bugün
Z
zuhtu memeli11 yıl önce
ejderha bir kuş muydu sorunsalı
guatamala para birimidir.
Z
zuhtu memeli11 yıl önce
haksız penaltı ile maç kurtaran takım
birilerine dert olmustur.
Z
zuhtu memeli11 yıl önce
hakan hepcan
ortalıkta komik videoları dolaşan taklitçi kişilik. http://www.59saniye.com/hakan-hepcan-vine-series-1/
Z
zuhtu memeli11 yıl önce
beşiktaş
kuruluş tarihi 1903 olan takım.
Z
zuhtu memeli12 yıl önce
sözlük yazarlarının benzediği ünlüler
klişe bir giriş yapayım şöyle yaldır yaldır; nasıl olup da bu zamana kadar başlığının açılmadığına şaşırdığım hede... ha bu arada; (bkz:recep bülbülses)
Z
zuhtu memeli12 yıl önce
uludağ sözlük
bilgi edinmek, eğlenmek ve yeni arkadaşlarla tanışmak için oluşturulmuş `sözlük klonu`. Vakit geçirme aparatı. fikir adına, düşünce adına, edebiyat ve mizah adına en kutsal ve en zor olan şeyin, üretimin yapıldığı yer. [kat:zall] [kat:ismail alpen… devamını gör
Z
zuhtu memeli12 yıl önce
visual novel
kitap okumayı sevmeyen ve ingilizcesi(veya türkçe dışında yabancı dili) yeterli düzeyde olmayan kişiler için ağır, sıkıcı olan oyun(?) türüdür. daha çok birincil kişili anlatım ile oluşturulan roman türüdür. romandan ana farkı bir kitap üzerine yazı… devamını gör
Z
zuhtu memeli12 yıl önce
visual novel
kitap okumayı sevmeyen ve ingilizcesi(veya türkçe dışında yabancı dili) yeterli düzeyde olmayan kişiler için ağır, sıkıcı olan oyun(?) türüdür. daha çok birincil kişili anlatım ile oluşturulan roman türüdür. romandan ana farkı bir kitap üzerine yazı… devamını gör
Z
zuhtu memeli12 yıl önce
visual novel
Z
zuhtu memeli12 yıl önce
ingilizcenizden anadilinizi tespit eden test
`http://www.gameswithwords.org/WhichEnglish/` ilginç bir test. cevap vermeye başlayınca lan oğlum sen türksün diyen test. anadilinizi bilmiyorsanız öğrenebilirsiniz.
Z
zuhtu memeli12 yıl önce
ukrayna
benim için dünyanın en güzel, en içten insanlarının yaşadığı masal ülkesi ukraynayla ilgili bi haber izlerken her seferinde içim sızlıycak çünkü hiç gitmemiş olsam da kalbimin bi yarısı sonsuza kadar orda atıcak ve ben kalbimin o yarısını (ya da y… devamını gör
Z
zuhtu memeli12 yıl önce
ukrayna
benim için dünyanın en güzel, en içten insanlarının yaşadığı masal ülkesi ukraynayla ilgili bi haber izlerken her seferinde içim sızlıycak çünkü hiç gitmemiş olsam da kalbimin bi yarısı sonsuza kadar orda atıcak ve ben kalbimin o yarısını (ya da y… devamını gör
Z
zuhtu memeli12 yıl önce
ukrayna
Z
zuhtu memeli12 yıl önce
ukrayna
Z
zuhtu memeli12 yıl önce
cosplay
`anime`lerdeki, `manga`lardaki veya street fighter tazı oyunlardaki karakterlerin kostümlerini giyinip (`cos`tume) tiyatro sahnesinde oynanılan/sergilenen (`play`) oyunlara verilen addır. örnek için : http://www.manga.gen.tr/cosplay.php?goster=27
Z
zuhtu memeli12 yıl önce
cosplay
`anime`lerdeki, `manga`lardaki veya street fighter tazı oyunlardaki karakterlerin kostümlerini giyinip (`cos`tume) tiyatro sahnesinde oynanılan/sergilenen (`play`) oyunlara verilen addır. örnek için : http://www.manga.gen.tr/cosplay.php?goster=27
Z
zuhtu memeli12 yıl önce
sansa stark
küçük kardeşi arya~arya stark~ ne kadar harikaysa kendisi o kadar maldır.
Z
zuhtu memeli12 yıl önce
league of legends
dota benzeri oyun diye facebook'ta reklamları dönen oyun. dota'nın yaratıcıları yapmış. napalım artık s.ke s.ke indireceğiz.
Z
zuhtu memeli12 yıl önce
league of legends
dota benzeri oyun diye facebook'ta reklamları dönen oyun. dota'nın yaratıcıları yapmış. napalım artık s.ke s.ke indireceğiz.
Z
zuhtu memeli12 yıl önce
recep tayyip erdoğan
hali hazırdaki başbakanımız ve adalet ve kalkınma partisi genel başkanıdır.
Z
zuhtu memeli12 yıl önce
30 kasım 2013 fenerbahçe beşiktaş maçı
Beşiktaşımızın 2-0 kazandığı maçtır. Olmadı editleriz. edit: olmadı 3-3 berabere biter.
Z
zuhtu memeli12 yıl önce
yaran gifler
(img:#155774)
Z
zuhtu memeli12 yıl önce
league of legends
Z
zuhtu memeli12 yıl önce
league of legends
© copyright 2005 - 2026