bugün

entry'ler (19)

şehirler arası otobüs yolculuğu

Yolculuğun önemine ve amacına bakılmaksızın metro turizmden uzak durulduğu sürece eğlencelidir.

başörtülüysen yasak saçın açıksa serbest

insan haklarına aykırı olduğunu düşündüğümdür. Eğer radikal değilse marjinal takılmıyorsa açık ve kapalı kadınlar aynı muameleyi görmelidir.

gecenin şarkısı

Ece Seçkin - Adeyyo

https://www.youtube.com/watch?v=2g3-Ba0NA5E

Nerden denk geldim bilemedim kıpır kıpır

sözlük yazarlarının favori parfümleri

rochas.
versace eros.
joop homme.
burberry london.

fotoğraf yollanan erkeğin artık bana yazma demesi

telefonda ya da bilgisayarda sürekli taciz edilmekten bıkmış bir erkeğin çaresiz çığlığı.

şu an sigara içen yazarlar

taze çay ile beraber çok zevk aldığım şeydir.

günün tek cümlelik özeti

bir kar pantolunu bulmak için 5 mağaza gezdim ya gerisi flue oldu.

annenin bakire olması

leylekler mi getirdi beni sorusunu anneye sorduran durumdur.

dolma kalem

kalın olması sebebiyle herkes tarafından düzgün yazılamayan kalem. Genelde iş yerlerinde yönetici masalarında süs amaçlı ve imza atmak için kullanılan kalemlerden birisi.

illumunati denilince akla ilk gelen şey

Nişantaşı Yargıcı mağazasının çaprazında kalan dikilitaş.

35 yaşından sonra yapılmaması gerekenler

yaşa başa bakmadan hard core body building yapmamak, koşu bandından coşmamak. Maazallah ya sakat kalır ya da kalp krizinden gidiverirsiniz.

kıdem tazminatı

yeni hükümet çalışma planında olan ve kaldırılmasından korktuğum işçi tazminat hakkı.

power supply

Sunucularda ortalama olarak tanesi ( bazı sunucularda 2 bazılarında 4 adet bulunur ) 400W olan güç kaynağı. Kullanılan işlemcinin hızı ve adetine göre 1200W'a kadar çıkabilir.

hoşlanılan kızı 32li tuvalet kağıdı alırken görmek

32'lisi daha ucuz olduğu için bunu seçen, ev ekonomisine önem veren kızdır.

yaprak saramayan kız

elektrik prizini bağlayamayan adam ile aynı sınıfta değerlendirilecek kızdır.

türbenin üzerine bina inşa etmek

istanbul Fulya da Bardakçı Baba türbesinin yerine inşaat yapılıp türbenin yeri biraz yana kaydırılmıştır, yukarıda yaşanan olay bunun bir üst seviyesi olsa gerek.

ilk buluşmaya poğaça yapıp gelen kız

30 sene öncelerde kalan kızdır, artık yoktur.

hastasını sakat bırakan doktor

zaman zaman öldüren doktor da oluyorlar. Bazı hastalar da doktor öldürme huyuna sahipler. Sonuç olarak tuhaf ülkeyiz.

dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyunu

Eskilerde kalan ama hala oynanan Microsoft age of empires ( expantion packleri boşverin, kralı budur).
© copyright 2005 - 2026