bugün
- tanımadığınız birinin sorunlarını önemser misiniz12
- götten bacaklı erkek4
- bu saatte uyanan insanın amacı4
- imf den borç almayı zenginlik sanan malum zihniyet7
- ekonomi kötüyse neden ekonomimiz büyüyor11
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri28
- motorine 8 24 tl zam gelmesi13
- supangle ve puding in farkları3
- mantı13
- sarapci koala65
- habire1221
- kısa ve vurucu yazmak6
- asılacak olsanız son sözünüz ne olurdu9
- sporcu motorcu müzisyen ve uzun boylu olmak5
- gün tabağı6
- apo piçtir piç kalacak8
- sözlükte fosilleşmek6
- türklerin en sevdiğiniz yönü6
- ellerim bos gonlum hos29
- filenin sultanları yarı finalde8
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz24
- dürüst olun sözlükte kaç hesabınız var7
- özel mesajları ifşa edecek kadar ucuz olmak6
- 11 aydır yazmayan flört ne yapıyordur sorunsalı9
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar12
- çocuğunuzun olduğunu hayal edebiliyor musunuz5
- arif kocabıyık16
- deniz gül6
- bir bela geliyor8
- niğde de restorana girip dayak yemek5
- oğlunuza bedelli yaptırır mısınız5
- silver ile evlenecek erkek52
- lahmacun9
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci8
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- devlet bahçeli8
- orospu çocuğu abdullah öcalan4
- hoşlandığın kızın komünist çıkması9
- süper yapay zeka üretildi ve aramızda dolaşıyor6
- 3 eylül 2026 türkiye almanya voleybol maçı7
- istanbul ve bütün türkiye ev kiraları ne olacak6
- insan olmaya ceyrek kala15
- saraca096
- ben sizin anonim11
- skoda fabia alınır mı5
- duş alıp uyumak2
- silvermist9
- doların sadece türkiye de yükseldiğini sanan solcu4
- keloğlanın sultanın kızına kafayı takması4
entry'ler (440)
wes anderson.
Irkçı bireylerin beyanıdır. Desteklememekle birlikte bu bireylerin bu düşüncelerinin uzun vadede ortaya çıkarabileceği sorunları düşünmediklerini düşünmekteyim.
Sevgili dostlar anlaşamadığımız nokta şu bu helikopterlerin tasarım hakları tamamen bize ait yani sanıldığı gibi satış yapmak için amerikadan izin almamıza gerek yoktur. Tasarım hakları bize ait olduğu için gerekli anlaşmaları yapıp herhangi bir parçayı başka bir tedarikçiden tedarik edip satışını sorunsuz gerçekleştirebiliriz. Zaten ülkelerin bu tip platformları üretmesindeki amaç da budur. Ürünün kendisinden çok tasarım haklarına sahip olma durumu.
Şahsıma göre oyunculara hakaret eden bir oyundur kendisi.FPS sorunu var yani optimizasyonu leş gibi(işlemci ve ekran kartına anlamsız bir yük bindiriyor)
ayrıca aim (yani hedef alma sistemi) 2000 lerin baslarindaki hatta belki de 90 larin sonlarındaki oyunlardan bile daha kötü bir hikâyesi yok, vuruş hissi yok.insanların bu oyuna neden bu kadar bağlı olduğunu anlayamıyorum. ikinci bir Metin2 hadisedir.
ayrıca aim (yani hedef alma sistemi) 2000 lerin baslarindaki hatta belki de 90 larin sonlarındaki oyunlardan bile daha kötü bir hikâyesi yok, vuruş hissi yok.insanların bu oyuna neden bu kadar bağlı olduğunu anlayamıyorum. ikinci bir Metin2 hadisedir.
kadınları mutlu etmeye çalışan insan sorusudur.
kadın değil de insan olarak görülüp bu önşart ile davranıldığında çok hoş sonuçlar elde edilebilir.
kadın değil de insan olarak görülüp bu önşart ile davranıldığında çok hoş sonuçlar elde edilebilir.
idam cezası geldiğinde asma yetkisi de bana gelmiş olmayacağından kimseyi asamazdım.
Biliyorum halen güzelsin sen,hem senin güzelliğin öyle makyajdan,elbiseden, süsten değildi o yüzden güzelsin ya.saclarin nasil ellerimin cok ihtiyacı var saçlarına sonra yanakların tabi bide saçma bi parfümün vardı sadece senin teninde bu kadar güzel kokan o saçma parfüm mesela.sonra belin vardi bel kıvrımın yaratıcının büyüklüğünü kanıtlayan bel kıvrımın... neyse siktir et ben sigarama devam edeyim sen yeni sevgiline günaydın mesajı at, ben de yeni sevgilimin yanına gideyim.
murathan mungan - aşkın cep defteri
cemal Süreya - sevda sözleri
ama samimi bir tavsiye isterseniz kadınlar her adamın okuduğu şiirden hoşlanmaz kaldı ki her şiir her zaman okunmaz şiir kitabından ziyade hangi şiirleri okuman gerektiğini seçmen gerekir ve her kadın da şiirden hoşlanmaz kadınları etkilemek şiir okumaktan da geçmez bunun için başka bambaşka şeyler gerekli.deneyin kendiniz bulun.
cemal Süreya - sevda sözleri
ama samimi bir tavsiye isterseniz kadınlar her adamın okuduğu şiirden hoşlanmaz kaldı ki her şiir her zaman okunmaz şiir kitabından ziyade hangi şiirleri okuman gerektiğini seçmen gerekir ve her kadın da şiirden hoşlanmaz kadınları etkilemek şiir okumaktan da geçmez bunun için başka bambaşka şeyler gerekli.deneyin kendiniz bulun.
bahsedilen şey işte çalışma süresi ise ortalama 4-5 saat.
mineral water.
benimdir ayrica, tasarım bölümü öğrencisi, 1.83 boylu, kıvırcık saçlı, az çok kültüre sahip iyi konuşan ingilizcesi olan yazlari bir tur sirketinde rehberlik yapan bir tipim.
ada, dans, mutluluk.
sonra o kerhaneden alınan vergi ile insanlara ibadethane yapalım ne bileyim yardım edelim hayat kadınlarını muayne edelim karne verelim oooo ne bileyim böylen ipne gibim pezevenk gibi bi devlet olalım.
çok derin üzücü bir anısı olan bir murathan mungan şiiridir.
Karabük Üniversitesinde 2. sınıf öğrencisi olduğum bölümdür eğer karabükte bu bölümü okumayı düşünen varsa mesaj kutumu renklendirebilir.
Nancy Sinatra - Lady Bird.
resmi olarak ekşi tarafından gorevlendirilen zaal ın samsuna ayak basmasi ile.
küfür ve tokat yemesi muhtemeldir. hayır ırkçı değilim herhangi bir ırk diğerinden üstün değildir. fakat kürt üfusuun yoğun olduğu bir yerde büyüdüm kültürlerini biliyorum.
hangi yazım/yazılarım yahut hangi fikrim işsiz sapsız bir tip olduğum kanısına vardırdı sevgili yazar arkadaşımı merak konusudur.