bugün
- beyazsemsiyeliyabanci43
- yorgun mermi26
- aşık olmak9
- gammazlama yapmamak13
- togg'a lpg taktırmak2
- sözlükte erkekleri istemiyoruz7
- einstein'ın karısı2
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- aziz yıldırım11
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz10
- kızının düğününde oynayan baba5
- güzel ayaklı bir kızla evlenebilirim4
- ölüm4
- para amaç değil araçtır2
- kabalcı3
- haysenin1212
- satranç haram yasaklansın7
- vurdurmayan sözlük yazarları3
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- diamond bosphorus'un tüm sözlüğe yürümesi6
- çağrı isimli yazar5
- canına okuyacağım2
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır3
- bu köyden olsam ne olacak8
- rte tanrı değildir2
- sözlükteki deliler2
- gina carano13
- hallelujah2
- azınlık için çoğunluğu görmezden gelmek2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- sözlükteki vatan hainleri4
- yapay zeka moderatörü15
- sözlüğe messi trasfer olmuş5
- yaz geceleri4
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri7
- çengel bulmaca çözer gibi entry giren yazar2
- beyazpenisliyabancı2
- en gey özelliğiniz15
- galatasaray sözlük2
- evlenilecek kadında aranan özellikler2
- omurgasız tekerlek5
- hatırlanan en eski reklam sloganı5
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- diamond bosphoruss denen yazar7
- aylık 336 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- anın görüntüsü21
- katatespizartmasi15
- kemal kılıçdaroğlu ülkemizin sigortasıdır2
entry'ler (59)
Son duayı etmektir süphesiz.
Aldığınız üniversite diplomasının bile O göremediği için bir anlamının kalmamasıdır,sevincini paylaşacak,sarılacak birinin olmamasıdır,alışmış gibi yapmaktır.Aksi takdirde ahkam kesen bir sürü gereksiz tiple muhattap olmaktır...O'nun bizi izlediğine inanıp,kendi kendini teselli etmeye çalışmak ama başaramamaktır.
Üzerinden 8 yıl da geçse hala insanın ta içinde kanayan bir yaradır,yalnızlıktır,ezikliktir,kanatlarının tam da kökünden kırılmasıdır.
Son albüm kapağında Jennifer Lopez'e inanılmaz benzemiştir,evet Jennifer Lopez bir dönem çok popülerdi ama artık değil,çok gereksiz bir promosyon çalışması olmuş.
Hem basında ona buna salladığı demeçlerinden,hem internette haldır haldır genç yetenek araştırmasından,yaz aylarında düğün,festival gibi organizasyonlarda yer alıp biraz fazla ticari yaklaşım sergilemesinden aşırı hırslı bir adam olduğu belli.En çok da kalp hastası olan çocuğuna yeterli ilgi ve maddi desteği vermemesiyle gündeme geldiğinden beri toplumun büyük bir kesiminin antipati duyduğu bir adam.Belki iyi bir vokal ama çoğu kişi ya dinleniyor onun sesiyle ya da benim gibi yoruluyor.Adam sanki şarkıları döverek söylüyor.Tenor da olabilirsin ama insan şarkıyla kavga eder gibi söylememeli yine de.
bir farklı versiyon da sabah uyandığınız zaman annenin "uyandın mı evladım" demesidir,en az "geldin mi" kadar saçmadır,elbette cevap da "hayır hala uyuyorum"olur
20.08.1985 hediye istemem
kocanın ağzının kokmasından daha iyi bir durumdur.baktınız ki dayanamıyorsunuz silkelersiniz gider.
yeni albümü ve çıkış parçası "Aşk Bitti" ile " ben tek şarkılık, tek albümlük değilim" imajını vermeye çalışmış.Back vokallerde Seden Gürel'i duymak da arkasının oldukça sağlam olduğunun göstergesi.
dersten tuvalete diye çıkıp ders yapan diğer sınıfların kapısını çalıp kaçmak.
son albümünde Sezen Aksu sihirini keşfetmiştir.Artık Ebru Gündeş kızımız da 3 şarkı Sezen Aksu'dan 5 şarkı diğerinden yapıp albüm çıkartanlar arasına katılmıştır.
üniversite hayatımda her dönem başıma gelen olaydır.Hoca ders anlatır sen hayal kurarsın.Hoca ders anlatır sen cep telefonunla uğraşırsın.Sonra ders biter.Dönem biter.Oh dersin.Yeni dönemde tekrar böyle bi durumla karşılaşırsın of dersin.
asalak yaşamayı kendisine ilke edinmiş zengin bir ablası olan yapay sarışın.
Kehanet Gecesi isimli kitabı gerçekten çok ilginç.Ancak karakterleri ve onların hikayesini bir kenara bırakıp romana devam etmesi çok tuhaf bir stil.Okuyucu olarak roman boyunca merakla bekliyorsunuz acaba ne olucak diye.Roman bittiğinde ve o hikayeye ait bir son bulamamak da hayak kırıklığına sebep oluyor.Ama okunduğu zaman insana iyi gelen bir kitap.
ona aşık olan kişi bekarsa iğrenç bir durumdur.
genelde kadınlardır.kimisi midesi bulandığı için, kimisi geçtiği yerleri görebilmek ve yolculuktan keyif alabilmek için tercih eder.ancak arkadaşlar bir kitle de var ki görmezden gelemeyiz bunlar şöyle derler: "ay şekerim,resmen ben de kullanıyorum otobüsü,fren filan yapıyorum,şoför çok deli gidiyordu yüreğim ağzıma geldi".Be teyze senin otobüs kullanma tribine girmenden bize ne demek lazım ama diyemiyorsun çünkü o böyle kendini önemli hissediyor.yazıktır,günahtır,ellemeyin.
her durumda iltifat alma sebebidir.
aynı anda hem çok kızmak,hem çok sevmek,bütün dengenin şaşması,"asla yapmam"dediklerimizi yaptıran,gecenin,gündüzün,dünyanın o kişiden ibaret olmasıdır.o kadar güçlüdür ki, bütün dünyayı karşınıza alabilirsiniz,hiç bitmeyecekmiş gibi gelir.bir gün biterse de enkaza döner insan.
mitoloji final sorusu burdan gelmişti.1 sayfa cevabı var bu sorunun.
ortaokulda türkçe öğretmenim ekonomiye ekönömi,ilkokula da ilkökül derdi.ne zaman bu iki kelimeyi kullansam aklıma gelir ve sırıtırım.