bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar6
- gammaz olmuşum13
- aquila bicipite8
- uysaljakoben20
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- başımın tatlı tatlı dönmesi2
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- reha muhtar25
- minyon kadın siniri4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- pazarda su satmak2
- gecenin şarkısı4
- ses yakışıklılığı2
- gazlamak2
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- gençler iş beğenmiyor3
- sevgiliyle kavga etmek2
- bizim delilere bakayım4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- kemal kılıçdaroğlu35
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- semum3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- elit olmak için gerekenler13
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- düşkün2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- şato3
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- eski yazarların emekli yapılması5
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- nur suresi 35 ayet2
- müslümanlara kızıp islam dan soğumak4
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- sözlük yazarlarına tavsiye4
- tinder eşleşmesinde ilk mesaj sorunu5
- hayatı akışına bırakmak5
entry'ler (24)
Askerlik yaptığım ve şu an bulunduğum ve artık kurtulmak istediğim memlekettir.
Mashar Fuat Özkan. Efsane adamlar, efsane parçalar.
Sanki kraliyet ailesi.
1.69 / 61.
Beşiktaşın çocuğu koyucağı maçtır.
Avm çalışanlarının yemek molalarında canları sıkılmaması için gezdikleri bir mağaza.
Vega - Ankara.
Jony Sins.
Kaç kere söylicem kazım sigara ulan sigara.
idol. Fame. Star.
Ford mustang.
Murat 131.
Vosvos.
Murat 131.
Vosvos.
Nişan söz olabilir ama düğün saçmalıktır. Bi dünya para harcayıp başkalarını eğlendirmektir. Düğüne harcanacak parayla güzel bi balayı yapılabilir veya geleceğe yönelik yatırımlar.
Buram buram öğrenci evi koktu buralar.
Kapalı olmaları ve kahverengi gözlü olmaları.
Gezi parkına gittim. Bayada kaldım. Normal bi şekilde destekledim. Aslında olayın en başında dönmek gerekirse herşey gayet normal başlamıştı oturma eylemi olarak. Daha sonra olaya dahil olan provokatörlerin berbat ettiği gibi devam etti. 15temmuz gecesi de askerdeydim apar topar uyandırıldık. Güney doğuda askerlik yapıyorum. Çevre halkı kapımıza dayandı hiç bi şekilde şiddet ve darbe girişiminde bulunmadık hatta bütün erler olarakta ortak kararımız eğer rütbeli birisi ateş emri verse bile hiç birimiz ateş etmicektik şiddet uygalamicaktık. Fakat gelin görün ki vatan haini ilan edildik. Hatta ve hatta karakolumuzun yaklaşık 200 metre ilerisinde olaki biz dışarı çıkarsak bize ateş etmek için hazır ve nazır bekleyen devlet görevlisi polis arkadaşlara bile aldırış etmedik.
Yavuz Sultan Selim zamanında. iran padişahı ismail kıymetli taşlar kumaşlar içeren bi hediye gönderir yalnız hediyeler açıldıkça altından kötü bi koku yayılır. Herkes bu kötü kokunun nerden geldiğini merak ederken sandığın en altında bohça içinde insan pisliği vardır. Osmanlı'ya büyük bi hakarettir. Yavuz Sultan Selim biraz düşündükten sonra oda kıymetli taşlar kumaşlar mücevherler içeren bi sandık hazırlar ve en alta o zamanlar istanbul'da imal edilen gül kokulu lokumlardan bir kutu koyar. iran padişahı ismail kutuyu açar kutudaki değerli taşları mücevherleri çıkardıkça altından güzel bir koku gelmektedir kutuyu açar ve lokumu görür. Lokumun zehirli olduğunu düşünerek ilk olarak elçiye yedirir sonra etrafındakilere ikram eder. Hiç birşey olmayınca en son kendisi yer ve lokumun altındaki notu görür ve okur.
Notta şöyle yazar.
"Herkes kendi yediğinden ikram eder."
Notta şöyle yazar.
"Herkes kendi yediğinden ikram eder."
A veya B bankası olarak örnek vermeye gerek yoktur. Genel olarak bankaların hepsinde zihniyet aydır parayı kredi çekip veya kredi kartı kullanıp ödeyenlerden değilde. Kullanıp ödemeyenler tarafından kazanır.
Mümkündür. Hele ki yaklaşık 7-8 aydır ev yemeği yüzü görmüyorsanız. Hele bide benim askerseniz tamamdır o iş mide zafiyetine kadar yolunuz var.
Şarap gibi kadın vallahi gün geçti daha da guzelleşiyor eşek gözlü. Türkan Şoray'a benziyo sesi eşsiz fizik taş tam anlamıyla bir melek.