bugün
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- çırçıplak yatmak9
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı5
- türklerin ileri olduğu konular20
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel5
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- eski seni özlüyor musun6
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- deri ceketli serseri4
- sokakta gocu ile karşılaşmak3
- ak saçlı klavye delikanlısı3
- bir kadının en güzel bölgesi8
- caner taslaman7
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı5
- bir kadının kalitesiz oldugunu gösteren detaylar3
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- dünyanın en güzel tatlısı8
- bir insanda en sevilen özellik3
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- seninle şurada olabilirdik5
- vantilatörü kendine çevirmek6
- ioçke'nin elleri4
- özlenen hissiyatlar6
- fransa ingilte üçüncülük maçı3
- abd vizesi4
- ruh hastası olan yazarlar6
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- antipanik'in hedef gösterdiği yazar kim3
- 1018 karma olmuş evvvet2
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
- kültürün bireyi boğması3
- geceye bir şiir bırak2
- dinsize inanır mısın17
- kim artıladı lan beni2
- kültür seviyesi yüksek esprilerin havada kalması4
- gocu pandela barışı3
- basit bir olayı çok uzun anlatan insanlar3
- ayak istiyorum ayak bulun bana ayak3
- kız yazarların daha çok artı oylanması3
- bülent ersoyun lolita estetiği4
- kadının en güzel yerinin ayak ve bacak olması4
- gocu meme ucu5
- kürt milletinin çirkin olma sebepleri3
- salak yazarlar7
- un çuvalına dönmüş kafasını atan tip2
- pandela6
- uyuyorum ben bir şey diyor musunuz2
- misafir çocuğunun arkasından edilen küfürler4
- gülümse diye darlayan fotoğrafçı3

`game of thrones` da wildgirl rolünde oynayan, hiçte öyle bir yüze sahip olmayan aktris.
(img:#271287)

emperyalizmin yenilebileceğini göstermesi açısından sadece türkler için değil bütün [bkz]mazlum milletler[/bkz] için çok ama çok büyük insan...
[bkz]ne mutlu türküm diyene[/bkz] sözünü daha anlamlı hale getirmiş büyük türk. iyi ki türk.

emperyalizmin yenilebileceğini göstermesi açısından sadece türkler için değil bütün [bkz]mazlum milletler[/bkz] için çok ama çok büyük insan...
[bkz]ne mutlu türküm diyene[/bkz] sözünü daha anlamlı hale getirmiş büyük türk. iyi ki türk.

dünya üzerindeki en güzel kız grubu olma ihtimalleri çok yüksektir. gerçekten de her 10 kızdan 9,5 i sarışın ~geri kalan 0,5 kız zenci~ olup 9 tanesi harikulade güzeldir ~geri kalan 0,5 tanesini bile türkiyeye getirsen önünde saygı ile eğilirsin tabi… devamını gör

1984 doğumlu, çok kısa, mükemmel gözleri olan punkcı bozması. çok basit ve saçma sözler yazmasına karsı `losing grip`, `nobody s home` gibi dinlenesi bi çok şarkısı vardır.

adında bulunan mantık hatasıdır.
kurtuluş? neyden kurtuluş? ingiliz ve Fransızların asil hayatından mı? bolluk, para, ün, şan ve asil ırktan mı kurtuluş?
kim kurtardı bizi? neden kurtardı? neyden kurtardı?
a dostlar hayatımda ingilizlere tek bir … devamını gör

`queen` grubunun efsanevi sesi... hint asıLLı bir ingiLizdir... ne yazık ki `aids` yüzünden dünyaya erken veda etmiştir... dünyaya geLmiş en iyi sestir... yorumLarı bir çok ses'i kıskandırır... `wembLey stadyumu`nda verdikLeri konser haLa insanLarın … devamını gör

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın doğru sözü.
http://www.iha.com.tr/bakan-taner-yildiz-ak-parti-yanlis-yapmaz-gundem-317883

harika ve gerçekçi bir uçuş simulasyonu.Uçak kullanma isteğini tatmin etmek isteyen kitleleri uzun süre oyalayacak oyun ötesi bir oyun.

Lise döneminde kullanılan, aşırı sinir halinin verdiği büyük enerji ile edilen kallavi bir küfürdür.

`seventh son of a seventh son` albümünden sonra `adrian smith` in gruptan ayrılmasıyla iron maiden a dahil olmuş, deli gitarist. şüphesiz maiden ekibinin konserlerde en çok eğlenen ismi.

`seventh son of a seventh son` albümünden sonra `adrian smith` in gruptan ayrılmasıyla iron maiden a dahil olmuş, deli gitarist. şüphesiz maiden ekibinin konserlerde en çok eğlenen ismi.