bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- doğu türkistan'ın ülke olması2
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- uysaljakoben21
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- gammaz olmuşum13
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- gece yarısı çalan telefon7
- tutku2
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü4
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- aquila bicipite8
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- kadınların zeka seviyesi3
- minyon kadın siniri5
- babaya masaj yaptırmak2
- bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır2
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- kemal kılıçdaroğlu35
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- elit olmak için gerekenler13
- her şeyin sanalda olmadığı gerçeği2
- geceye bir söz bırak3
- hayatın artık aşırı monoton gelmesi2
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- gocu26
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- eski dizileri izlemek3
- koca2
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- kel erkek3
- ona bir şey söyle16
- gey görünce gey olmaktan korkan erkek21
- tek arkadaşının olmaması10
- turkei kıymentini bilin19
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz8
entry'ler (120)
Kızın kendisine karşı aşırı öz güveni olduğunu gösterir hatta aptallık derecesindedir.
sözlüğe uzuuuun zamandan beri girmeyen hattaa sözlükte hesabı olan yazar.*
Bazen sadece özlemekle yetinirsin. Bir şarkı açarsın çalar sonra biter sonra tekrar açarsın tekrar tekrar... dinlemekten bıkmazsın. Düşünürsün gözlerini kapatıp yüzünü canlandırırsın en küçük en ince ayrıntısına kadar hatta yüzündeki çizgileri bile kazımışsındır hafızana onlarıda yerleştirirsin. Bir bakmışsın iki damla yaş süzülmüş gözlerinden. Hıçkırarak ağlamak istersin ama aksilik sesin çıkmaz arka planda çalan şarkı senin yerine hıçkırıyordur zaten. Dua edersin ne olur geri dönsün yine okşasın saçlarımı diye belki olur umuduyla dahada yürekten tekrarlarsın. Ama bilirsin öyle bir şey bir daha olmayacak...
laf olsun diye açılmış sol frame'i gereksiz yere dolduran bir başlıktır. kot pantolonla uyumayan kız nedir. Dünyada bütün kızlar kotla yatıyor onlar normal kız statüsüne giriyor amma velakin yatmadan önce kotunu çıkarıp temiz temiz pijamalarını giyen kızlarda anormal sayılıyor sanırım.
kimseye güvenmeyeceksin arkadaşım. sonra kazığı yiyip oturursun bir taraflarının üstüne.
canından can gidiyordur o durumda ondan dolayı ağlayabilir.
kısa yoldan tepetaklak gitmenin en güzel en itinalı yoludur.
(bkz: ben)
derdini anlatsa da hiçbir şeyin değişmeyeceğini bilen insandır.
derdinin kaynağı seni dinlemedikten bilmedikten sonra ne desen kime ne anlatsan kar etmez.
(bkz: bunu en iyi ben bilirim)
derdini anlatsa da hiçbir şeyin değişmeyeceğini bilen insandır.
derdinin kaynağı seni dinlemedikten bilmedikten sonra ne desen kime ne anlatsan kar etmez.
(bkz: bunu en iyi ben bilirim)
sözlük yazarlarımızın işine gelmediği için illa bir kötüleme politikası güdecekler bunu da eksileyerek yaparlar.*
çok da farketmeyen bir durumdur tabi hatun tiki değilse pek önemsemez sonuç olarak bir liralık çakmak da on kuruşluk kibritte ve ya yüz liralık zippoda aynı görevi görüyor, sigarayı yakıyor mu yakıyor eee daha ne olsun.
cinsellik, arzu, şehvet vs vs insan doğasında doğuştan olan bir şeydir, eyvallah buna kimse bir şey demiyor diyemez de zaten. ama kadınları cinsel obje haline sokmak apayrı bir durumdur. kadınlar sadece göğüs, kalça, bacak arası ve bacaklardan oluşan bir varlık değildir. Kadınlar yürüyen cinsellik değildir. Bunu bu şekilde düşünen erkeklere söylüyorum. lütfen ellerinizi başınıza koyun da bir düşünün. Bu şekilde düşünülmek bir bayan için gerçekten çok küçültücü bir durum. Nasıl olduğunu anlamak için kadınlarında erkekleri yürüyen ve sadece nefes alabilen cinsellik olarak gördüğünü bir hayal edin, o zaman anlarsınız belki o zaman kadınlara kızlara ve hatta kız çocuklarımıza saygı duyarsınız.
Hangi gerekçeye dayandırılarak tüm kızlar üzerinde böyle bir genellemeye varabiliyorsun diye sorarlar adama. Sana göre aşık olunmayacak bir kız başka bir erkek için yanıp tutuşulacak bir kız olabilir ya da bunun tam tersi.
sorun her zaman için karşı tarafta aranmamalı. Her kız mı aşık olunmaya değmez, hepsi mi kötü. biraz boy aynasını kendine çevirmesi lazım insanın acaba ben ne arıyorum ki aradığım tipte tarzda kız yok bulamıyorum veya bende bir terslik var ben nerede hata yapıyorum diye kendi kendine düşünmeli insan.
sorun her zaman için karşı tarafta aranmamalı. Her kız mı aşık olunmaya değmez, hepsi mi kötü. biraz boy aynasını kendine çevirmesi lazım insanın acaba ben ne arıyorum ki aradığım tipte tarzda kız yok bulamıyorum veya bende bir terslik var ben nerede hata yapıyorum diye kendi kendine düşünmeli insan.
normal bir durumdur artık öyle bir kabullendim ki olayı hiç şaşırtıcı gelmiyor.
hangisi mi? önemi yok, hayat öyle güzel ki, hoşçakalın
Banko- henri charriere ( kelebek adlı kitabın ikinci serüveni, gerçek bir yaşam öyküsüdür, kürek mahkumunun yaşadıklarını anlatır, okunası kitaptır)
Banko- henri charriere ( kelebek adlı kitabın ikinci serüveni, gerçek bir yaşam öyküsüdür, kürek mahkumunun yaşadıklarını anlatır, okunası kitaptır)
ailemi benim başımdan eksik etme yarabbim bu çok sık ettiğim dua diğeri ise son zamanlardaki yani 'bana çektirdiği acıların kat katını o çeksin ki anlasın'
dalga geçenlere sesleniyorum, sabahları uyandığında senin ağzın gül mü kokuyor be şaşkın.
seni çok mu yalnız bıraktılar sevgilim, gel sarıl bana sarayım seni sıcacık kollarımla ta derinlerime yerleştireyim kalbimin bak orda sana olan sevgimle hiç yalnız olmayacaksın hatta belki de hiç çıkmak istemeyeceksin, yeter ki sen sıkılma
gayet normal bir durumdur. etrafta örneği vardır bakıldığında da arada yaş farkı olmayan ilişkilerden daha düzgün ilişkiye sahip olanlar vardır. (bkz: Akıl yaşta değil baştadır misali)
her şeye hazırlı olunması gereken durumdur. her iki cins içinde geçerlidir. aşk aklını başından alır böyle havalarda falan gezersin sonra küüüüütt diye yere düşersin aşk senden gittiğinde.