bugün
- 1 saatte 10 bira içmek13
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek12
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey5
- velvet vs nervio19
- sözlük kızlarının kombinleri19
- otomobile ek vergi4
- ingilterede çocuklar açlıktan silgi yiyor5
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
- teröriste o da insan demek4
- velvet12
- nervio11
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı59
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması11
- özgünlüğün faydasız olması5
- slavko vincic15
- 9 ağustos 2026 bodrumspor bursaspor maçı2
- tatlı krizim geldi2
- yazık oldu yarınlara3
- bana yalan söylediler3
- hırt2
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- chp'ye oy vermiş yazarlar4
- ben sana vurgunum3
- true hanın gazabı9
- enişte senin dobloyu naptın sattınız mı4
- sevilince şımaran kızlar2
- cinni uyanış2
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması8
- iranın bir türlü barış anlaşmasına yanaşmaması12
- dana kuzu kıyma döner2
- vurgun yemek3
- playstation 13
- bu mesajı 10 kişiye göndermeyelerin durumu7
- tememda kenka nalaka10
- hayran olunan yazarin entrylerini takip etmek3
- sözlük kimsenin tekelinde değildir9
- siyah taytlı bacakları okşarken meme emmek2
- domuz eti3
- çağla idi2
- 6 aydan uzun üyelerin çaylak olmaması4
- bumble2
- bit pazarı2
- yazarların adına başlık açılması3
- cv ye uludağ sözlük yazarı yazmak3
- dune6
- tarla bellemek3
- silinmesi gereken yazar varsa buyurun4
- çingeneyle sevişmek6
- bugün sözlük b k gibi3
entry'ler (6)
Ayrıldığı gün fırtınalar kopacağı kesin, Herseyini katan ve bu kulube gercek degerler veren tel futbulcu. Benim gibi fenerbahcelilerin coğunun bu konuda aziz ve kocaman gidinceye dek FB uzak duracağımı biliyorum.
D&R a girdiğinizde altın parıtılarıyla dikkat çeken çıktığı 5. günün sonunda 250 binlik satışa ulaşmış, Unkapanındaki durgunluğu bitirip günsonunda o anda depodaki 1000 adet albüm için tekme tokat kavgalar edilen albüm.
Çalışmalarına 1 sene öne başladığı her sanatcıya albüme katılmaları için özel 45 lik albüm tasarımında davetiyeler yollandığı ve Türkiyenin başarılı 33 sanatçının albümde yer almayı kabul ederek imzalarını attığı güzel eser.
Orhan Gencebay ile Bir ömür albümünün tasarımlarını Tooneffects Animasyon Stüdyosu yapmış ,Prodüksiyonunu Poll Production Polat Yağcı üstlenmiştir. Tahmini satış hedefinin 750 bin olacağını düşünüyorum.
Çalışmalarına 1 sene öne başladığı her sanatcıya albüme katılmaları için özel 45 lik albüm tasarımında davetiyeler yollandığı ve Türkiyenin başarılı 33 sanatçının albümde yer almayı kabul ederek imzalarını attığı güzel eser.
Orhan Gencebay ile Bir ömür albümünün tasarımlarını Tooneffects Animasyon Stüdyosu yapmış ,Prodüksiyonunu Poll Production Polat Yağcı üstlenmiştir. Tahmini satış hedefinin 750 bin olacağını düşünüyorum.
Mazot 50 lira da olsa oy verecek koyun sürüsüdür. Arabası zaten yoktur, gecinemiyordur, sorumlulukları yoktur, duyarlılığı yoktur, sürüden ayrılamaz, takım tutar gibi adam tutar, düşünmemek aşılanmıştır, küçük beynine işlev ve görevler verilmiştir ( 3 , 5 cocuk kesmez) , vesaire vesaire vesaire...
Bir şehir efsanesidir. Böyle birini çatıda yakalayan gören veya yolunmuş tüylerine rastlayan olmamıştır. Bu kadar ucuza olmasının nedeni türk müteşebbislerinin tembelliğidir. Çatıya çıkıp, denizde tuzak kurup yakalayıp yolmaktansa. Hazır dışkı, artık ne varsa gıdaya benzetip kakalamak daha kolaydır. Ispat etraftaki martı sayısı...
Kullanılıp kenara bırakılan ve sömürülen birini daha yetiştirmekse; empreyalistler için dert değil. 5 dk da bir kaset iki haber yenisini yetiştirmek an meselesi...
Üzerinizde veya düşüncenizde ne olursa olsun, duygusal dürtülerin herşeyi yokettiği, hiçe saydığı ve doğal isteklerin ortaya çıktığı bir videodur. Yetişme şartlarının ve bulunduğu ortamların dayatmasının yanlışlığıdır.Karşıt görüşlü olmak veya yandaş olmak değil objektif bakma gerektiğinde görülecek bir durumdur. Hanginiz bunu yaşamamıştır ki...Kayalık ve kapalı bir mekan farketmez.