bugün
dünün iyileri

uludağ sözlük moderasyonu

Yukarıda bahsedilen olay, haftanın gammazları tablosundaki anormallikse haklılar bence.
Bir spamlama şüphesi kesin var.

Haftanın gammazlarına bakarsanız görürsünüz :
https://www.uludagsozluk....mod_gammaz_haftan%C4%B1n/

true ya arkadan sahip olmak

Bı takım akepeli pisliyin ele geçirmek istediyi durumdur nonoşum. Tıpkı hava korsanlarının bir uçağı ele geçirmek istediyi gibi. Amaç neyse artık???!!!111

yanık tekerlek kokusu

Karton çalan bı velete, kayganlaştırıcısız kaymislar, ondan geliyo bu koku. Hofff!!!

diamond bosphoruss birader

--spoiler--
sözlükten başka hayatın yok mu lan çık dışarı gez dolaş.
--spoiler--

Kahkaha atarak okudum. Söyleyene bak.

evli kadınlara asılmak

Iyy çükün kopsun.

diamond bosphoruss denen yazar

vasat troll ve sapık örgütünü delirtiyor. kral adam.

bir erkekte kabul edilemez 250 özellik

ulan erkek bu kadar kompleks bir yaratık değil ki. kaynak kodu 250 satır değildir amk.

süper kayganlaştırıcı kullanan cocuk

O kaykanlaştırıcıları , çaldığı kağıt karton paralariylan aldığını herkez ama herkez biliyo. Allahin belası pislik, utanmiyo da. Neymiş canı tatlıymış da, normal kaykanlaştırıcı kullanamasmis da. Ama merak etme senin bı pilanin varsa allahin da var, kartonlarini çaldığın hayriyanim in ahı tutarsa, deyil süper kaykanlaştırıcı, zeytinyağı kullansan bilene pıtışın cart diye yırtılır, allahin belası pislik???!!!111

diamond bohsporus gayi

mUHTEMELEN iq numarası ayakabı numarasından düşük olan bir zevatın almış olduğu bir 12. nesil yazar nicki. Geçenlerde de mel mel bakan gibson için alınmış ama yazar olamamıştı. Buda yazar olmadan silik adayıdır.

Her eşcinsel erkeğin hayalidir. sırf sığınacak güvenli bir liman aradığı için seni seçmesiyle "arkadan sahip olmak" durumudur. o şeye sahipsindir, seninledir ama hiçbir zaman ilk heyecanını yakalayamamışsındır. Aşkımız kalmasın yarım...

Yapay zeka moderatörü ilk başta beğenmemiştim ama sonradan işe yaramaya başladı. Trolleri anında gönderiyor.

Artık "gammazlar çete olmuş bizi çaylak yapıyolar ühühühü" diye ağlayanda olamaz. Yapay zeka siliyor ya da çaylak ediyor tamamen.

kızımın ismini teresa koymak istiyorum

Oğlun olursa da adını teres koy, kihkihkih, ewed

aktroller

Yüzüne tükürsen yine yağmur yağıyor barajlar dolacak diyecek cinsten güruhlardır.

Lütfen onu incitecek şeyler yazmayın çünkü çaylak cevap veremez üzülürohahaha.

86 yıl sonra bile atatürk e minnet duyulma sebebi

Savaştan çıkmış sanayileşmemiş dünyanın gerisinde bir ülkeyi ayağa kaldırıp sanayide, eğitimde, haklarda muasır medeniyetler seviyesine getirdiği ve bir çok ülkenin önüne getirdiği için.

cartoon bin kadınis kılıkovski el çakalov

Çarlık Rusyasında lgbt düşünürdü kendisi kadın kılığına girip çakallık yaptığı öğrenilince rus çarlık polisleri tarafından tutuklamış raskolnikov ile aynı hapishanede yatmıştır.

Sabah temizliğine çıkmışlar.

kadınların en büyük düşmanı

kız arkadaşları. hasetleriyle boğarlar, başarılarına tahammülleri yoktur.

86 yıl sonra bile atatürk e minnet duyulma sebebi

Yüzyıllardır bir hanedanın tebaası olan bir toplumu, işgal altındaki bir ülkeden çıkarıp egemenliği millete veren;

saltanatı kaldırıp çağdaş bir cumhuriyet kuran bir devrimciye duyulan minnet, yıllarla aşınmaz. Mustafa Kemal Atatürk’e duyulan saygının sebebi, yalnızca bir ülke kurtarması değil, kaderini başkalarının yazdığı bir halkı kendi kaderinin sahibi haline getirmesidir.

Ne oldu? Mağdurlar yine başlığa mı toplandı?

bir şeyi ararken başka bir kayıp şeyi bulmak

tatlı bir sürpriz yaşamak. ulan ben de bunu arıyordum ne zamandır durumu. ha genelde heyecandan esas aradığın şeyi unutursun sonra ama olsun.

kadın olsaydım çok açık giyerdim

Yaşardın bu hayatı koala bacım.

deli1i

HER FEYK HESABINDA GiZLENMEYE ÇALIŞIP YAZDIĞI iLK ENTRYDE ENSELENEN YAZARDIR.

BRO SENDEKi BU iŞSiZLiK VAR YA iNANILMAZ BiR BOYUTA ÇIKTI ARTIK..

kimsesizlerin kimsesi zall a açık mektuptur

Zallama amk, ewed.

deli1i

Kız Sedat sen her hesapta önce o değilim deyip sonra kabul ediyorsun ver kurtul bence.

karton toplayan cocuk evlenirse karısına bakar mı

Olgayellanın maddi durumu iyi kartonsuyu çalıştırmaz zaten diye biliyorum ama aile içi kendi tercihleri.

namus takıntısı olan erkek

asıl pis olan takıntı sizin gevşekliğinizdir.

namus takıntısı olan erkek

aquila Avrupa'daki namus takıntısı bu coğrafyaya göre daha anlaşır ve katlanılabilir seviyede.bu topraklarda namusdan anlaşılan neredeyse kadının sosyal hayattan çekilmesiyle eş değer.

--spoiler--

Kih Kih Kih diyerek nick başlığı açmış bana.
Ciddi psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum.
Allah yardımcısı olsun arkadaşımızın.

--spoiler--

naber sedoş/nihoş.

deyyus u ekber

Kızını zenciye beleşten veren ümmetçilerdir. Türke gelince 300 gr altın ev araba mehir istetirler.
© copyright 2005 - 2026