry'ler (147)
Savcı iki ülkenin arasında anlaşmasını gerekçe göstererek davanın düşürülmesini istedi.
basılan yerlerin toprak deyip geçilmeyeceği ülke.
son günlerde gündemde olan şangay ilişkileri bölümü.
yeryüzünün "öğretmeni olabilmek" için, gökyüzünün "öğrencisi olmak" lazım.
siz kimseniz istanbul odur.
nefes almadan hayat olmaz.
alcatel one touch max db. gazeteden alma.
Allah'a emanet yaşamaktır.
Petrol fiyatları.
Büyümek.
Faizin adını kar payı, kar oranı yapmış sözde islami kurumlardır.
içinde en çok hain bulunup, yıkılmayan ülkeler alanında dünya lideri bir ülkedir.
Nesli tükenen maymun türüdür.
Gerçeğin yalan olduğu ülkelerdir.
Yaralı esiri tedavi ettirmek.
bazı başlıklar altında peygamber efendimize sürekli hakaret, küfür eden tipler var. inanıp-inanmamak size kalmış. ancak neden saygısızlık yapıyorsunuz. saygısızlığın ötesinde hakaret ediyorsunuz. bir o kadar garip olan şeyde buna karşı yeterince tepkinin olmaması.
inanıp inanmamak onlara kalmış olsa da asla ve asla hakaret ettirmeyeceğiz. hakaret eden mahlukatlar asla saygı beklemesinler. hadlerini bilecekler. bilmiyorlarsa bildireceğimizden tüm sözlük aleminin haberi olsun. duyanlarda duymayanlara duyursun. ben duymamıştım demek yok!!!
inanıp inanmamak onlara kalmış olsa da asla ve asla hakaret ettirmeyeceğiz. hakaret eden mahlukatlar asla saygı beklemesinler. hadlerini bilecekler. bilmiyorlarsa bildireceğimizden tüm sözlük aleminin haberi olsun. duyanlarda duymayanlara duyursun. ben duymamıştım demek yok!!!
Öğretilmesine müsade mi ediyorlar. Okullarda din dersini 1 saat fazla verelim deseler laiklik elden gitti nutku atıyorlar.
Kesemeyecekler. Neyse cevabı vereceğiz. Bu sözlükte ne düşündüğün neye inandığın kimseyi ilgilendirmez. Ama saygı duyacaksın. Peygamber efendimize hakarette nedir lan. Şerefsiz, imansız hakaret ediyor. Edemezsin kardeşim. Et-tir-me-ye-ve-ğiz. imanlı yazar kardeşlerimizle beraber. Biz maymunlara hakaret ediyor muyuz?
Bu sözlük sayfaları altında peygamber efendimize sürekli hakaret, küfür eden tipler var. inanıp-inanmamak size kalmış. Ancak neden saygısızlık yapıyorsunuz. Saygısızlığın ötesinde hakaret ediyorsunuz. Bir o kadar garip olan şeyde buna karşı yeterince tepkinin olmaması.
inanıp inanmamak onlara kalmış olsa da asla ve asla hakaret ettirmeyeceğiz. Hadlerini bilecekler. Bilmiyorlarsa bildireceğimizden tüm sözlük aleminin haberi olsun. Duyanlarda duymayanlara duyursun. Ben duymamıştım demek yok!!!
inanıp inanmamak onlara kalmış olsa da asla ve asla hakaret ettirmeyeceğiz. Hadlerini bilecekler. Bilmiyorlarsa bildireceğimizden tüm sözlük aleminin haberi olsun. Duyanlarda duymayanlara duyursun. Ben duymamıştım demek yok!!!
6 kasımda 6-0 biten maç, 20 kasımda 2-0 biter.