bugün
- yazarların şu an dinledikleri şarkı5
- yüzükoyun uyuyan erkekte gizli eşcinsellik vardır4
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor13
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum8
- yıkaması en zor mutfak aracı14
- insanlarda bıraktığımız iz5
- buddy dudeye övgü entrysi giren tipler18
- 5 taneden fazla makyaj malzemesi sayabilen erkek5
- 35 yaş üstü erkeklerin genç erkek gibi giyinmesi16
- sözlükte kavga etmek6
- mor semsiyeli yabanci8
- cilgincapkin219
- bana wp den yazdı3
- memeleri füze gibi kadın13
- supergirl'den hoşlanmak2
- karton toplayan abi7
- kabuksuz kaplumbaga7
- buddy dude21
- yaz aylarında bol bol kadın ayağı görmek10
- bisiklet marka tavsiyesi10
- 2026 dünya kupası şampiyonu olacak takım4
- bir kızı bin kişi ister bir kişi alır2
- mermi abla4
- afrika'ya kurban bağışı furyası2
- kızıl cin4
- yazarların göbek adları3
- gecenin şiiri4
- musallada duran kendini beğenmiş tabut3
- güzel götlü kız vs güzel gözlü kız7
- sözlüğün eski tadının olmaması8
- sigara içmeyenler üzülünce ne yapıyor sorunsalı13
- yaz insanları vs kış insanları3
- ilahi adaletin tecelli etmesi5
- rüzgarın yönünün terse dönmesi4
- sözlüğün kırbacı10
- aylık 277 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- artık online sayısını göremiyor olmamız4
- enayimiknatisii12
- dünyanın en güçlü nükleer olmayan bombası3
- zaman baba11
- 40 yaşında hala evlenebileceğini zanneden erkek17
- plajda yakınlaşan çifte kızıp sitem eden kadın4
- gocu25
- neden herkes aynı şeyi söylüyor2
- chp'nin hali ne olacak46
- değmeyecek konular için zaman harcamak3
- özet geç3
- uysaljakoben17
- tanışır tanışmaz burç soran kadın4
- gelinen noktanın keyif vermesi3
sevdiği entry'ler
Sen okula otobüsle gitme diye araba aldım yaranamadim, telefonundan memnun degildin gittim iphone aldım, paran yoktu ben senin haberin olmadan cuzdanina para koyardım, evinin anahtarını cogalttirdim ve evini hep ben temizliyordum evine temizlikçi cagirmiyordum yalan di, deli gibi uykum olmasına rağmen senin işten çıkmani bekliyordum hatta uykum kacsin diye kahve iciyordum bir çok uykumu senin için kaybettim, içip içip kusardin ağzını siler gülümseyerek iyi misin diyip dudaklarından operdim, sırf sen mutlu ol diye bütün paramla kadayıf almıştım tabi sen bunu bilmiyordun, ateşin çıktığında ben bekledim sabaha kadar başında, okulda tartistigin çocuk seni dövmeye gelecekti gittim onunla konuştum -onu çok seviyorum lütfen tartismayin dedim. sonra bana gelip got korkusundan gelemedi yanıma dedin ama benim onunla konustugumu bilmiyorsun.anne ve babalar gününde ailene hediyeler gönderdim sen hiç birşey yapmadin. sırf yarı yolda kalma diye arabayı yarım saat isim var diye senden alıyordum ya !benzin istasyonuna gidip benzin alıyordum sana geri veriyordum ama sen bunları hiç bilmiyorsun, ben gene olsa gene yapardım çünkü gerçekten değer veriyordum. ama şimdi biri için yapar miyim asla! haa bu arada sana hediye olarak aldığım telefonla beni aldattığın kızla mesajlasmasaydin keske. senden ayrıldıktan 3ay sonra nisanlanmana şaşırmadım ama benden sonra o kızı hiç yakıştıramadım sana. umarım beni çok ozlersin, senin için yaptıklarımı bir bir hatırlarsın ve umarım benim çektiğim acıların hepsini sen tek tek cekersin. aldatilman dileğiyle..
Türk toplumunun değer yargıları ile oluşan bir anlayıştır.
Ortalama bir kadın Türk toplumunda insan olarak değil kadın olarak varolmaktadır.
Kendini yetiştirmek istese bile hem ailesi hem çevresi hem de içinde yaşadığı toplum onu kadın olması yönünde iter.
Gratis lerden çıkmayan kadın esasen sistemin kurbanıdır. Çünkü kocasına kendini cinsel yönden beğendirebildigi ölçüde var olan ve görünür olan kadının sekse düşkün olması ortalama bir erkeği korkutur.
Kadın da güvenliği daha hareketli bir cinsel hayata tercih eder.
Ortalama bir kadın Türk toplumunda insan olarak değil kadın olarak varolmaktadır.
Kendini yetiştirmek istese bile hem ailesi hem çevresi hem de içinde yaşadığı toplum onu kadın olması yönünde iter.
Gratis lerden çıkmayan kadın esasen sistemin kurbanıdır. Çünkü kocasına kendini cinsel yönden beğendirebildigi ölçüde var olan ve görünür olan kadının sekse düşkün olması ortalama bir erkeği korkutur.
Kadın da güvenliği daha hareketli bir cinsel hayata tercih eder.
Üniversite sayısı Bacasız sanayi mantığı ile artırıldı. Akademik kadrolar sayıca az ve niteliksiz olduğu için eğitimin kalitesi düştü. Liseden gelen öğrenciler eğitim kalitesi genel olarak düştüğü için altyapı olmadan üniversiteye gider oldu. Bilim yapmak yerine mesleki kurumlar olarak düşünülen üniversite mantığı yerleşti.
Ihtiyactan fazla öğrenci alan ve mezun veren fakültelerin mezunları başka is alanlarında ücretleri aşağı çekince o alanın eğitimini alanlar da işsiz kaldı.
Liyakat unutuldu ve adam kayirmaci zihniyet hakim oldu. Yandaş olan ve olmayan ayrımı temel kriter haline gelince bir çok insan sistemin dışında kaldı. Çünkü referans bulamadıkları için ya da bu düşünce sisteminde barinamadiklari için işsizlige itildiler.
Bunların dışında işverenin ihtiyaç duyduğu donanıma sahip olmayan ama sırf üniversite mezunu olduğu için kırmızı hali bekleyen insanların oluşturduğu bir zihniyet de var.
Ihtiyactan fazla öğrenci alan ve mezun veren fakültelerin mezunları başka is alanlarında ücretleri aşağı çekince o alanın eğitimini alanlar da işsiz kaldı.
Liyakat unutuldu ve adam kayirmaci zihniyet hakim oldu. Yandaş olan ve olmayan ayrımı temel kriter haline gelince bir çok insan sistemin dışında kaldı. Çünkü referans bulamadıkları için ya da bu düşünce sisteminde barinamadiklari için işsizlige itildiler.
Bunların dışında işverenin ihtiyaç duyduğu donanıma sahip olmayan ama sırf üniversite mezunu olduğu için kırmızı hali bekleyen insanların oluşturduğu bir zihniyet de var.