bugün
- öz hakiki uludağ discort grubu8
- lisede hangi tiptin22
- önce türkmüyüz yoksa müslüman mı13
- akıl sağlığınızı nasıl koruyorsunuz43
- yoğurtla iyi giden yiyecekler25
- para bok huzur yok12
- uludağ sözlük discord grubu22
- büşra pekin'in son hali19
- 30 eylül 2023 galatasaray mke ankaragücü maçı14
- kitap alıntıları8
- en son kurulan hayalin maddi değeri13
- herkesin sevmeyip sizin sevdiğiniz şeyler19
- dilan polat'ın instagram hesabını kapatması15
- büyük boy pizza9
- ümit özdağ11
- sözlüğün en kaliteli yazarları12
- 30 eylül 2023 galatasaray'a verilen penaltı27
- fenerbahçe11
- allahın varlığına kanıtlar22
- istanbul10
- magicovento11
- husamettin kokorecsever23
- müslüman mısın türk müsün10
- oflu kafakoparanus15
- her sey ups boobss icin10
- kendinizi nasıl teselli edersiniz9
- kadınınıza kalem etek diker misiniz12
- bakanlık verirse erdoğan'ı desteklerim19
- verip verip namus bacak arasında değildir demek12
- türklerin abartılmış bir ırk olması16
- abd askerlerinin afganistan'dan çekilmesi13
- kürtlerin 1978 ten beri 40 bin türk öldürmeleri8
- 28 eylül 2023 fenerbahçe başakşehir maçı18
- l l l13
- recep tayyip erdoğan23
- hitay13
- yanlış insanlar üzerine hayaller kurmak8
- aşk yerine fuck buddy ilişkiyi tercih etmek9
- simitle iyi giden şeyler22
- kemalistler için süt saati8
- akp'nin bütün belediyeleri alacağı gerçeği10
- türklerin müslümanlaşınca türklüğünü yitirmesi9
- yazarların ruh halini anlatan görsel16
- sözlük kızlarından sözlük erkeklerine sorular12
- bik bik adlı yazara dikeceğim gelinlik12
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri20
- evlenmekten vazgeçtim10
- insanın dünyaya geliş amacı nedir sorunsalı13
- arkadaşlar saçı sakalı kestim nasıl olmuşum27
- dominik livakovic13
2007 yılında yayınlanan ve hala hit olarak devam eden bir başyapıt animedir. Çoğu filmden daha iyi gördüğüm, aslında insanların sınırlarının o kadar dar olmadığını isteyince yapamayacağımız şeyin olmadığını yüzümüze vuran animedir. Sonda her ne kadar biraz abartıya gidilse de ilk bölümden sonra bölüme kadar konu çok iyi taşınmış karakterler çok iyi düzenlenmiştir. Müzikleri can alıcıdır.
Konusu ise şöyle:gelecekte insanlar, yeraltına kurdukları köylerde yaşamaktadırlar. yeryüzünden kendilerini izole eden bu insanlar, sık sık gerçekleşen depremler yüzünden sürekli daha derine inmişlerdir.
yeraltındaki köylerden biri olan jeeha'da yaşayan ve ailesini yıllar önce bir depremde kaybeden simon, köydeki en iyi kazıyıcılardan biridir. simon, birgün kazısı esnasında garip bir alet bulur, bunun üzerine "gurren brigade"in lideri olan kamina, simon'u çetesinin bir üyesi yapar. kamina, yaşadığı deliğin üstünde bir hayat olduğunu düşünmekte ve bu delikten kaçmayı düşlemektedir.Bir gün bir depremle yeryüzünden simon'un köyüne bir robot ve genç bir kız düşer. yoko adındaki bu kıza robotla dövüşünde kamina yardım eder ancak pek etkili olamazlar. simon, yoko ve kamina'yı bulduğu şeye götürür. bu, vücudunda yüz olan küçük bir robottur. simon'un lagaan adını verdiği bu robotun yardımı sayesinde yeryüzüne çıkan kahramanlarımızı daha fazla dev robot, macera ve bilinmeyen bir dünya beklemektedir.
(bkz: mecha)*
Konusu ise şöyle:gelecekte insanlar, yeraltına kurdukları köylerde yaşamaktadırlar. yeryüzünden kendilerini izole eden bu insanlar, sık sık gerçekleşen depremler yüzünden sürekli daha derine inmişlerdir.
yeraltındaki köylerden biri olan jeeha'da yaşayan ve ailesini yıllar önce bir depremde kaybeden simon, köydeki en iyi kazıyıcılardan biridir. simon, birgün kazısı esnasında garip bir alet bulur, bunun üzerine "gurren brigade"in lideri olan kamina, simon'u çetesinin bir üyesi yapar. kamina, yaşadığı deliğin üstünde bir hayat olduğunu düşünmekte ve bu delikten kaçmayı düşlemektedir.Bir gün bir depremle yeryüzünden simon'un köyüne bir robot ve genç bir kız düşer. yoko adındaki bu kıza robotla dövüşünde kamina yardım eder ancak pek etkili olamazlar. simon, yoko ve kamina'yı bulduğu şeye götürür. bu, vücudunda yüz olan küçük bir robottur. simon'un lagaan adını verdiği bu robotun yardımı sayesinde yeryüzüne çıkan kahramanlarımızı daha fazla dev robot, macera ve bilinmeyen bir dünya beklemektedir.
