bugün
- 1 saatte 10 bira içmek19
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- erkeklerin giderek feminenleşmesi5
- tembel ve çalışmayan insan16
- bira cips4
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- aga be şarkılar4
- sözlük kızlarının kombinleri20
- yıllık izin2
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- taksim'e ikinci eyfel kulesi3
- aylık 470 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- velvet vs nervio19
- mezarlıkları sevmek5
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması5
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- ktç birader4
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- lahmacun4
- selam sözlük4
- manyak olmaya karar verdim9
- alparslan türkeş kadir mısıroğlu ilişkisi2
- laptop2
- aşkın nur yengi2
- nickaltı açılmamış yazarlar2
- uludağ sözlük görsel ekleme sorunu2
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- arkadaşlar neden bu kadar salaksınız5
- almanya da hangi partiyi seçerdiniz5
- elektrikli araba2
- pkklıları itlaf etmek2
- velvet12
- slavko vincic15
- nervio11
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri5
- instagram2
- mezarlıktan geçerken ölülere selam vermek2
- türkiyeden siktirolup gitmek5
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip3
- en son ne yediniz2
- jubel feat aleyna tilki diamonds2
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
- sigaraların eskiden daha pahalı olması2
- hırt5
- otomobile ek vergi5
- kıbrıs2
- 20 temmuz 1974 kıbrıs barış harekatı'nın başlaması2
- ingilterede çocuklar açlıktan silgi yiyor5
entry'ler (6)
Ayrıldığı gün fırtınalar kopacağı kesin, Herseyini katan ve bu kulube gercek degerler veren tel futbulcu. Benim gibi fenerbahcelilerin coğunun bu konuda aziz ve kocaman gidinceye dek FB uzak duracağımı biliyorum.
D&R a girdiğinizde altın parıtılarıyla dikkat çeken çıktığı 5. günün sonunda 250 binlik satışa ulaşmış, Unkapanındaki durgunluğu bitirip günsonunda o anda depodaki 1000 adet albüm için tekme tokat kavgalar edilen albüm.
Çalışmalarına 1 sene öne başladığı her sanatcıya albüme katılmaları için özel 45 lik albüm tasarımında davetiyeler yollandığı ve Türkiyenin başarılı 33 sanatçının albümde yer almayı kabul ederek imzalarını attığı güzel eser.
Orhan Gencebay ile Bir ömür albümünün tasarımlarını Tooneffects Animasyon Stüdyosu yapmış ,Prodüksiyonunu Poll Production Polat Yağcı üstlenmiştir. Tahmini satış hedefinin 750 bin olacağını düşünüyorum.
Çalışmalarına 1 sene öne başladığı her sanatcıya albüme katılmaları için özel 45 lik albüm tasarımında davetiyeler yollandığı ve Türkiyenin başarılı 33 sanatçının albümde yer almayı kabul ederek imzalarını attığı güzel eser.
Orhan Gencebay ile Bir ömür albümünün tasarımlarını Tooneffects Animasyon Stüdyosu yapmış ,Prodüksiyonunu Poll Production Polat Yağcı üstlenmiştir. Tahmini satış hedefinin 750 bin olacağını düşünüyorum.
Mazot 50 lira da olsa oy verecek koyun sürüsüdür. Arabası zaten yoktur, gecinemiyordur, sorumlulukları yoktur, duyarlılığı yoktur, sürüden ayrılamaz, takım tutar gibi adam tutar, düşünmemek aşılanmıştır, küçük beynine işlev ve görevler verilmiştir ( 3 , 5 cocuk kesmez) , vesaire vesaire vesaire...
Bir şehir efsanesidir. Böyle birini çatıda yakalayan gören veya yolunmuş tüylerine rastlayan olmamıştır. Bu kadar ucuza olmasının nedeni türk müteşebbislerinin tembelliğidir. Çatıya çıkıp, denizde tuzak kurup yakalayıp yolmaktansa. Hazır dışkı, artık ne varsa gıdaya benzetip kakalamak daha kolaydır. Ispat etraftaki martı sayısı...
Kullanılıp kenara bırakılan ve sömürülen birini daha yetiştirmekse; empreyalistler için dert değil. 5 dk da bir kaset iki haber yenisini yetiştirmek an meselesi...
Üzerinizde veya düşüncenizde ne olursa olsun, duygusal dürtülerin herşeyi yokettiği, hiçe saydığı ve doğal isteklerin ortaya çıktığı bir videodur. Yetişme şartlarının ve bulunduğu ortamların dayatmasının yanlışlığıdır.Karşıt görüşlü olmak veya yandaş olmak değil objektif bakma gerektiğinde görülecek bir durumdur. Hanginiz bunu yaşamamıştır ki...Kayalık ve kapalı bir mekan farketmez.