bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü4
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir5
- bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır2
- uysaljakoben21
- gammaz olmuşum13
- gece yarısı çalan telefon7
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- reha muhtar25
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- aquila bicipite8
- kadınların zeka seviyesi3
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- koca2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- geceye bir söz bırak3
- minyon kadın siniri5
- eski dizileri izlemek3
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kel erkek3
- kemal kılıçdaroğlu35
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- ankarada masaj yaptırmak2
- elit olmak için gerekenler13
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- ona bir şey söyle16
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- gocu26
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- bizim delilere bakayım4
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- tek arkadaşının olmaması10
entry'ler (23)
uzun saçları ele dolayıp kökünden çekmek diyerek el yükselttiğim eylemdir.
ninja kaplumbağaları izleyip bizim tosbağadan neyimiz eksik demiş karıncadır.
Yenilerinin direksiyonları inanılmaz yumuşak olan araçtır. Sanki oyuncak araba direksiyonu çeviriyor hissi verir.
en çok gülenler en çok acısı olanlardır.
Öğrencilik zamanlarımda hiç yaşamadığım sevinçtir. Okulun açılması benim için tatilin bitmesi demek olmuştur. Hiçbir zaman tatilden sıkılıp okulun açılmasına sevinenleri anlayamadım ve anlayamayacağım da.
Yemek olarak sayılır mı emin olmasam da hayatta asla hayır diyemediğim üç yiyecek ;
Patates kızartması
Çıtır Ankara simidi
Patlamış mısırdır.
Patates kızartması
Çıtır Ankara simidi
Patlamış mısırdır.
Halı saha maçında yakalandığım sağanak yağmurdur. Ankarada ağustos ayında halı sahayı sağanak yağmura denk getirmek de ayrı bir meziyet gerçekten.
Kısmen katıldığım önermedir. Öncelikle tüm sokak köpeklerinin kısırlaştırılabileceği gibi rasyonel gerçeklikten uzak bir ütopyaya inanıyorsanız devamını okumanıza gerek yok hayal dünyanızda yaşamaya devam edebilirsiniz. Gerçekliğe dönecek olursak bunun imkansız olduğu çok açık. Bu yüzden tamamını kısırlaştıramıyorsak sokak köpeklerinin varlığı devam edecek demektir. Bu köpekler sokakta aç, soğuktan, sıcaktan etkilenerek bu halde yaşamaya çalışacak ve pek çoğu bu zor şartlar nedeniyle donarak, gıda zehirlenmesiyle veya köpek kavgalarında yaralanma vb. sebeplerden ötürü kötü şekilde ölecekler. Hem bu köpeklerin kendileri acı çekecekler hem de çevreye çok büyük bir tehdit oluşturacaklar. Bu nedenle bir kerede tüm sokak köpeklerinin acısız bir şekilde yok edilmesi sonsuza kadar acı çekerek yaşayıp yavrularını da bu acılara mahkum etmekten daha insani geliyor bana.
Balık avı (ekipmanlar ve yüksek tekne kiraları) ve puro (tekellerdekilerden değil Küba dominik Honduras Nikaragua sarma puroları) şeklinde katıldığım zevklerdir.
Eskortun başka insanlar ile zina yapmasına mani olmuşlardır.
Lisede coğrafya dersinde Poyraz yıldız Karayel üçlemesi ile birlikte ezberletilen ülkem rüzgarlarıdır. Nasıl ezberletildiyse sayısalcı olmama rağmen hala hatırlarım ve maalesef beynimde yer işgal etmektedir.
Bacardi’nin sitesindeki mojito tarifi varken hazır olarak almanın pek bir esprisi olmayan hazır kokteyldir. Bacardi beyaz rom, limon, şeker, buz, nane ve Beypazarı soda kullanılarak evde kolayca taze taze yapılabilir afiyetle içilebilir.
33 yaşında olan, yan flüt çalabilen, omuz dövmesini beğendiğim müzisyendir kendisi. Ayrıca Yıldız Tilbe şarkılarını iyi söylemektedir.
Hikmet beye ev alma hayalini gerçekleştirme konusunda yardımcı olan ve büyük bir şevkle, özveriyle çalışan kızdır.
tavaşanın bile holland lop'u dururken arabına kaldığımızı gösteren durumdur.
Brothel'larını romanlar zapt etmiş şeklinde katıldığım izlenimlerdir.
Sabah erken saatte yüksek tempolu yapıyorsa tehlikeli bir iş yapan insandır. Kalp krizi geçirme riski çok artar, aman dikkat.
Step brother tarzı videoların etkisinde kalmış olabilir. “Little sister” diye hitap edilerek aksiyona devam edilmelidir.
Net Alman olmak isterdim. Plansız düzensiz kuralsız yaşayamam.
Olay yeri inceleme ile ilgili güzel bir başlık zannederek girdiğim ama hayal kırıklığına uğradığım mekaniktir.