bugün

entry'ler (46)

başak özer

hanım kızımız burak özçivitle beraber görülmüştür. çocuğun çenesini tatlı tatlı okşadı bir süre. sonrasında da ayrıldım o mekandan. artık samimiyet ne kadar ilerledi bilmiyoruz.
ihsan falan dedik ama sen bayağı büyük oynuyorsun be başak!

uludağ sözlük king turnuvası

okey turnuvasından hallice olacağını düşündüğüm turnuva. katılmaya korkuyorum, yine mal gibi ortada kalmayı kaldıramaz bu bünye. (aşarsam eğer korkularımı katılacağım, sözüm olsun!)

2010 ygs kopya iddiası

(bkz: 2010 ygs de kopya skandalı)

sözlük yazarlarından referandum tahminleri

referandumda hayır oyunun rengi ne? "KAHVERENGi". rengini at ne kalıyor? "KAHVE". kahvenin kaç yıl hatırı var? "40". 40 yapar MHP nin 40. yılı. kutlu olsun!

2010 ygs de kopya skandalı

yıllardır gerçekleşen hadisenin bir tezahürüdür.
Diyarbakır ve çevresinde bunun hep olduğu bilinen bir şeydir.
(bkz: Tc nin yasalarınıın işlemediği yerler)
(bkz: 2009 öss de kopya skandalı)
(bkz: 2008 öss de kopya skandalı).

(bkz: x senesinde öys de kopya skandalı)

doğum günü sadece sözlükte kutlanan ezik

bundan sonraki doğum günlerim için hayalimdeki kutlama örneğidir. zira insanlar her sene daha da iğrençleşen bir nisan şakalarıyla sürekli içine etmektedir.

ağustos 2010 uludağ sözlük okey turnuvası

2. masa olarak yalan olduğumuz turnuva.

trt 2011 eurovision anketi

şebnem ferah'ın fanlarının yüklenip onu açık ara liderliğe taşıdıklarında gelen teklifi yine reddedeceği ankettir.

hayalini bile kurmanın güzel olduğu şeyler

son üç buçuk ayın aslında rüya olması. sabah kalkıp her şeye hala iyi olduğu yerden devam etmek

kılıçdaroğlu nun türbanı serbest bırakma sözü

Recep bey'de bu vaatle rant elde etmeye çabalamıştı zamanında kendisi de izinden gitmeye mi niyetlendi ne?

lisede hiç disipline gitmemek

hiç disiplin suçu olmayan bir lisede okumaktan daha ilginç bir şey değildir.

survivor'da kızların bacaklarında hiç kıl olmaması

yarışmaya katılan kızların kalbur üstü tipler olduğu düşünülünce evet hepsi laser epilasyondenen durumdur. ayrıca yanına o kadar küpe, kolye alan kızın bir de cımbız alması da çok normal olan bir başka durumdur.

survivor'da kızların bacaklarında hiç kıl olmaması

laser epilasyon diye bir şey olduğundan gayet normal olan durumdur.

hayalini bile kurmanın güzel olduğu şeyler

son üç buçuk ayın aslında rüya olması. sabah kalkıp her şeye hala iyi olduğu yerden devam etmek

erkek kadına göre zeki güçlü ve beceriklidir

kendini erkek - kadın savaşına fena kaptırmış kişinin söylemidir, böyle bir şeyi söyleyerek baştan 1-0 yenik duruma düşmüştür. şimdi kalkıp kadına toplumda yüklenen misyonlardan ve bundan dolayı kadının bugün bulunduğu konumdan ya da başarılı kadınlarımızdan söz etmek bu saçma önermeye prim vermekten başka bir şey olmayacağı için hiç girmemeyi tercih ediyorum konunun derinlerine. velhasıl kelam insan nedense hayatım herhangi bir alanında başkalarından üstün olduğuna inanmaya ve ego şişirmeye muhtaç bir varlıktır. bu başlık da o şişinmelerden biridir kanımca.

eski nesillerle muhatap olmayan 7 nesil yazar

pek fazla taraftar bulamayacak yazardır. noldum delisi bir havada sezinlenebilir ayrıca bu davranışında.

baklava dilim karın kası olan sevgili

tadından yenmeyecek sevgili tipine mükemmel bir örnektir.
edit:imla
yazarken bile elimi ayağıma dolaştırdı.

türkiye nin doğu illerinden kurtulması gerekliliği

türkiye'nin böyle düşünenlerden kurtulması gerekliliğini doğuran önerme olur kendisi.

fakirlerin izlediği çizgi filmler

küçücük çocuk böyle bir ayrımı nerden yapsın diye düşündürür. benim gördüğüm tüm çocuklar çizgi namına ne varsa reklam olsun, klip olsun izleyen çocuklardı.

pide kuyruğunda kuran okuyan kızı döven laikler

ilginç bir hayal dünyasının ürettiği başlık.
© copyright 2005 - 2026