bugün
- kartal6
- kaplan7
- fil8
- habire1275
- habire12 adamdır37
- izmirli kızların verici olması34
- aslan8
- mutsuzluğun en büyük nedeni14
- sssilvermist22
- ben geldim naneler13
- iş bulamamak4
- claudian clouds kadındır12
- cilgincapkin13
- insan kaynakları3
- otosan p1002
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- gece sokakta koşarak 31 çeken kolsuz cüce görmek3
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- tas kafa traşlı hırt sorunu3
- anın görüntüsü18
- japon denince akla gelenler3
- deccal'in sozluge gelmesi10
- messi'yi savunan adamla ahbaplık etmem5
- yazarların almak istediği hediyeler4
- spaghetto2
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- kafa dağıtmalık şarkı önerileri5
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- ben senin yerinde olsam5
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- türkiye den ispanya'ya yangın uçağı desteği3
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası19
- küs insanları barıştırmak3
- nickten isim tahmini yapmak25
- sözlükteki kavganın amacı5
- bir ay çaylak olmak4
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- arap gel oğlum5
- yarası olan gocudur5
- yorgun mermi13
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- suca suruklenen cocuk7
- temmuz6
- gece sokağa çıkıp auuuu diye bağırmak3
- lionel messi3
- arkadaşlar bi bakar mısınız3
- burhaniye6
- en sevilen su markası3
entry'ler (12)
Hırsız bir evlat gibidir ne zaman sıkışırsa cebindeki parayı hortumlar ki bunu göstere göstere yapar.
Öncelikle merhaba sözlüğümüzün bilgili şahsiyetleri yardımlarınıza ihtiyacım var.
Arkadaşlar gerçekten severek ve isteyerek kamu yönetimi okumak istiyorum yani sadece okumuş olmak için değil bu meslekte kendimi geliştirip azimle canla başla bir yere gelebilmek hedeflerim. Neden bu bölüm derseniz büyük bir ilgim ve sempatim var.
Sizden isteyeceğim bu bölümü okuyanların bana yol göstermesi, öğütler, tavsiyeler, kulağıma küpe olacak sözler vs
Arkadaşlar gerçekten severek ve isteyerek kamu yönetimi okumak istiyorum yani sadece okumuş olmak için değil bu meslekte kendimi geliştirip azimle canla başla bir yere gelebilmek hedeflerim. Neden bu bölüm derseniz büyük bir ilgim ve sempatim var.
Sizden isteyeceğim bu bölümü okuyanların bana yol göstermesi, öğütler, tavsiyeler, kulağıma küpe olacak sözler vs
Kimi öldürürüm bilmeme ama ceza almayacağımı bildiğim halde şu sineği öldüremiyorum vicdan meselesi sanırım.
Ejderya olmalı kadın burcu dediğin bkz: balık nedir ne hayır beklenir tartışılır.
n'oldu büyük adam olamadıysak, hayallerimizi satmadık ya !
bozacak gibiysen sahur yap ama niyet etme benimde sigara içesim var bilmiyorum kafamda deli sorular.
Kurun bana bir harem sonra verin bana bir bağkur emekliliği bırak dördü senelik kırk çocuk sözü veriyorum.
O değilde yahu bu almanlar ikinci dünya savaşı sonrasında nasıl kendilerini topladılar bende bunu anlamıyorum.
Senin için bende boykot edip mng ile olan tüm finansal işlemlerimi askıya alıyorum saygılarımla.
Faydalı bir başlık iliklerime kadar bilinçlendim teşekkürler.
bakmaktan bakmaya değişir sonuçta eş sesli bir kavram bakmak.
Allah yok yahudiliği yolladı sonra efenim hristiyanlığı yolladı sonra kaldırdı falan bunlar külliyen saçmalık android sürümü mü ki bu ? Baştan bu yana yollanan tek din zaten islamiyetti bunu diğer kitaplardaki benzerliklerden anlayabilirsiniz keza bu din kavimler tarafından tahrip edildikçe peygamberler tarafından yeniden düzeltildi ta ki son peygamber HZ. MUHAMMED (s. a. v) gelinceye kadar. Bu arada ALLAH kendi yolladığı bir önceki dine inananları değil bozulan dinlere inanları cezalandırıyor. Umarım yardımcı bir entry olmuştur iyi geceler efenim.