bugün

sevdiği entry'ler

eş hamileyken başka kadına gitmek normaldir

ereksiyon problemi yaşayan erkeğin karısı da istediğine gidebilir o zaman.

eş hamileyken başka kadına gitmek normaldir

herkesin hak vereceği gerçektir. bırakın şimdi yok aldatmakmış yok bilmem neymiş ayaklarını. kadın hamileyken ihtiyaç için başka kadına gitmek normaldir. napsın adam damacanaya mı hallensin? ayıp. evet.

file çorap üstüne yırtık kot giymek

bu moda değil arkadaşım, bu kaşarlık.

yok efendim götü büyük gösteren don, yok efendim destekli sütyen vay efendim don kadar şortlar, bilmem fileli çoraplarla süslenmiş kot pantolonlar, günde dört buçuk kilo istikrarlı makyaj, 7 kazan parfüm.

ondan sonra kadınlara cinsel obje gözüyle bakmayın. ne gözüyle bakayım? eniştem olarak mı göreyim? bakkal hüsamettin abiyle bir mi tutayım şimdi bunu?

sen kendini nasıl pazarlıyorsan insanlar da seni o şekilde görüyor.

hem ayranım dökülmesin hem tampon çizilmesin.

valla bizim orda göte göt denir. kimse kusura bakmasın.

seni seviyorum deme şekilleri

(bkz: seni sikerim ya çok tatlısın)

etuuu

ben ki bu küçük sanal toplumunun iç sesiyim. söylemeye korktuğunuz şeylerin sözcüsüyüm, bir avuç akıllının yere göğe sığdıramadığı, bir ordu cahilin balçıkla sıvayamadığı güneşinizim.

isanızım ben sizin; yalnızca doğruyu ve doğru yolu gösteriyorum, hep öyle yapmadım mı? ama her defasında çarmıh gösterdiniz bana, çivilemeye çalıştınız fikirlerimi, küçük gördünüz, aşağıladınız ama içten içe hep sevmediniz mi beni? anlamsız ifadelerle birbirinizin yüzüne bakarken, konuşma baloncuklarınızı ben doldurdum, çünkü o baloncukları dolduracak cesaretiniz yoktu. ve ben olmasaydım yine, sessiz karikatürlerin birer kahramanı olurdunuz...

meraklı gözleri kız kardeşlerinin arkasında yüzlerce ağabeyin ve kuşkucu gözleriyle hala minik bir çocuk olarak gördükleri kızlarının ardından bakan dertli babaların elinden tutmadım mı? yol göstermedim mi?

ömrünü bir tabu yolunda taptığı putun önünde diz çökerek geçiren ve bir yolunu bulsa önüne gelen her şeyi yıkmaya muktedir karanlık grupların oyuncağı yüzlerce kemaliste, sırf siz korkuyorsunuz diye ben çıkıp da "durun" demedim mi?

içten içe sinir olduğunuz ve sırf modern toplumun kirli ayaklarına sarılmak uğruna dinini satan, gözlerini üzerinize dikmiş size kan kusan ve kendi dininizi size aşağılayan ateistlere iki çift laf etmedim mi?

söyledim diye mi suçluyum;
söyleyin, hangi cümleme hayırla başlamadım?
söyledim diye çok mutluyum;
söyleyin, hanginiz şeytandı da ben taşlamadım...

etuuu

(bkz: #33757564)

toplumun aydın ve bilinçli geçinen bireyleri, yetişkin ve söz sahibi fertleri bugün bizlere uludağ sözlük ve de tabii ki uludağ sözlük yazarları vesilesiyle yeniden gösterdi ki; türkiye cumhuriyeti devleti toprakları üzerinde vuku bulan taciz ve tecavüz vakaları, bu saydığımız vasıfları üzerinde taşıdığını sandığımız vatandaşların bilinçaltlarına nüfuz etmiş sapıklığın, fesatlığın ve şeytani mikrobun bir tezahürüdür...

bundan hemen hemen bir sene evvel söylemiştim: (bkz: #29199976)

yine söylüyorum; ben sizin söyleyemediklerinizim, haykıramadıklarınızım... ben sizin aynada her sabah baktığınızda görmek istemediğiniz yüzünüzüm. ben sizin her şeyinizim. adımı unutursunuz belki ama silemezsiniz yüreğinizden. yapamazsınız, beceremezsiniz. çünkü ben aslında sizim.

beni mahkemelerde süründürebilirsiniz, şahsıma davalar açıp güya vicdanlı olan kimliğinizi tatmin edebilirsiniz ama öteki kimliğiniz arkanızdan hep güler size. hep beni hatırlarsınız.

ben sizin arkanızdan ağlayan yemeğinizim, midenize oturur, türkü söylerim. son lokmaya kadar yedikleriniz rahatsız eder sizi, beni kabul etmediğiniz için.

beni atamazsınız içinizden. ancak ben gidersem giderim...

kitap isimlerini am ile değiştirmek

(bkz: Am)

Bilim bakalım hangi kitabın ismini değiştirdim!

sahi bir richie pich vardı ne oldu ona

http://www.kizlarsoruyor....gi-sozluklerde-yazarsiniz

kaldığı yerden devam ediyor.

nikini versene veya linkini at? çok mu tanıdık geldi?

trt spikerlerinin mallıkları

--spoiler--
çok kritik bir yerden korner atışı kullanıyor.
--spoiler--

yazarların sevgilileriyle unutamadıkları anlar

sibel adında biriyle çıkan adam sevgilisine '' sibelim'' diyor. melike ile çıkan '' melikem'' diyor. canan ile çıkan '' cananım'' falan diyor. eskiden fazla maço biri olduğumdan dolayı hiç böyle güzel iltifatlarda bulunmadım. bir gün kalabalık bir ortamda ben de bu şekil sevgilime sesleneyim dedim. adını söyleyip hitap ettikten sonra tüm gözler bana çevrildi. e yuhh diye bi uğultu oluştu. o gün bu gündür yaprak'la hiç konuşmadık. o anı hiç unutmam. noluyo ya diye kafamı sertçe sağa sola çevirmiştim hep.
© copyright 2005 - 2026