bugün
- darwinin ateist olmaması8
- almanya da 199 euro'ya satılan alanya tatili10
- ibb'nin soyulup soğana çevirilmesi8
- günün yorgunluğunu alan şeyler12
- rus kızlarına ilgisi olmayan türk erkeği23
- batman vs superman15
- keyfi verilebilen çaylaklık süresi sorunsalı10
- anın görüntüsü10
- ellerim bos gonlum hos10
- ıq seviyesi 130 ve üstü yazarlar tam liste8
- kitap okumak12
- sözlüğün aptalları sıralı tam liste13
- asgari ücret 52bine çıksa kiralar da 15 bine çıkar20
- en son ne yediniz22
- şaka maka 2025 yılında hala komünist olması11
- 3 polis şehit eden teröristin serbest kalması9
- yazarların özlediği şeyler10
- 23 mayıs 2025 fenerbahçe beko panathinaikos maçı16
- sucuklu yumurta8
- gecenin şarkısı8
- lgbt denilen sapkınlık vahim boyutlara ulaştı14
- taşak traşı olmak20
- shawarma8
- her şeye amk diyen tip14
- yaz geliyor heyoo8
- yapılacak tek şey siyonistleri tek tek öldürmek9
- kadınınız mini etek giyebilir mi8
- her entrynin sonuna evet yazan yazar11
- israil'e en çok mal satan beş ülke9
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası27
- sevismek10
- evlenmemek için nedenler11
- filistinlilerin dedeleri topraklarını sattı8
- göte epilasyon yaptırmak11
- yunan halkına düşman değilim10
- töre dizileri12
- kaldırımdaki taşa tecavüz eden adam12
- evlenilecek adam modeli8
- askim orasi degil diyen kadin8
- alkol dostunuzdur9
- kaç yaşındasın18
- sevgilisi olmayan sözlük kızları tam liste15
- allah ın ahirette baldırını göstermesi8

entry'ler (440)
wes anderson.
Irkçı bireylerin beyanıdır. Desteklememekle birlikte bu bireylerin bu düşüncelerinin uzun vadede ortaya çıkarabileceği sorunları düşünmediklerini düşünmekteyim.
Sevgili dostlar anlaşamadığımız nokta şu bu helikopterlerin tasarım hakları tamamen bize ait yani sanıldığı gibi satış yapmak için amerikadan izin almamıza gerek yoktur. Tasarım hakları bize ait olduğu için gerekli anlaşmaları yapıp herhangi bir parçayı başka bir tedarikçiden tedarik edip satışını sorunsuz gerçekleştirebiliriz. Zaten ülkelerin bu tip platformları üretmesindeki amaç da budur. Ürünün kendisinden çok tasarım haklarına sahip olma durumu.
Şahsıma göre oyunculara hakaret eden bir oyundur kendisi.FPS sorunu var yani optimizasyonu leş gibi(işlemci ve ekran kartına anlamsız bir yük bindiriyor)
ayrıca aim (yani hedef alma sistemi) 2000 lerin baslarindaki hatta belki de 90 larin sonlarındaki oyunlardan bile daha kötü bir hikâyesi yok, vuruş hissi yok.insanların bu oyuna neden bu kadar bağlı olduğunu anlayamıyorum. ikinci bir Metin2 hadisedir.
ayrıca aim (yani hedef alma sistemi) 2000 lerin baslarindaki hatta belki de 90 larin sonlarındaki oyunlardan bile daha kötü bir hikâyesi yok, vuruş hissi yok.insanların bu oyuna neden bu kadar bağlı olduğunu anlayamıyorum. ikinci bir Metin2 hadisedir.
kadınları mutlu etmeye çalışan insan sorusudur.
kadın değil de insan olarak görülüp bu önşart ile davranıldığında çok hoş sonuçlar elde edilebilir.
kadın değil de insan olarak görülüp bu önşart ile davranıldığında çok hoş sonuçlar elde edilebilir.
idam cezası geldiğinde asma yetkisi de bana gelmiş olmayacağından kimseyi asamazdım.
Biliyorum halen güzelsin sen,hem senin güzelliğin öyle makyajdan,elbiseden, süsten değildi o yüzden güzelsin ya.saclarin nasil ellerimin cok ihtiyacı var saçlarına sonra yanakların tabi bide saçma bi parfümün vardı sadece senin teninde bu kadar güzel kokan o saçma parfüm mesela.sonra belin vardi bel kıvrımın yaratıcının büyüklüğünü kanıtlayan bel kıvrımın... neyse siktir et ben sigarama devam edeyim sen yeni sevgiline günaydın mesajı at, ben de yeni sevgilimin yanına gideyim.
murathan mungan - aşkın cep defteri
cemal Süreya - sevda sözleri
ama samimi bir tavsiye isterseniz kadınlar her adamın okuduğu şiirden hoşlanmaz kaldı ki her şiir her zaman okunmaz şiir kitabından ziyade hangi şiirleri okuman gerektiğini seçmen gerekir ve her kadın da şiirden hoşlanmaz kadınları etkilemek şiir okumaktan da geçmez bunun için başka bambaşka şeyler gerekli.deneyin kendiniz bulun.
cemal Süreya - sevda sözleri
ama samimi bir tavsiye isterseniz kadınlar her adamın okuduğu şiirden hoşlanmaz kaldı ki her şiir her zaman okunmaz şiir kitabından ziyade hangi şiirleri okuman gerektiğini seçmen gerekir ve her kadın da şiirden hoşlanmaz kadınları etkilemek şiir okumaktan da geçmez bunun için başka bambaşka şeyler gerekli.deneyin kendiniz bulun.
bahsedilen şey işte çalışma süresi ise ortalama 4-5 saat.
mineral water.
benimdir ayrica, tasarım bölümü öğrencisi, 1.83 boylu, kıvırcık saçlı, az çok kültüre sahip iyi konuşan ingilizcesi olan yazlari bir tur sirketinde rehberlik yapan bir tipim.
ada, dans, mutluluk.
sonra o kerhaneden alınan vergi ile insanlara ibadethane yapalım ne bileyim yardım edelim hayat kadınlarını muayne edelim karne verelim oooo ne bileyim böylen ipne gibim pezevenk gibi bi devlet olalım.
çok derin üzücü bir anısı olan bir murathan mungan şiiridir.
Karabük Üniversitesinde 2. sınıf öğrencisi olduğum bölümdür eğer karabükte bu bölümü okumayı düşünen varsa mesaj kutumu renklendirebilir.
Nancy Sinatra - Lady Bird.
resmi olarak ekşi tarafından gorevlendirilen zaal ın samsuna ayak basmasi ile.
küfür ve tokat yemesi muhtemeldir. hayır ırkçı değilim herhangi bir ırk diğerinden üstün değildir. fakat kürt üfusuun yoğun olduğu bir yerde büyüdüm kültürlerini biliyorum.
hangi yazım/yazılarım yahut hangi fikrim işsiz sapsız bir tip olduğum kanısına vardırdı sevgili yazar arkadaşımı merak konusudur.