(bkz: mecha)*
one piece ile karşılaştırılıp 27 bölümde uzaya çıktı ama luffy 520 bölüm oldu hala dünyayı turlayamadı şeklinde dalgası geçilmiştir. hazır azcık bölümü varken izlemek için aklınızın bir köşesinde durması gerekir.
bugün bitirmiş olduğum harika bir anime. kesinlikle tavsiye ederim.
bu arada yoko adlı karakter favorimdir.
bu arada yoko adlı karakter favorimdir.
Gattai türü animeleri seviyorsanız izlemenizi önereceğim 27 bölümlük küçük bir anime. Başlangıç noktası, yeni tanışılan karakterler (özellikle sniper kızımız) komedi unsurları çok iyiyken bir süre sonra kafa şeklinde ki robotların artık rakip tanımaz olup her heyecanlı anda ortaya yeni bir ile güç çıkması bir süre sonra sıkıcı olabiliyor.
mecha anime sevmeyen biri olarak bayıldığım anime. tavsiyedir.
güzel bir ANiMEDiR. anime önerilerinde çok karşımıza çıkmaz. yani pek bilinmez. 26 bölümdür. 1 sezondur. Çizimleri, diyalogları güzeldir. özellikle Kamina adlı karakteri harikadır.
Konusu: Gelecekte insanlar, yeraltına kurdukları köylerde yaşamaktadırlar. Yeryüzünden kendilerini izole eden bu insanlar, sık sık gerçekleşen depremler yüzünden sürekli daha derine inmişlerdir.
Yeraltındaki köylerden biri olan Jeeha'da yaşayan ve ailesini yıllar önce bir depremde kaybeden Simon, köydeki en iyi kazıyıcılardan biridir. Simon, birgün kazısı esnasında garip bir alet bulur, bunun üzerine "Gurren Brigade"in lideri olan Kamina, Simon'u çetesinin bir üyesi yapar. Kamina, yaşadığı deliğin üstünde bir hayat olduğunu düşünmekte ve bu delikten kaçmayı düşlemektedir. Ancak Simon ve Kamina'nın kaçma teşebbüsleri hep başarısızlıkla sonuçlanmıştır.
Yine başarısızlıkla sonuçlanan bir kaçma teşebbüsünün ardından Kamina hapse, Simon ise kazma işine gönderilir. Ancak bu kazıyı diğerlerinden farklı yapan Simon'un keşfidir. Ancak bu sırada gerçekleşen depremle, yeryüzünden Simon'un köyüne bir robot ve genç bir kız düşer. Yoko adındaki bu kıza robotla dövüşünde Kamina yardım eder ancak pek etkili olamazlar. Simon, Yoko ve Kamina'yı bulduğu şeye götürür. Bu, vücudunda yüz olan küçük bir robottur. Simon'un Lagaan adını verdiği bu robotun yardımı sayesinde yeryüzüne çıkan kahramanlarımızı daha fazla dev robot, macera ve bilinmeyen bir dünya beklemektedir.
--spoiler--
Kamina öldükten sonra, şok oldum. anime benim için buruklaşmaya başladı. halbuki yoko ile gelecek kuracaklardı. hay ben böyle senaryonun.
--spoiler--
Konusu: Gelecekte insanlar, yeraltına kurdukları köylerde yaşamaktadırlar. Yeryüzünden kendilerini izole eden bu insanlar, sık sık gerçekleşen depremler yüzünden sürekli daha derine inmişlerdir.
Yeraltındaki köylerden biri olan Jeeha'da yaşayan ve ailesini yıllar önce bir depremde kaybeden Simon, köydeki en iyi kazıyıcılardan biridir. Simon, birgün kazısı esnasında garip bir alet bulur, bunun üzerine "Gurren Brigade"in lideri olan Kamina, Simon'u çetesinin bir üyesi yapar. Kamina, yaşadığı deliğin üstünde bir hayat olduğunu düşünmekte ve bu delikten kaçmayı düşlemektedir. Ancak Simon ve Kamina'nın kaçma teşebbüsleri hep başarısızlıkla sonuçlanmıştır.
Yine başarısızlıkla sonuçlanan bir kaçma teşebbüsünün ardından Kamina hapse, Simon ise kazma işine gönderilir. Ancak bu kazıyı diğerlerinden farklı yapan Simon'un keşfidir. Ancak bu sırada gerçekleşen depremle, yeryüzünden Simon'un köyüne bir robot ve genç bir kız düşer. Yoko adındaki bu kıza robotla dövüşünde Kamina yardım eder ancak pek etkili olamazlar. Simon, Yoko ve Kamina'yı bulduğu şeye götürür. Bu, vücudunda yüz olan küçük bir robottur. Simon'un Lagaan adını verdiği bu robotun yardımı sayesinde yeryüzüne çıkan kahramanlarımızı daha fazla dev robot, macera ve bilinmeyen bir dünya beklemektedir.
--spoiler--
Kamina öldükten sonra, şok oldum. anime benim için buruklaşmaya başladı. halbuki yoko ile gelecek kuracaklardı. hay ben böyle senaryonun.
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar