bugün
A
archaeologist12 yıl önce
bayern münih dortmund maçında görülen hayalet
görmek için 8 kere falan tekrar izlediğim hayalet. yalnız bu bildiğin ufak tıfıl birşey. caspera benzettim ben. sevimli hayalet.
A
archaeologist12 yıl önce
protesto eden vatandaşa israil dölü diyen başbakan
ironik bir başbakandır. kendisi 2004 yılında yahudi cesaret madalyası almıştır. (img:#630087) (img:#630086)
A
archaeologist12 yıl önce
protesto eden vatandaşa israil dölü diyen başbakan
ironik bir başbakandır. kendisi 2004 yılında yahudi cesaret madalyası almıştır. (img:#630087) (img:#630086)
A
archaeologist12 yıl önce
protesto eden vatandaşa irail dölü diyen başbakan
A
archaeologist12 yıl önce
protesto eden vatandaşa irail dölü diyen başbakan
A
archaeologist12 yıl önce
29 nisan 2014 bayern münchen real madrid maçı
skoruna 3-1 oynayacağım maçtır. bayern'de tarife değişmez.
A
archaeologist12 yıl önce
16 mart 2014 akp izmir mitingi
patlak hoparlörlerle, bangır bangır bağıralarak haber verilen ve "demokrasi şöleni" olarak ifade edilen miting. demokrasi şöleniymiş, peh peh peh. gördük geçen gün demokrasi şölenini osmaniye'de. adam "hırsız var" pankartı açtı diye ayakları göğe ge… devamını gör
A
archaeologist12 yıl önce
yobazların tahrik olduğu şeyler
`yobazların sapık olduğu gerçeği`ni ortaya koyan şeylerdir. örneğin: (bkz:saç teli)
A
archaeologist12 yıl önce
16 şubat 2014 fenerbahçe kasımpaşa maçı
seyircili oynanmasına karar verilen maçtır. fenerbahçe'nin zorlanmadan kazanacağını düşünüyorum, hatta fark atıp morallerini yerine getireceklerdir.
A
archaeologist12 yıl önce
seyircili oynanmasına karar verilen maçtır. fenerbahçe'nin zorlanmadan kazanacağını düşünüyorum, hatta fark atıp morallerini yerine getireceklerdir.
A
archaeologist12 yıl önce
A
archaeologist12 yıl önce
A
archaeologist12 yıl önce
gay bar isim önerileri
A
archaeologist12 yıl önce
gay bar isim önerileri
A
archaeologist12 yıl önce
şahan gökbakar ın acayip çekici olması
tombik vücudu, keskin zeka örnegi esprileri ve karizmatik bakislari ile sahan gokbakar in acayip cekici bir erkek olmasi durumudur. yerim. ~ tiiffss~
A
archaeologist12 yıl önce
volkswagen passat bencil oynama
(bkz:opel corsa toyota corona)
A
archaeologist12 yıl önce
abdullah öcalan posterini öpmek
bazı insanların tek amacıdır. benim değil o ayrı. ben sadece annem babamın elini öperim. (img:#573758)
A
archaeologist12 yıl önce
adını mustafa kemal koyup alman kolejinde okutmak
--`spoiler`-- kızına londradan don postala, karını dağ evlerinde sik pompala, angusto koy bebenin adını, zımbala nüfusa, gönder hong-kong'a, okut japonca, kaytarsın velet süresiz askerlikten kolayca --`spoiler`-- dinlemeyenler için edit: yazılan s… devamını gör
A
archaeologist12 yıl önce
nba all star 2014
ikinci oylama sonuçları aşağıdaki şekilde gelmiş olan büyük organizasyon. isimler genellikle standart ama bu sene doğu ilk 5 inde `paul george` ve `kyrie irving` gibi oyuncuları görmemiz kuvvetle muhtemel görünüyor. aşağı yukarı şöyle olacak; doğu … devamını gör
A
archaeologist12 yıl önce
nba all star 2014
ikinci oylama sonuçları aşağıdaki şekilde gelmiş olan büyük organizasyon. isimler genellikle standart ama bu sene doğu ilk 5 inde `paul george` ve `kyrie irving` gibi oyuncuları görmemiz kuvvetle muhtemel görünüyor. aşağı yukarı şöyle olacak; doğu … devamını gör
A
archaeologist12 yıl önce
benimki 25 cm diyen arkadaşa verilebilecek cevap
(img:#568684) edit: başlık başıma kalmış. bari tanım yapayım. yav he he cevabı verilmelidir.
A
archaeologist12 yıl önce
benimki 25 cm diyen arkadaşa verilebilecek cevap
(img:#568684) edit: başlık başıma kalmış. bari tanım yapayım. yav he he cevabı verilmelidir.
A
archaeologist12 yıl önce
sony vaio fit 14a
harika bir ultrabooktur. amerika'da 1150 dolardan satışa sunulmuş. TRILUMINOS Ekran kullanılmıştır. tek kelimeyle muazzamdır. Teknik ÖzelliklerSVF14A15ST Aksesuarlarımız modele özeldir ve teknik özellikler ülkeden ülkeye değişiklik gösterebilir. T… devamını gör
A
archaeologist12 yıl önce
neymar da silva santos junior
tam adı `Neymar da Silva Santos Júnior` olan ve avrupalı kulüpleri peşinden koşturan brezilyalı velet. 1992 doğumlu olup, `santos`'ta oynamaktadır.
© copyright 2005 - 2026